Visszajelzés Különleges akciók csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Az akkor extra megérős volt;)
    Én 2 Dzsinnel kevesebbet értem el mint az előző 2*90 napos időszakban...:wuerg: Nem szándékos volt... :music:
    Ennyiszer tudott most elcsábítani a BPxDxDxD Vessen magára8)
    Kérhetek palacsintát én is? Jó lesz üresen:music:

Fuhur kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Nálunk is volt a héten, kétszer is. Nem volt olyan különleges, lekváros, túrós és nutellás.

3. -Holdfeny-.

Nálunk legutóbb kapros juhtúrós volt:music: a gyerekek bacon chipsel eszik:p
    Nálam ez az akció kimaradt... :wuerg: vagy csak nem vettem észre:cry:

4. zsani_apja

Én is csak azért vettem észre, mert szép színes és amúgy is ilyen mindenre rákattingatós pasi vagyok :D

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  5. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Téged idéztelek Fuhur, de mindenkinek szól, aki erre jár, és elolvassa :).

Vasárnap, azaz 2021.05.09.-én két fajta anyák napi dolog lép életbe, mindkettő 0:00 órától éjfélig:
    - az egyik a Hirdetőtáblánál átvehető Anyák napi ajándék: Hazatelefonálás (+);
    https://board-hu.farmerama.com/threads/anyák-napi-ajándék.21172/
    - a másik az Anyák napi ajánlat, egy megvásárolható csomag, benne az Ölelés házhozszállítás (+) dekorral.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/anyák-napi-ajánlat.21173/

6. -Holdfeny-.

Köszönjük;) Figyelni kell mert az átvételi idő nem túl hosszú:music:

Gio és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

8. -Holdfeny-.

Othep kedveli ezt.
  9. zsani_apja

halihoó!
    Jönnek ezek az akciók, ismét. :)
    Múltkor aki megvette pl. ezt, amit most alattam hozok, annak fejlődtek ki új ólak, fák ebből a "kevés" mennyiségből?
    Sikkes fák és tenyészetek csomag

Az ötödik akció kezdete várhatóan: 2021. május 15. (szombat) 18:00 óra
    Az ötödik akció vége várhatóan: 2021. május 16. (vasárnap) 06:00 óra

Ára: 2.690,- Ft

Tartalma:
    18 "Elba" talányos tiki-tenyészet
    18 "Temze" talányos tenyészet
    18 "Damask" talányos fa
    18 "Okinawa" talányos tiki-fa

Samborg kedveli ezt.
  10. eviii_mee

eviii_mee Fórumszaki

Hat en most nagyon el vagyok kenodve, miota ez a Kecskedoboz bejott a jatekba egyet nem sikerult forgatnom. Ma is elforgattam 178 rendes porit es 40 partyt es lattam osszesen 4-szer, de a sarga birkanyiro allomason mindig megall ha bent van. :(

vihence kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

ArthurKyra, jucus100 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

tanítvány, ursa11, Dana64 és 10 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

Értem, és igazad van...
    A piccoló láda és a felhő ami engem csábít... az arany jól jön... - max később fogom felhasználni;) A titok akármik nem hoznak lázba... mert már van sőt a hozzájuk tartozó gazdakörön is pipa van;)

-W-595-, jucus100 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. Kurta666

Kurta666 Utánpótlás-írogató

Fürge malom nem volt még májusban?

15. GA-BI-O-Farm

Épp ezért érzem, hogy ránk akarnak olyat is sózni, amire nem nagyon van szükségünk, ergó el vagyok tökéletesen ezek nélkül a csomagok nagy része nélkül.;)

Domos52, Ecóka2, daszi és 4 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    De volt: Az esemény kezdete várhatóan: 2021. május 9. (vasárnap) 10:00 óra
    Az esemény vége várhatóan: 2021. május 10. (hétfő) 11:00 óra

A következő akció kezdete várhatólag június eleje lesz.

HéricsBáró kedveli ezt.
  17. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Én is éppen ezt érzem. Kiszámoltam azt is, hogy hány forintra jön ki a farmarany. Duplája vagy több a megszokottomnak amikor olyat kapok mellé (mindig csak farmmunkásos csomagot választok), ami tényleg kell. Így ezt most én is szkippelem. Nem vagyok Piccoló rajongó, a felhő nem hoz lázba, pláne nem ennyiért. Viszont értem benne a logikát (legalábbis ezt képzelem :D ) és a marketinget és megmondom őszintén, ár-érték arányban és csomagösszeállításban le a kalappal az vagy azok előtt akik kitalálták. Nagyon-nagyon széles vevői kört le tudnak ezzel fedni, s szerintem olyanokat is el fognak vele érni, akiket egyébként nem vagy ritkán. Fejtegetésemben egy vásárlást feltételezek, nem feltétlenül négyet. Az első két csomag is csudajól van megalkotva, szinte biztos, aki az elsőt megveszi, a másodikat is. Nagyon kíváncsi lennék a végén az adatokra, én úgy tippelem, aki az elsőt megveszi, legalább a fele a másodikat is (abban az esetben ha valaki csak az első két csomagot veszi meg összességében). Aki pedig ezt kihagyja, az nem vevővesztés, hanem vásárlási későbbre tolódás. Szóval, szerintem, összességében ez most egy nagyon okos dolog a BP-től - részemről meg is lepődtem.

-Holdfeny-., PalMa és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. GA-BI-O-Farm

Amennyiben ezt a trendet akarják lenyomni a torkunkon, akkor előbb utóbb csökken a vásárlók köre, szerintem.

jucus100, G.Máté., zsani_apja és 2 más kedveli ezt.
  19. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Ezzel tökéletesen egyetértek. Így akkor itt és most hozzáteszem, hogy amennyiben ez valóban ritka alkalom lesz, mondjuk félévente vagy csak itt és most, első alkalommal.

-Holdfeny-. és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Sajnos igazad van....
    Én a felhő miatt veszem meg:music: de nem szeretném ha ez lenne a vásárlós felhők további megvásárlási módja:wuerg:
    -
    Ha mindig így fog jönni... le szokok róla:( mármint a vásárlásról:music:

mandityalexandra és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.