Visszajelzés Különleges akciók csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

:D :D A tűzijátékért feltétlen kell, egyértelmű :D

Nekem több is hiányzik a ritkaságokból, bár a lányomén van 2 mocsári, de az ott van. :) Majd lesz nekem is, 1 év múlva biztosan :D

matetoltosi, Melan, mebajah és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Ez a játék már régen nem az ami volt és megkedveltük, szívesen csináltuk. Azelőtt percnyi pontosan arattam szépítgettem, szorgos jó gazda módra gondoztam. Már csak abból áll, hogy reggel este leszedem kiosztom az ajándékot, tápot keverek, répás almást, húsvétit ,meg füstölőt állítok elő a szentjaniknak a Teliholdra. Nem édekelnek a ládák, sem a felhősorok nem költök semmire mert a nyertes úgysem én vagyok. Amit veszek arató vető, fürge malom esetleg fa válogatás de csak módjával ahogy a játékhoz is hozzá állok.
    Egyre kevesebbet töltök a gép előtt inkább túrázok napi 8-10 km-et gyalogolok, így tudom elviselni a magányt mivel a szeretett férjem
    áprilisban elhunyt egy sikertelen műtét következtében. Mivel a műtét előtt rám bízta a kertjeinek gondozását az enyém mellet azzal a " hévvel" mint az enyémet is csinálgatom. Hál Istennek az unokák is lefoglalnak , így a farm annyira nem köt le. Tudom nem ide való amit leírtam most ez egyszerűen kijött belőlem.

3. -feki69-

-feki69- Utánpótlás-írogató

Sziasztok

én a felhősor vásárlásaival vagyok kiakadva, mivel a kerekkerékbe berakják a ritkaságokat, de véletlenül sem ad olyat ami a felhőhöz kell, hadd vegye meg a többi a "parasztja" úgy is megveszi, ha nem akarja, hogy szürke legyen, ez egyáltalán nem fer, mert én szeretném eldönteni, hogy mit is akarok egyáltalán venni?!!!!!

szida57, matetoltosi, tigris1984 és 2 más kedveli ezt.
  4. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Így van! Teljesen inkorrekt ezeket a felhőre valókat, pláne ennyire drágán kínálni! Amikor volt a keréken nem volt képes ráállni (engem nem érint ugyan, mert nekem megvannak) sokaknak és most meg vegyék meg. Miért nem lehet cserélni vagy ajándékozni esetleg félárban eladni nekünk a felesleget???? A válogatás is baromi drága, mert töméntelen mennyiségben a tömegcikkre áll, Inkább korrekt áron értelmesebb lenne árulni,de persze ez csak nekünk játékosoknak lenne jó. Egyre kevesebbet költök erre a játékra, mert nem erről kellene szólnia.
    Sajnos közel 8 év játék után, el kell gondolkodni, hogy abbahagyjam-e? Több a méreg benne, mint a siker, hiába játék! A játéknak szórakoztatni kellene.
    Bocsi, de ez a véleményem!!:eek::(:mad:

mani2004, szida57, matetoltosi és 7 más kedveli ezt.
  5. evakarma

evakarma Fórumszaki

Sziasztok. Ez a kerekkerék főnyeremény vásár nem túl korrekt.. Van még egyáltalán olyan játékos,akinek nincsenek meg ezek? Már értem,miért nem engedték,hogy cserélhető legyen. Jómagam több,mint száz embernek tudnék akár ajándékozni ezekből.. És gondolom,nem vagyok ezzel egyedül.

Domos52, tigris1984, Melan és 5 más kedveli ezt.
  6. Apóca72

Apóca72 Járnitanuló

Sziasztok!

Nekem kettő hiányzik,a betöltő virág és a kőmadár parti kunyhó ,de az ár elég magas,így majd meg lesz valamikor :(

szida57, Domos52 és drunyi kedveli ezt.
  7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Van egy pár apróság, amit figyelembe kell venni.
    Ezek a felhősorok elég régiek már. Van, amelyik 3,5 éves. Azóta sok játékos jött újonnan. És sokan hagyták a farmjaikat is. És vannak, akik visszatérőek, de akkoriban hosszabb ideig hanyagolták a játékot. Hamar kimerülnének az ajándékozási és cserélhető készletek.
    A másik fele, hogy itt játékos nem üzletelhet semmivel. A játékos a vevő, a BP üzletel. Ha valaki végigböngészi a szabályzatokat, hamar rájön erre. Régebben lehetett néha, Karácsonyra stb, FAt vásárolni más gazdák számára. Hamar vége lett ennek a korszaknak.
    A harmadik fele, hogy ebben a játékban a jutalmazás max 1 ezreléke lehet, amit a játék ad, az igényekhez képest. De ha valamiből mégis bőségesebben csordulna, azt rövid időn belül a beadandók mennyiségével, vagy paraméterek átállításával egyenesbe hozzák.
    Egyébként eddig a partys felhőkből az első kettő jó. A többi mélyrepülés. De el tudják adni a kitehetőiket, mert sosem tudod meg előre csak utólag, hogy mit is ad majd a felhő az 1 semmin kívül.

8. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Őszinte részvétem! Nekem is magányt enyhíti a farmozás csak más szempontból mert négy fal között élek!

csio70, Lillapilla73, Puszpang és 3 más kedveli ezt.
  9. Janata9

Janata9 Junior szaki

Szia,
    van. Még a nagy farmomon is volt egy valami, amit korábban pénzért vettem, h. meglegyen a sor, mert sehogyan nem jött ki. Ezen a kisebb farmomon akkor nem kapáltam, szóval "kihagytam egy időt"-nek tekinthető. A zöldséges sorból 1 hiányzott, azt megvettem, a virágokból 3. Abból vettem egyet, másik kettőt majd legközelebb. Azért tudom megtenni, mert itt van egy FA-fa. Egyébként hozzá se nyúlnék.
    Jó neked, hogy 100 embernek tudnál ajándékozni. Nagy farmomon is 1-2 db-al van több a régiekből, mint ami szükséges. Az újabbakból 5-10 db-ok. Igaz, pörgetésekre sosem költöttem, amit kaptam kerékről és ládákból, abból élek.
    Hadd jegyezzem meg, bár talán nem egészen idevaló, hogy egyre jobban becsülöm a ládákat. Már többször kaptam horror-tápokat, ami - valljuk be - elég anyagigényes, és nagyon sok olyat, amit igen hasznosnak tartok. Azért pont ezt emeltem ki, mert anno volt egy nyürrögő, aki pont erre mondta, hogy nem érdekli a tyúktáp. Na, azt kapok legritkábban. Nem kell változtatni, nem azért mondtam. Hanem azért, mert a cápától az anakondán keresztül a sólyomig (az is mi mennyiséget zabál a piszok!) sok értékeset kapok. Nem beszélve a TP-s ládáról - bár amióta végtelenítették a játékot, pont a szintlépés nem érdekel. Ez 100 alatt, a nagy 200 fölött, mindkettő a "rengeteg TP"- szakaszában. De jó látni a számokat.

SzilvaG, mebajah, kovacstne és még 1 ember kedveli ezt.
  10. stefi49

stefi49 Haladó

Én a felhősorokra nem költök soha. Ha sikerül az eventet végigcsinálni akkor van.

bundusz68, Puszpang, Leho69 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nálam is van néhány tucat... amit szívesen elajándékoznék.. mert csak porosodnak a menübe...
    Mintha lejjebb mentek volna az árak:music: Persze lehet, hogy csak rosszul emlékszem:wuerg:

Puszpang, evakarma és Apóca72 kedveli ezt.
  12. Piaclady

Piaclady Fórum bárója

Köszönöm az együtt érzésed , kívánom adja meg Isten ami könnyítheti az életed, remény sugarat és boldogságot.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.8.18
    csio70, nolina1965, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  13. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

sziasztok :)
    az akciós tojásoknál nekem csak egy ajánlatod ad a BP :) a kockás fülű nyuszit
    ha már van a tulajdonomban mondjuk , sárkány , akkor az nem vehetem meg ?

14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    sárkányt én sem kaptam ajánlatként:( valamikor megvettük már:music:... most nem jár:(

15. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Csak azokat a tojásokat tudod megvásárolni amik benn vannak a kínálatban.
    Mást sajnos nem.
    Tudom nem vigasz, de vannak gazdák akiknél meg sem jelenik az ajánlat.:(

genka53, imi010, -vadocka70- és még 1 ember kedveli ezt.
  16. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ezekből a tojásokból, ha veszek, bármelyiket be lehet tenni a tojástartóba?

17. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

genka53, Gio, HéricsBáró és még 1 ember kedveli ezt.
  18. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

genka53 kedveli ezt.
  19. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Csillaglili55!
    Nem találtam az eredeti hsz-ed, csak egy reag-nál olvastam. Pont a varjútojás az, ami az új játszótérre van szánva, meg a bagoly, meg a többi "háziállat" - ahogyan ezeket szokták aposztrofálni. Mivel megszoktad, hogy először ezeket aratod, ha nem találod, keresni fogod!
    Én sem szoktam még meg teljesen a játszótér használatát, de nagyon örülök neki. Elég sok kütyüm van, még a szept.1. utáni bővítéssel sem tudok mindent rátenni. Részben a termőterületeket nem foglalják. Részben nem kell annyit ugrálnom, mire mindent leszedek.
    Ha "nagy aratást" csinálok - amikor kütyüket aratok -, akkor először a felhőket, aztán a futtató %-osait (amik mást nem adnak), aztán a többit ugrálva a kergék és a futtató közt, utána a kergék "normál" tárgyait, végül a termő területeket aratom. Bocs a szóismétlésekért.
    Amivel nekem többet jelent: régen sosem jártam végig bagolyért az összes területet, csak napi 2x "háziállatoztam". Most sem mindig jut eszembe, de ha igen, akkor bemegyek. Az is 90% plusz :)

Lillapilla73, -vadocka70-, Domos52 és 3 más kedveli ezt.
  20. k.a.t.i

k.a.t.i Fórum hercege

Sziasztok,

az új felhősor ami a szuper táp hatékonyságát növeli mire vonatkozik? Amikor ólra teszem rá akkor még gyorsabban érik be, vagy a tenyésztésnél 5% al több az esély jobb állatra?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.