Visszajelzés Közvélemény-kutatás 2016. március 11.

Kategória: 'Központ archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 11.3.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Elfogadható lenne-e számodra ha a tápok összetevői állatokat is tartalmaznának?

 1. Igen

  711 szavazat
  24.0%
 2. Nem

  2,214 szavazat
  74.9%
 3. Nem érdekel ez a téma

  32 szavazat
  1.1%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
 1. alex0824

  alex0824 Fórumőrült

  Sziasztok! Én nemmel szavaztam bár engem is zavar sokszor a nem valós táp! Jobban belegondolva nem szeretném ha pl a gólya békát enne az meg mondjuk pókot vagy szentjánosbogarat elég drága lenne a tápja! Arról nem beszélve a macska egeret de egeret meg még a sajthoz is adjak,na ne! Nekem sokkal nagyobb problémám ami lehet másokat nem zavar de pl a kecsketej ,a tehéntej,a tojás terményese,több éves probléma,hogy elértéktelenedtek és teljesen feleslegessé váltak a fák miatt! Talán elsősorban ezeket kéne rehabilitálni pl több termény ,arányba hozni a fákkal!A piac megváltozna de nem vagyok benne biztos,hogy jó irányba sok állat helye szürke lenne a piacon!
   
  imi010, sziszi1965, emocy91 és 4 más kedveli ezt.
 2. Petersen58

  Petersen58 Utánpótlás-írogató

  Egyetértek!
   
  TeremtŐ, pistike-kdog, dalmata10 és 2 más kedveli ezt.
 3. marijoo

  marijoo Fórum-zöldfülű

   
 4. CitizenZero

  CitizenZero Fórumprofi

  Elfogadható lenne, ha pl a farkas 1 nyulat enne és nem rengeteg hosszú érésű spenótot, stb.-t.
  Az anakonda nem 4 tyúkot és 2 nyulat enne, vagy akkor 1 hónapig koplaljon!
  Inkább a tápok összetevőinek mennyiségével van a gond! Lásd a Kivi, méhecske és a legújabb titokólas állatok tápjának összetevőit!
   
  drunyi, 24orsi, g.bella és 6 más kedveli ezt.
 5. jadza

  jadza Utánpótlás-írogató

  Jogos
   
 6. Koppi

  Koppi Fórum elő legendája

  Én is igennel szavaztam. Hiszen jelenleg az anakonda táp is "állatokkal" készül ugyebár ?
   
  Gio és pormacska1 kedveli ezt.
 7. Bolgár80

  Bolgár80 Fórum ismerője

  Szeretnék élni egy javaslattal az adminok felé:

  Egyre több az olyan jellegű hozzászólás, amiből számomra az jön le, hogy nem az állatok tápként történő felhasználását ellenzik, hanem az ehhez kapcsolódó rendszer hiányossága, esetleg logikátlansága szab gátat. Emiatt a közvélemény-kutatás félre fog menni, fals információt (vagy legalább is nem a pontos értéket) fogják megkapni a készítők. Mivel a szavazatot nem lehet megváltoztatni én javasolnék egy új közvélemény-kutatást ugyanebben a témában, de jóval választékosabb válaszlehetőségeket megadni benne.

  Hiszen ha most nézzük az eredményeket (már pedig százalékban ez már nem fog nagyon változni) akkor az jön le, hogy totál ellene van a farmozók 3/4 része az egész ötletnek. De ennek vajon hány százaléka az, aki ténylegesen az ötlet ellen van és hányan vannak azok, akik csak a rendszer jelenlegi kialakítása miatt szavaztak nemmel, de ha az jó lenne, akkor jöhetnek az állatos tápok? A két eredmény között óriási különbség van: Ha elfogadom ezt az eredményt akkor az ötletet a BP-nél dobhatják a kukába. DE! Ha kiderül, hogy csak a jelenlegi rendszerrel van baj, akkor az ötlet átmehet a rostán, pozitív visszajelzést kapnak a készítők (természetesen fejleszteniük kellene a mostani csp, tápértékeket és társaikat - de az új táprendszer jöhetne).

