Visszajelzés Különleges akciók csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Én kis naív, azért vártam a sirályt. magam sem tudom, hogy miért, de vártam, mint annó, amikor etettem őket a húsgyárban. :( Az udvaron, nem az üzemben. :D Mekkora lett volna, sirályok csontozták volna a cocát. :D
    No mindegy, ez a naptár most egy semmi volt nekem, ahogy reggel átvettem a maradék ajándékokat. Nem azért írom, mert nem örülnék annak, amit kapunk, de 2025 van.
    Itt egy kis mosoly előjött, ahogy olvastalak, sutike. :) Jó lezárás..

inanna11, -gyöngy-581, feki13 és 4 más kedveli ezt.
  2. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Szia, apja! Már én is tudok rajta vigyorogni, de reggel, amikor írtam, kissé zabos voltam.... Mintha kis gyerekek lennénk, vagy kezdő kis farmosok, nem is tudom, mit gondolnak a fentiek. Nem vártam nagy ajándékokat, nyilván, de a végén bennem is volt egy kis várakozás. Azt gondolom, hogy mi, a régi játékosok, nagy farmosok, azért nem ingyen játszunk, havi melósok, prémesek, stb. kicsit csak vártunk valamit. Nem FA fát, de egy jobb dekort, amit nem ad mindegyik picc láda, egy pluszos kütyüt, ami maradandó. Na, mindegy, így jártunk. Fogatlan pacit kaptunk.. :D :D

3. pixel_72

pixel_72 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Ezzel a farmommal jobban látom a dolgokat, de nem változott semmi. :D Annyi minden van már a játékban, hogy nem is gondolnak bele a részletekbe szerintem, csak jönnek az események. Én már nem is gondolok arra, hogy mennyi melós, krémes, azt nem, az egy süti. :D ,..prémest és mennyi más javakat szereztünk csere eszközért. :)
    Mindenesetre a lovamat elviszem egy klinikára. :D

GA-BI-O-Farm és sutimami57 kedveli ezt.
  4. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Nekem csak macskám van, de nem régen volt kezelésen.... :D :D Eszembe jutott, hogy valamikor régen voltak olyan eventek is, hogy kicsiknek- nagyoknak. Könnyebb, nehezebb verzióban. Persze, hamar meg csináltuk a kicsit, utána a nagyobb, nehezebb részt, és nagyon élveztük. Kis meló, kisebb ajándékok, nagyobb teljesítmény, értékesebb ajándékok. Akkor még én is kezdő-haladó voltam, de nem felejtem el a siker élményeket.

5. bogisaci60

bogisaci60 Fórum veteránja

Sziasztok,

Hááát, a retró tojásvásár számomra csalódás volt, egyik tojás sem dobogtatta meg a szívemet és veszélyeztette a FA készletemet :oops:

6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de örülök annak, hogy a vásárlásainkat megköszönő (sávos) ajándékok közé bekerültek a gyopáros ajándékok is.
    https://board-hu.farmerama.com/posts/1459268/
    Meglepődtem rajta amikor olvastam. Nem nagy értékűek, de hasznosak azoknak akik játszanak a gyopin.

Viszont a hozzá kapcsolódó vásárlási csomag enyhén szólva kicsit meghökkentett, még ha megéri is.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/speciális-ajánlat-a-vásárlási-bónusz-rendszer-megújulásához-2025-július.26612/
    Az ajánlat tartalma:

150x Farmarany
    150x Szupertrágya
    150x Kacsa Kata szupertrágyája
    90x Szupertáp
    1x Farmbónusz láda I
    1x Farmbónusz láda II

A csomag ára: 899 Ft

Utoljára szerkesztett: 30.7.25
    GA-BI-O-Farm és feki13 kedveli ezt.
  7. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

No nekem is megmarad az arany készletem. Kicsit csalódtam, ezekre a tojásokra nincs szükségem. A holnapi csomagot azt hiszem megveszem. Viszont szomorú vagyok hogy augusztusban nem lesz cserenap. :(

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. feki13

feki13 Fórum ezredese

Sziasztok!

Magát azt se értem ehhez mért adtak csomagot? :D Se nem újult annyit se nem tesz hozzá annit a 899Ft...:D
    Viszont egre többször 3-4 naponta kapok egy ajánlat típust most pl Fenomenális fák néven. Ez a csomag is 899Ft kerül ötletes, hogy más más dolgokat tesznek bele, egyenlőre még nem csábulta el.

