Visszajelzés Különleges akciók csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Biztos nincs rá szükséged. :D ;)

DevilMókus kedveli ezt.
  2. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Sziasztok.

Biztosan megveszem. xD

ursa11, HéricsBáró, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  3. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia . Én megvettem:wuerg: Annyira nem éri meg?o_O
    Semmi új fám nincso_O:cry:

ursa11, -Fülemüle-70 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Minden megéri, amit úgy gondolsz... ;)

5. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Be van téve egy több napos megatp nap, miközben semmi érdemlegest nem lehet venni.
    Kihasználatlan marad így a lehetőség.
    Legközelebb talán a bp alátámaszthatná valamivel az ilyen vásárlási akciót, mert ha üres a polc, nincs miből válogatni.

6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Én még reménykedem benne, hogy kapunk valami újat és jót esetleg megérőset. (? ) Hosszú még az idő a mega végéig, szerdáig. Talán jobb is lesz, mint a fásválogatás...

7. Sagittarius69

Szia!

Eddig nem lett jobb, mert a boldog fa nap és KK turbó szintén nem ilyen.
    A retro jutalmazó csomagok akciója lehetett volna ugyan jó, de a kicsobbanó öröm nem éri meg, a varázskalap meg mióta már volt egyszer megérősen szomszédajándékozással megvehető, már így nem éri meg, így aztán továbbra is értelmetlen a megatp, vagy egyszerűen csak a bp-nál nincs, aki lekövesse, hogy milyen eventjük, akciójuk milyen hatással van a játékra és én inkább erre az utóbbira gondolok valós indokként.
    Tegyék be a virágfestést, mint régen, aztán lehet, hogy lesz bevételük is.
    Jelen állás alapján továbbra sincs mire költenem, tekintgetek össze-vissza és csak azt látom, hogy átgondolatlan a játék (lásd top 500 a max. 479 résztvevőjével vagy az ilyen akcióival, melyhez nem társul vásárlási lehetőség).
    TOP:lehetne egy tavaszi ültetős (kapakirály-féle) és egy őszi (semmiképp sem januári-téli) pajtaszemlélő-felmérő top is, az évi egy már régóta kevés.

Utoljára szerkesztett: 17.1.22
  8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szerintem nem fogják betenni a virágfestést, mert a mostani top alatt láthatták a játékra mért hatását. A Jack ajándéka is behozná a vevőket, de akkor pedig a szupertrágyának csinálnak konkurenciát, vagy mégsem? nem tudom eldönteni...
    Egy kapakirály jellegű versenyre szívesen beneveznék, élveztem minden percét a játékomnak is és az élen állók játékának figyelését is. Sajnos csak egyszer volt és nem hiszem, hogy ismételnék, mert elég szűk játékosréteget mozgatna meg. A többség az újak kiszorulnának belőle szuper mamutok hiányában, és ez nem lenne szerencsés a játék szempontjából. Sajnos.

genka53, rittgasseragnes, Mica67 és 5 más kedveli ezt.
  9. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! A retró csomagokat meg néztem. Nem kell egyik sem. Mindössze érdekesnek tartom, hogy a bevétel fontos, ......nincs is ezzel semmi baj. De akkor miért nem ajánlják fel azokat a csomagokat, melyeket biztos nagyon sokan meg vennének. Régebben, amikor még volt a Jack ajándéka, azt mindig meg vettem. Alig vártam, hogy legyen. Aztán meg szüntették.....azóta egy csomagot sem vettem. Abszolút nem értem a logikát.Miért kell ki venni a legtöbbet vásárolt csomagokat?

10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szerintem meg legyen havonta . Mint a telihold , és csak 24 órát lenne nyitva .
    Havonta termelgetnénk , és az év végi eredmény számítana .
    Mint a szezon , olyan lenne .
    Habár a szezon is pont oiyen , csak nincs kiadva hogy ki mit dobált be .
    Szóval a szezon átalakítva , rádobva az event területre , és hadd szóljon .

rittgasseragnes kedveli ezt.
  11. Sagittarius69

Szia!

Ők kezdték el, ők folytassák.
    Vagy ha nem, indokolják meg az elmaradásának a miértjét, hiszen sokan akkor nem láttak benne fantáziát és esetleg kirakták a pontja miatt és le is aratgatták.
    Persze lehet mondani, hogy az ilyen miért nem inkább lottózik, mert ez stratégiai játék - és ezt magam is így látom - viszont voltak olyanok is sokan, aki nem is vették észre az akciót esetleg vagy egyszerűen csak akkoriban nem volt erre lehetőségük, de mostanra már pótolnák.
    A Jack ajándéka soha nem is volt konkurenciája a szupertrágyának.
    Bárki, aki szupertrágyával halad, el nem pazarolna egyetlen egy Jack-et sem érte, hiszen a Jack teljesen másra való, mit egy 10 órás non-stop aratásra.
    Kapakirály és játékosréteg: csak emlékezz vissza, mekkora hype volt akkoriban a kapakirály mögött.
    Ha ezt idén végre megismételnék, kialakulhatna egy újabb, az évek elteltével már valós top.
    Hiszen pajtát csinálni már csak egy-két jó cserenaptól függ:szedni össze a narancs szitakötőket, narancs mantarájákat bárki számára lehetőség, ha bírja Páncél Pannival, ezáltal egy 60-70-es szintű játékos szétalázhatja a billióival a teljes mezőnyt.
    A kapakirály az ebből a szempontból más.
    Szóval én látnék még ebben a játékban fantáziát, még ha el is mentem pár hónapra az unity miatt, akkoriban.

