Visszajelzés Különleges akciók csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia! A kiáltható dekorok elég drágára sikerültek...:wuerg:
    Az üres felhőt én is megveszem;)

SnéDóri kedveli ezt.
  2. gyuszti0000

gyuszti0000 Kivételes tehetség

https://board-hu.farmerama.com/thre...-típusú-dekor-2024-június.25010/#post-1388864

Ez az alkimistalabor nem valami nagy cucc, összesen 22 szint szerezhető (12 eventekből + 10 vásárlással - a 10 szint 250 farmarany -) ha mindent megszerzel akkor a kimaxolt dekor ad 52500 xp-t és 150%-os dekorbónuszt 5 órára +1 felszereléses láda XII, az érési "idő" 30 óra így csak ~2 naponta aratható. Aki nem szeretne költeni, annak a maximálisan elérhető szint az "okkult alkimistalabor 1" fejlesztés, ekkor ad: 34500 tp-t, 1 szerszámok és egyebek láda, 50%-os xp bónuszt dekorokra, ami 4 órás hatóidővel bír. Aki szeretne költeni "megérősen" annak én 6 szintet ajánlok vásárlásra az eventekből szerezhető fejlesztéseken felül, mert: a "misztikus alkimistalabor 3" fejlesztés már felszerelés láda XII-t ad a magasabb - 110% -os - dekorbónuszon felül, egyebekben semmi kihagyhatatlan. Láda tartalmai, mindenki döntse el melyik láda éri meg neki. :)

inanna11 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok,
    valóban nem olcsó a kiváltási lehetőség, viszont a szezon 39. szintjének eléréséhez is kell teljesíteni a Játékosoknak, alapban ugye ott lehet megszerezni a felhőre való szuveníreket.
    Ha azt nézitek, hogy a Rackó dekorokat 750 Farmpengőért lehet utólag a Farmárudából kiváltani, s annak megszerzéséhez "csak" 21 napon át kell venni egy adott hónapban Rackó ajándékát, akkor meglátásom szerint ez az 1200 Farmpengő nem is olyan magas ár.
    De persze minden viszonyítás kérdése, s akinek hiányzik egy-egy dekor adott felhőről, az meg majd mérlegeli, hogy él-e ezzel a pótlási lehetőséggel, vagy sem - megéri neki a Farmpengő erre költése vagy sem.
    További jó játékot!

vihence, zsani_apja, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

A mangós felhő felöltöztetve várja hogy esővel áztathassa a farmom;)

Az új 22 fejlesztéses dekor... Kell az összes fejlesztésel együtt...Bár kicsit úgy érzem nagyobb volt a füstje mint a lángja..
    No de ebből kell kihozni a legjobbat;)
    Köszönöm a hozzászólást;)
    Szerencsére nem kell pótolnom, de ha kellene... bizony akkor is kiváltanám ha ez lenne az utolsó 1200 pengőm;) És nagyon drágának tartanám:music: Mert játszani jó;)

SnéDóri kedveli ezt.
  5. Domos52

Domos52 Fórumelemző

Minden attól függ, hogy honnan nézzük! Én igazat adok neked, és gondolkodás nélkül megvettem mind a három dekort, még ha drágának is gondoljuk! Szegény felhő ne maradjon már befejezetlen, ha csak ez a 3 dekor hibádzik róla! Én nem kezdtem el mindjárt az elején a szezonozást, és most megfizetem az árát!:wuerg::p

vihence, zsani_apja, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Az első dekorok sokaknál hiányoznak...:music: Amikor már láttuk hogy felhő jön hozzá, utána már akinek gyengéje a felhő az beszerezte... ha pedig még sem sikerült akkor most van rá lehetőség;)

7. Domos52

Domos52 Fórumelemző

Ezért örültem én is, hogy van a pótlására lehetőség, még ha cseppet túlárazott is! Jó munkálkodást mindenkinek!

GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  8. SnéDóri

SnéDóri Fórum veteránja

Én akkor kezdtem a játékot valamikor talán február végén. Azóta nekem sem hiányzik szuvenír. Valószínűleg ezt a kettőt is meg fogom venni, csak egy kicsit duzzogok :)

GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Én legutóbb a mélykék ajánlaton duzzogtam...:wuerg: de megvettem végül...:D Ez hozzá tartozik a játékhoz...
    Pedig állati drágának éreztem....:oops: De Kellett a játékomhoz:pxDxDxD Szóval muszáj volt... :D
    De azért DRÁGA volt8)

SnéDóri kedveli ezt.
  10. rybar49

rybar49 Fórumelemző

mert neked minden (is) kell :)))

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Kellene...
    Ma is van 2 jó csomag ajánlat...:music: de ezeket most duzzogva sem veszem meg...8)
    Bőkezű ajánlatok.... de az áruk nem tetszik...8) Ha lenne bennük felhő....:music: De nincs8)

12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Van egy jó felhőajánlat is ma. A mennyei mangó. Én megvettem FA-rt. :)
    Szerintem nem rossz felhő. :)

zsani_apja és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Nálam is üzemel már...:music:

Ninett79 kedveli ezt.
  14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Már látom,fentebb írtad is.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  15. gyuszti0000

https://board-hu.farmerama.com/thre...-típusú-dekor-2024-június.25010/#post-1389508

Kíváncsi vagyok miben változtatnak az alkimistalaboron, kell neki az biztos, főleg hogy még nem tudjuk mennyire lesznek nehezen megszerezhetőek az ingyenes fejlesztések, 250 arany 10 fejlesztésért elég sok, tekintve hogy a dekor 2 naponta aratható. Egy 20 órás és vagy maximum 22 órás érési idő és +2 láda 1 helyett maxos szinten jót tenne neki, és csábítóbb lenne, de ez csak az én véleményem.

16. -Holdfeny-.

Bízzunk benne érésidő, és Tp százalék, valamint láda is módosul;) Grafika maradhat!:inlove:

GA-BI-O-Farm és gyuszti0000 kedveli ezt.
  17. gyuszti0000

Pont ezen tényezők miatt nem rohantam a gazdaboltba azonnal megvenni az első 5 fejlesztést, szerintem ennyi aranyat jelenlegi formájában nem ért, de kiderül hogy megfogja-e érni a változtatás után, na mind1, a farmany attól elköltésre készen van, ha csábító lesz. :music:

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Én megvettem... Mert jobb volt mint a semmi...

19. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Boldogan megadnám az árát, de úgy látszik ezzel még várnom kell, mert ami nálam hiányzik, annak "nincs ára". :)

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

gyuszti0000 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.