Visszajelzés Különleges akciók csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    már többször leírtuk, hogy minden visszajelzést, javaslatot továbbítunk. Erről nincs mit összesítve külön megosztani.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Húúúú de rég kaptam ilyen dekort Dzsinntől....:wuerg: Kedvelem én is;) A fa vásárt kihagyom.. már másfél éve nem veszek titkosat...:wuerg: Pedig tök jó lenne bontogatni...
    Remélem a szigeten jobb eredményed lesz!

Kuzdern kedveli ezt.
  3. agica48

agica48 Aktív író

NAGYON vártam Platánfát, de sajnos nem hozott a gőzös!!!!

genka53 kedveli ezt.
  4. apcimama

apcimama Junior szaki

5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Hasonlóképpen gondolom én is a vonatozást. A Gyopáros egy igazi emésztőgödör. Rengeteget felzabál. ;)
    Csomagot viszont nem vettem, de neked gratulálok a dekorhoz! Nagyon jó kis dekoráció is az! :D

Swartsch, vihence, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Emésztő gödör:inlove:

Vonat nem sok vizet zavar...:wuerg: A titkosak majd lesznek valahonnan...8) Tart még a tűzifa készlet;)

genka53 kedveli ezt.
  7. szaki1979

szaki1979 Haladó

Azt azér észre szoktam venni a nagy szintlépő csomagok kínálatában MINDIG benne van a teliholdas területeken adott százalékkal több tapasztalatpont vásárlás pillanatában aktíválódik.
    Véletlenül sem a teliholdas event elött vásárolható meg!
    Nesze neked fogd meg jól!

8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Megkérdezhetem, hogy mi ad több tp-t? A kúriában elhelyezett dekorok amiket minden nap arathatsz, vagy a két teliholdas területen lévő fák, növények és ólak?
    A kúriára is kapod a szintlépő csomag bónuszát, tehát nem vesztesz vele túl sokat, ha most nincs nyitva a teljes teliholdas terület.
    Sokszor éltem már a szintlépő csomagok bónuszaival és tudom, hogy egész jól megnyomja a csíkot a kúriában kapott tp is.
    További jó gyarapodást a csíkban és ne mérgelődj, mert nem éri meg :)

zali1111, Swartsch, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  9. szaki1979

szaki1979 Haladó

A játékban létezik 3 darab teliholdas terület. Nyitva van 1, vagyis 33.3 %.
    Képzeld el azt a minimális figyelmet a Bigpoint részéről, ha ezt az akciót telihold elött1 nappal hirdetné meg... Nem nagy dolog!

zali1111 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Szia!

A szintlépő csomag a nullázásnál és a dekoroknál tud a leghatékonyabb lenni...:music: A teliholdas növények, fák kevés alap tp-vel rendelkeznek...:wuerg:

zali1111 és Swartsch kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

Igen, tudom és igazad is van valahol, de a tapasztalatom, sajnos nem ez. Csak olyankor találkozott a két esemény akkor volt nyitva az az egész terület amikor hosszú és komoly eventek voltak.

Hidd el nekem hogy ez így is hatékony. Arass minél többet a farmon és meg fogod látni. A csík szempontjából elenyésző mennyiségű TP-t kapnál csak a normál teliholdas aratásoknál.

Persze, ha van két területnyi kriptád (nem tudom van-e neked?), akkor már más lehetne a helyzet, hiszen azt a felhők és dekorok és érésgyorsító extrák gyorsításával kétszer is arathatnád egy hét alatt, de ez elég kevés játékosnak adatik meg...

zali1111, Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

2 területny kripta... + minden földi jó... ami a rövidítéséhez szükséges... Sem óriási Tp... Persze több mint ha növényezne valaki folyamatosan;)
    Szóval emiatt ne lesz veszteséges a szintlépő kosár;)

zali1111, Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

14. -Holdfeny-.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.