Visszajelzés Különleges akciók csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórumfelvigyázó

J
    Egyik rosszabb, mint a másik.
    Ezek nem ajánlatok, de te tudod, hogy szükséged van e arra a kis pontra.
    Korábban én is mindent gyűjtöttem, ma már nagyon jónak kell lennie egy ajánlatnak, hogy érdekeljen.
    Ami viszont kellene és érdekelne, az sehogy sem akar megérkezni.

vihence és farmerSS kedveli ezt.
  2. gyuszti0000

gyuszti0000 Kivételes tehetség

Én is bízom 1-2 régebbi felhősor megvásárlási lehetőségében a jövőben, de addig be kell érni azzal ami van a tápos láda III csak a 3db táp miatt érdekel, főleg hogy a legtöbb közölük hosszú keverési idejű, nem tudom mennyit időt spórolnék így ezzel, de még tényleg gondolkodom rajta hogy szükségem van-e rá, az újdonság árára leszek kíváncsi aztán majd eldöntöm hogy kell-e ez nekem.

farmerSS és Sagittarius69 kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ha a teljességre törekszel akkor a Kell kategória... De ha csak mazsolázol... akkor gyanítom Sagitarius-nak van igaza;)

4. gyuszti0000

Félig-meddig mazsolázó típus vagyok, ha támogatja a farmot vagy úgy érzem hogy e felhő nélkül nem tudnék élni, akkor megvenném. De itt most ez csak félig van meg, Az újdonság érkezését megvárom hogy az
    - Milyen árban lesz
    - És hogy mennyit a segít a fizetés a haladásban

Ha úgy ítélem meg hogy az újdonság nem olyan kecsegtető számomra akkor megveszem a tápos láda III-at adó felhősort.

Ez a gondolatmenetem.

vihence, -Holdfeny-. és Timi21a kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Jó terv;)
    Én szeretem a felhőket.... de ezek már megvannak;) Az újdonság.... kíváncsian várom...
    Kipróbálom ez biztos;) A többi meg majd adódik az ismertető elolvasása után!

DevilMókus és gyuszti0000 kedveli ezt.
  6. oroszlankiraly65

oroszlankiraly65 Fórum-zöldfülű

A segitségeteket szeretném kérni,megvásárolam,de nem találom a Neonparadicsom felhősort.

7. gyuszti0000

apumbiapa kedveli ezt.
  8. apumbiapa

apumbiapa Fórumprofi

Én is vártam hogy megszerezhető legyen a party pörgetés felhősor 4. dekorjai de idén sem került be a kínálatba.:( Talán majd jövőre.
    De a keresett dekorod megvehető, benne van a leírásban.

Utoljára szerkesztett: 30.8.24
    Sali~*.* és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  9. gyuszti0000

Én is várom a party pörgetés 4-et, majd jövőre.

A keresett dekoromat én jeleztem hogy nincsen benne, utólag lett berakva jóval a hozzászólásom után, azért van külön oldalon. :)

Sali~*.*, -Holdfeny-. és apumbiapa kedveli ezt.
  10. Swartsch

Swartsch Fórum mestere

Ma is spórolt nekem a BP pár száz FA-t.
    Kár, h pont a jó dekorokat nem tudom megvenni.

Kuzdern, Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Akkor már ketten spórolunk:p:D

lovardatanya, GA-BI-O-Farm és Swartsch kedveli ezt.
  12. lovardatanya

lovardatanya Fórummogul

Nekem lett egy várva várt dekor: 2év 8 hónapja jöttem vissza a játékba és akkoriban beszéltünk róla - mivel nagyon hiányoltam -, hogy nincs Trágyadomb ládája ami a régi farmomon volt (lukimi) és nagy hasznát lehet venni. Most végre megjött ez is, úgyhogy én vásárolok ha már egyszer....: Vízicsúszda, trágyadomb ládája.
    Gyűlhet a hasznos mutra, annál is inkább mivel én trágyát csak az event elején szoktam venni mivel ezermilliócsillió csp-t direkt nem adok érte még ha van is rávaló. :):p

GA-BI-O-Farm, -Holdfeny-., Othep és 2 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Nálam sok Több 100 ládát adó dekor figyel a menübe:wuerg:
    Ez a vásár is megtalálta azt akinek érkzett....:music:

14. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Az óriáspolip-doboz és a mókusdoboz is jó cuccokat ad! Nagyon szeretem őket.
    A hóember dobozokat pedig a tp miatt használtam anno, mert az közepesen jónak mondható.
    :)

15. Swartsch

Swartsch Fórum mestere

Szia! :)
    Meg is venném, ha megjelenne nálam!
    Pár hónapja, nem tom pontosan mikor, voltak már ezek a dekorok és akkor megvettem mindet, a felhőkön csücsülnek.
    Gondolom emiatt nem jelennek meg most nálam.
    Csak a 15 db többször megvásárolható van nálam.

Sali~*.*, -ágianyu33- és alex0824 kedveli ezt.
  16. lovardatanya

lovardatanya Fórummogul

Hamar örültem, nincs a kínálatban - nálam. Ezek szerint ott van valahol valamelyik felhőn. A többit kenje a hajára a big.:mad:

17. feki13

feki13 Fórumgróf

Sziasztok! :)

Élni szoktam a farmmunkás előfizetéssel, ami most akciós. Ma jutottam el oda, hogy ránézzek, mit látnak szemeim nem aktív a nagy farmomon a lehetőség :eek: Ennek mi az oka? Kis farmot megnéztem, event óránál is látom és a bankban is, nagyon viszont teli áras? Ez bug vagy mi?

18. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    az akciós csomag elérhető az event órából megnyitva (a képek csak illusztrációk)
    upload_2024-9-2_15-46-26.png

upload_2024-9-2_15-43-13.png
    Ha Te nem ezt látod, akkor kérlek, gyere Farm névvel és Farm ID-val a Segítségkérő topikok egyikébe.
    Az akció holnap, szept. 3-án 11 óráig tart:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szezonmunkás-farmmunkások-előfizetése-érkezik.25333/
    Megértésedet köszönöm!

feki13 kedveli ezt.
  19. feki13

feki13 Fórumgróf

Fától az erdőt! Elnézésedet kérem, pedig megnéztem nem tudom mennyiszer, de átsiklottam felette! Köszi a segítséget megvan!

vihence és Dolphin kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Megjött az új mélykék ajánlatok :)

https://board-hu.farmerama.com/threads/mélykék-ajánlatok-2024-szeptember.25364/

Megmondom őszintén, most először elgondolkodtam rajta, hogy kell-e ez nekem? Az árát túl drágának találom. A felhő a Tpvadászoknak jó, de én nem örülök neki maradéktalanul. Ha az adománya valami pajtára ható lenne, +állat/növény/fatermés esetleg szupertrágyára ható lenne, gondolkodás nélkül és örömmel törném érte a malacperselyt. A piccolo sem vonz már annyira (a most futó event dekorládái mellett), hogy kiadjak érte ennyi pénzt, persze tudom, hogy ad pár olyan dekort aminek nagyon tudok örülni (vadak ura, Jack), de ezeknek a nyitási esélye nagyon halovány.
    Szóval még alszom rá egyet és úgy fogok dönteni, hogy veszem-e vagy vissza feladónak...

HéricsBáró, Kuzdern, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.