  Köszönöm

  Üdv,
  Bolgár
   
  Rebcsok, Cyra65, g.bella és 8 más kedveli ezt.
 8. Kukori.és.Kotkoda

  Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

  Sziasztok,

  nem-mel szavaztam,
  mert tartok attól, hogy az "igen"-nel rákényszerítenek az állattartásra, amit nem akarok
  és az "igen" valószínűleg növelné a farmon töltendő időt is.

  Nagyon sok mostani újítás tetszik a farmon,
  de szükség van a kevésbé aktív játék lehetőségére is.
  Hogy ne legyen vagy-vagy helyzet: vagy játszol vagy abbahagyod:
  Erre szerintem jobban kellene figyelniük a játék készítőinek.

  Ha játékba kerülne a tigris, az oroszlán, esetleg hajlandó lennék a véleményem megváltoztatására,
  sőt a zsiráfnak akkor is örülnék, ha a játékban ragadozóvá (vérzsiráf) válna, csak jönne már...
   
  Utoljára szerkesztett: 12.3.16
  Fuhur, Cyra65, z2856 és 9 más kedveli ezt.
 9. Tavirózsa

  Tavirózsa Fórum admirálisa

  Sziasztok!
  Én is nemmel szavaztam. Először is azért, mert nincs elég hely a farmon, hogy mindent lehessen egyszerre termelni növényt és állatot és terményt. Ha az ólak hasonló helyet kapnának mint a tenyészeti terepek, akkor elfogadhatónak tartanám, de komolyan át kellene akkor is gondolni az érésidőket,növényeket és állatokat is beleértve. Nem beszélve a szaporulatról. Hat év alatt jut az ember oda hogy ezer állat lehessen nagyjából a pajtájában minden féléből (kivéve az újonnan játékba kerülőket) ha szeretne nagyjából minden feladatot teljesíteni. És feladat bőven van, nem unatkozunk, egyre gyakrabban tenyésztősek is, ami alaposan lecsökkenti a készletünket.
   
  osztrak12, imi010, Cyra65 és 8 más kedveli ezt.
 10. Csacskamacska

  Csacskamacska Fórum elő legendája

  Jó reggelt mindenkinek!
  Határozott nem a válaszom! Több ólat kellene kirakni, több munkát igényelne, mert etetni, itatni, almozni kell. Több helyet is foglal, hosszabb az érési ideje, ami hátrány egy játékos számára.
   
  24orsi, sziszi1965, pistike-kdog és 2 más kedveli ezt.
 11. ivekara

  ivekara Fórum-zöldfülű

  sokkal élethúbb lenne mert az igazi életben is húst eszik a farkas nem spenótot ne legyünk állszemérmesek
   
 12. -Attila62-

  -Attila62- Utánpótlás-írogató

  NEM! Nekem már egy az is kicsit morbid, hogy az Anakondának ledarálom malomba a tyúkot, meg a nyulat :(
   
 13. Dana64

  Dana64 Aktív író

  Sziasztok ! Az én válaszom igen de csak abban az esetben ha az etető anyagnak használt állatokat csak úgy simán oda lehet adni az éhes állatnak ! Az életben sem viszi el a macska az egeret a malomba , hogy darálja le neki ! Kivételt képeznének mondjuk a tipikus háziállatok nekik lehetne kevert tápjuk .
  :music:
   
  GoodX, Cyra65, BÉLA4343 és 3 más kedveli ezt.
 14. Trace76

  Trace76 Törekvő

  A sas berkenyes osszeallitason akadtam ki en is a legjobban anno mikor behoztako_O oke hogy ez egy jatek de az mar tobb mint rohej hogy milyen tapokat birnak kitalalni "szerencsetlen" allatoknak! Teljesen evidens lenne ha medve tapja 1 mez lenne mint a macskanal 1 tej! Farol lejon mindketto, egyszeruen fel nem foghatom hogy miert ugyanaz a tapja a medvenek is mint a denevernek (alma,szilva) rettenetesen kivancsi lennek hogy BP-nel ki talalja ki ezeket a khm...xD
   
