Visszajelzés Különleges akciók csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

upload_2021-4-25_21-2-3.png

Ez pl. az egyik meg nem vásárolt felhősor.
    Nem csak kosár van rajta, hanem egy érdekes csillogás is, ami talán a képen most nem látszik.
    Nem szükséges mindent végiglapoznod.
    Felül a keresőbe írd be a keresett felhő nevét, vagy nevének részletét, és megjelenik. (Az összes felhősort kiválasztva.)

Kuzdern kedveli ezt.
  2. farmisto

farmisto Aktív író

Köszi a választ, de a boltban is jelöli kék kosár ha valamelyik felhősoromról hiányzik valami az ott vehetőkből? Nem tudom ugyanis a kitehetőkhöz tartozó felhősorok nevét, hogy rákeressek ...

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

upload_2021-4-25_21-48-34.png

Ezek a megvásárolható felhősorok, ezekre keress rá magadnál.
    A hiányzó dekorokat nem fogja mutatni, mert azokból amúgy is bármennyi vehető.
    Amelyik felhőd már megvan, azt meg nem látod a boltban.

Kuzdern kedveli ezt.
  4. farmisto

farmisto Aktív író

Köszönöm a gyors, precíz és időben érkező válaszodat. Jó egészséget mindenkinek, vigyázzatok magatokra!

Othep kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kecskedoboz
    Érési idő : 42:00 óra
    Szegény kecskedogoz viccesre sikerült;) 2 % bónusz 10 perc hatóidő:wuerg:
    No sebaj... a felhőre kell egy a többi meg elfér majd a menüben;)

Kuzdern kedveli ezt.
  6. DZA001

DZA001 Fórumszaki

De ad 4 egzotikus gyümölcsös ládát is.Már aki gyűjti a ládákat.

Kuzdern és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Szia! Igaz;) A láda is szempont;) Pláne annak akinek nincs fája a kapható termésekhez;)

Kuzdern és DZA001 kedveli ezt.
  8. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szia!

Honnan lehet kecskedobozunk, nekem fogalmam sincs, azt sem tudom buszmegálló, vagy lóbetegség.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  9. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/party-pörgetés-akció-új-főnyereménnyel-2021-április.21120/
    Ha elolvasod a fenti tájékoztatót, akkor kiderül, hogy a kerek-kerék pörgetésekből tudsz szerezni kecskedobozt, amely új kerek-kerék nyereményként pörgethető a holnapi nap 14:00 órától. Természetesen sim és party pörgetéssel egyaránt.

Kuzdern kedveli ezt.
  10. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  11. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Az a baj ezekkel az új nyereményekkel, hogy ilyenkor eltűnik a terménybónusz! :mad::mad::mad: Pedig nekem most az event alkalmával ezerszer jobban van rá szükségem, mint erre a ládára. Ja! Ebből már kipörgettem 3-t, de nem tudtam úgy örülni neki, mint egy 100%-os 24 órás terménybónusznak! ;)

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Jó reggelt!
    sajnos ez mindig így van amikor új dekorral érkezik az akció:wuerg:

rudcsi24 kedveli ezt.
  13. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Sokan örültek ennek, biztos... ;)

-gyöngy-581 és -vadocka70- kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Sziasztok!

Úgy tűnik a hamarosan záródó 90 napos időszakban 2 Dzsinn ládával kevesebbet szereztem mint előtte lévő időszakokban:wuerg:
    A játék kedv nem kopik... s tudatosság sincs mögötte... :music:csupán nem ajánlottak olyant ami tetszett volna8)

15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Lehet, hogy csak a szerencsédet kéne szidnod? Most pörgettem ki egy 100 %-os terménybónuszt és egy +1-es növénybónuszt, reggel pedig egy 200 %-os teménybónusz akadt a horgomra, akarom mondani a malmomra. Szóval én örülök és nem panaszkodom a kerékre, nekem szerencsém volt ma vele :):inlove::inlove:

16. -Holdfeny-.

rudcsi24 panasza az új dekor bekerülési napjaira vonatkozott;) Ma sokkal adakozóbb a kerék;)

rudcsi24 kedveli ezt.
  17. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Mivel már vége annak az "akciónak", ezért újra vannak ezek a nyeremények is! DE! Ha új akciós nyeremény van (most az a kecskedoboz volt) akkor ELTŰNNEK EZEK a nyeremények! ;) Ezt anno egy modi mondta, mert rákérdeztem, hogy csak nálam nem hozza. És utána direkt figyeltem! Úgyhogy nem a szerencsémet kellene szidnom! De neked is szép napot! :) Ilyenkor úgy örül a lelkem, hogy vannak gazdik akik beleállnak az emberbe! ;)

18. -Holdfeny-.

Sziasztok!
    Ma is bővelkedünk az akciókban...
    Érkezett a farmra... a pontos nevét nem tudom valami Farmos móka csomag... 200 arany 20 party pörgetés... meg néhány apróság... 899Ft-volt;)
    Vasárnap Anyáknapi csomag:music: Az is tetszik8)

Fuhur, rudcsi24 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  19. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Most jöttem meg a munkából, még palacsintát sütök a gyereknek, de utána ránézek! Köszi, hogy szóltál! :)

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  20. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Nekem is megérősnek tűnt, meg is vettem :) A Dzsin adott mellé egy varázskalapot :)

Megnéztem a vasárnapit, az is kell!
    https://board-hu.farmerama.com/threads/anyák-napi-ajánlat.21173/

-Holdfeny-. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.