Ami viszont kifejezetten tetszik, hogy behozzá a régi dolgokat. Volt lehetőség szupis felhőt venni pár hónapja, mmost bedobták az egyik dekorcsökkentőt, retró tojás vásár (más, hogy megéri-e). Szerintem ez teljes mértékben jó irány, apránkénti pótlások azoknak akiknek ezek hiányoznak. Drukkolok, hogy megmaradjon az irány!:inlove:

Halkan megjegyzem már csak a virágfestés esetleges csomagos megvétele és szomszéd ajándékozás hiányzik és kb. minden kívánságom bejött eddig:inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  9. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Még a mai napon van lehetőségetek pótolni a korábban esetleg át nem vett ajándékok kiváltását.

upload_2025-7-31_13-9-51.png

A Nyári kalendárium ma 23:59-ig érhető el még a Játékban.

.dina1. és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Az Elbűvölő Farm-lét csomag tartalmának egyik elemét sajnálatos módon elrontottam az ismertetőben, 150x Farmarany helyett 100x Farmaranyat tartalmaz.
    Az Ismertető módosítása megtörtént.

A banki felületen helyesen jelent meg a Csomag tartalma.

Az okozott kellemetlenségért elnézést kérek!

11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

31 hónap önmegtartóztatás:oops: után ismét vettem titokólat... 1 csomagot... :music:
    Felét bontottam ki arannyal... így most 3 lamantin került a vadaskertbe:inlove:

kigyo51, Zsuzsikan, Fätum és 5 más kedveli ezt.
  12. prowiew71

prowiew71 Fórum-zöldfülű

Jó neked! 60db ólat vettem 0 azaz 0db lamantin lett belőle. ez már nem gondolom, hogy véletlen.

13. -Holdfeny-.

Szia

pont ezért volt nagyon hosszú titokizé vásárlás szünet a játékomba8) túl sokszor tapasztaltam aztamit te:wuerg: most...

Ha cserélhető lesz... kérlek írj egy levelet a -Holdfeny- pont nem kell utána... farmra s ha addig nem költözik be egy hozzád... küldök egyet ajándékba;) 31 hónap után elcsábultam... - pedig spórolósan játszom:p:D Játszan jóóóó:inlove:
    Ne bosszankodj, kérlek... majd legközelebb nagyobb szerencséd lesz;)

prowiew71 és feki13 kedveli ezt.
  14. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Ha 2 csomagot vettél volna, akkor már lenne minimum 2 lamantinod.

Utoljára szerkesztett: 24.8.25
    Kuzdern, genka53, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Sokan esnek abba a hibába, hogy spórolni akarnak... a csomagárhoz képest...:(

genka53 kedveli ezt.
  16. feki13

feki13 Fórum ezredese

Sziasztok!

Ismét egy kis segítséget kérnék a rutinos farmtársaktól! :)
    Vártam már ezt a kerekkerék pótlós vásárlást. Mindegyik benne is van, viszont jön megint egy "relatív" kérdés, ugyan melyik a kihagyhatatlan? Melyik az amit kifejezetten ajánlanátok?
    Rendelkezem a : 2, 3, 12 (kevéssel :D )
    Gondolkodom: 1, 5, 6, 7 (itt talán az 5-ös a legnagyobb kérdőjel)

Köszi, ha gondolkodtok velem ismét egy hangosat :)

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. apumbiapa

apumbiapa Kivételes tehetség

Sziasztok!

Ismét eljött a Kerekkerék főnyeremény akció. Sajnos most is kimaradt a 4-es:( Igy megy már régóta és most megint várhatok egy évet, hátha. Kedves játékmester jövőre tedd fel a listára légyszíves.:)

Rizstej kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

mindegyik hasznos...

Számold ki menyibe fájna ha megveszed... - aztán számold ki mennyi idő alatt térül meg abból amit ad -különböző akciókat figyelembe véve... ... itt én tp-t nem számolnék mert azért egy vasat sem szabad adni...:music:
    Játszani jó:inlove:

feki13 kedveli ezt.
  19. feki13

feki13 Fórum ezredese

Sziaa,

pontosan a tp-s számomra nem igazán "hasznos" :D Megnéztem forintálisan és ha az 5-öst kiveszem a többi elég baráti :)

(Luminary, fogalmamm sincs, hogy néztem be. Köszi, hogy áthoztad!):inlove:

20. -Holdfeny-.

Mivel már Te is elég magas szinten játszol:music: sejtettem, hogy nem fontos:p most az egyébekre kell hangsúlyt fektetni;) azokból viszont nincs olyan, hogy túl sok:D

feki13 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.