  GoodX, imi010, Turika60 és még 1 ember kedveli ezt.
 15. guminyő

  guminyő Utánpótlás-írogató

  A szavazatom NEM. Olvastam, hogy irták néhányan azt, hogy életszerűbb lenne a játék. Először is ez azért játék, mert nem egészen életszerű. Miért lenne az életszerű hogy 4 állat kell egy utódhoz? De a lényeg nem ez. Mint előttem leírták már többen is, ahhoz szerintem át kellene írni a játékban nagyon sok mindent, csökkenteni kellene az állatok nevelési idejét, növelni kellene a területet, mert így is kevés és még nagyon sok hátulütője lenne. De a legfontosabb kérdés: ugyan miért kellene ezt bevezetni? Mi haszna? Mi lenne a célja? Nem mindegy mit kap az az állat? Miért nem jó úgy ahogy van? Ha már változtatni szeretnének ahhoz először is van még pár dolog amit rendbe kellene hozni. Pl. a trágya és viz mennyisége, a trágya piaci ára, azután ott lenne a tenyésztés, azon is érdemes lenne elgondolkodni, mert azon is van mit javítani, pl. a betett állatok száma, a sztáp mennyisége, ára, keverési ideje. A sima tápok keverési ideje, malom működés. Hogyan neveljen az ember állatot a tenyésztéshez (márpedig egyre inkább teret kapott a tenyésztés ott is mindig új és új állatok jönnek be, és vajon minek?) mikor tápot kell készíteni az ÁLLATBÓL és nem az ÁLLATNAK. Nem beszélve az állatokhoz kitalált terményes ólakról. Talán először a meglévő dolgokat kellene rendbe tenni és nem állandóan új és új teljesen felesleges fejlesztéseket kitalálni. És persze még sorolhatnám tovább.
   
  Utoljára szerkesztett: 12.3.16
  GoodX, imi010, Cyra65 és 7 más kedveli ezt.
 16. bukta-agi54

  bukta-agi54 Kivételes tehetség

  Sziasztok!
  Az én válaszom, a NEM .
  A sok malomkeverős event miatt így is gond a tápkeverés....az ólak kirakásához nincs elég hely !
  Üdv : Ági
   
  GoodX, Cyra65, 24orsi és 3 más kedveli ezt.
 17. istvanpozsgai

  istvanpozsgai Fórum-zöldfülű

  Sziasztok!
  A malmaim így is csúcsra vannak járatva és sokszor azért nem tudok állatot tenyészteni, mert nincs hozzá tápom.
   
  Turika60 kedveli ezt.
 18. aligátor55

  aligátor55 Fórum-zöldfülű

  Én egyet értek azzal hogy minden állat azt egyen ami neki való csak ne kelljen ledarálni a malomba hanem pl. a róka egy tyúk a gólya egy béka a farkas egy bárány stb és van egy olyan elképzelésem hogy pl. az etetéshez használt állatot egy ólba többet is lehetne tenyészteni pl. tyúk adnék neki 10 tápot és tíz tyúkot adna erre helyszűke miatt lenne szükség
   
  GoodX, Turika60, kocsisteri és 4 más kedveli ezt.
 19. O-Serenity-O

  O-Serenity-O Fórum-zöldfülű

  Legyenek olyan termeszthető növények, hogy tyúkláb, nyuszifű, békalencse.
  Igazán cuki kompromisszum lenne. ;)

  Én is ritkán rakom ki az anakondát. És a pókomat is gyűlölöm, amiért megeszi a nünükéimet. -.-
   
  GoodX, Cyra65, Turika60 és 2 más kedveli ezt.
 20. .sylvia72.

  .sylvia72. Fórum császára

  Sziasztok!Az én válaszom igen,a jégmadár kajája számomra volt a csúcs.Szegény halat eszik.Halat már felhősorból is kapunk.úgyhogy én csak díjaznám,ha állatok is szerepelnének a malomban.Jó,hogy csak játék,de ennyire azért nem kellene elrugaszkodni a valóságtól.Elég sok ifjonc gazda is játszik,ilyenek azért ne ragadjanak rájuk.
   
  Trace76, csio70, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.