12. HéricsBáró

Ennél jobban már nem tudják már folytatni , mert ugyanis .
    • Egy vélatlen hiba miatt bekerült a macska , egér , medve ólrövídítő a cserére .
    • Aztán , hogy hogy nem , pont 4 db virágfestést lehetett megvenni . Se többet , se kvesebbet , ez pont 80%
    • Aztán , megjelent a pikoló , amiben lehetséges virágfestés és volt mellé vásárlási akciók
    • Közben , megjelent a Bankban a Vásárlási bónusz rendszer ajándékai között a Dzsines láda , amiben lapulhat Virágfesés
    • Telt múlt az idő , megjelent a romantikaláda , amiben elrejtették a pikolót . Sok ládát kell kinyitni az igaz , hogy kapjunk belőle .
    • Aztána pikolót beletették a szezonba , valdemárba , eventekbe , gazdakörbe .

13. Sagittarius69

Szia!

Csak figyeld a lile-olóid számát és máris meg lesz a válasz a véleményedre, így, ezáltal, ha tanulsz belőle, hátha máskor nem írsz le hasonlót, mindannyiunk örömére, beleértve a moderátorokat is.

14. Sagittarius69

Mai napig nem hiszem, hogy véletlen lett volna, ha pedig csakugyan az volt, jócskán túl értékelem mai napig a bp-ot, mint amilyen.
    Minden más sorrend, amit írsz, csak arra utal, hogy mennyire oda szeretnék adni a játékosoknak az 5. virágfestést, valamint arra, hogy hiába keresik ennek különféle módozatait, mégsem járnak kellő sikerrel.
    Ez legyen az ő dolguk, ha még lesz játék.
    Mi pedig addig keressük azon megoldásokat, mik ezen túlmenőek, hiszen ha ez így megy tovább - és lesz játék - egy pénzes kb. hatvanas szintű gazda top első lehet és akkor, abban a pillanatban ez a játék végét jelentené.
    Persze ezt én már rég megtehettem volna, de én nem vagyok egy sa........t, már csak amiatt sem, mert ahogy meglátom valamelyik farmját a piacomon, máris csak az undor lep el.
    Bárkit érdekelne itt a 14-esen a farmjai neve, írjon rám és küldöm a baglyot, bár én a mostani akciója kapcsán sem írtam rá és szerintem nem is kell, de ha mégis valaki tudni szeretné, hogy miképp lehet nálunk ekkora olcsóság és hiábavaló termelés, megy a viszontbagoly, hogy kire figyeljen, bár értelme az nincs, mert szerintem az ilyenre semmi nem hat, ő itt él, és itt éli ki magát, ha pedig ez sem lenne, semmi nem maradna számára.
    Így én is évek óta hagyom, hiszen szánalom.

15. HéricsBáró

Ezt megvennéd ? Ennél nagyobb akcióóó nemigen , lesz .

Mica67, DevilMókus, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  16. Sagittarius69

Ilyet én nem láttam, de egyébként érdekelne kicsin.

hierosolyma, Mica67 és HéricsBáró kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

Engem is olyan farmon lepett meg , amin most elkezdtem kerti zsázsát termelni .

Mica67 és DevilMókus kedveli ezt.
  18. Sagittarius69

Kerti zsázsát nem kell termelni.
    Azt naponta többször nemesítjük és kapunk belőle annyit, mintha foglalkoznánk vele.

19. HéricsBáró

Jó , ez igaz , de kell a kezdőtöke , hogy tudjak 3 területnyi almafát szerezni . És ez a leggyorsabb .
    Utána jön a következő farm .
    Almanagyhatalom leszek .
    Nem most , nem idén , majd jövőre .

DevilMókus és rittgasseragnes kedveli ezt.
  20. Sagittarius69

Ha te leszel minden Farmeramás alma birtokosa, mi értelme lesz?
    Mivel segíti a játékod?
    Szerintem megint csak olyasmiben gondolkozol, aminek értelme semmi.
    Egy almafa ára 300 csp, 588-é 176400.
    Ha pajta vagy csengőpengő kell, keresd a narancs szitakötőket, narancs mantarájákat, az alma almás.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.