Visszajelzés Különleges akciók csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Szia!

Köszi szépen a választ és hogy áthoztad a témát. Valóban itt van a helye.

Remélem, legközelebb csodás csomagra lesz lehetőségem.

Üdv: Nami.

jófarmerlány és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sokan várnánk és örülnénk neki, ha nálunk is megjelenne a mamutos ajánlat, de sajnos hiába :(
    Nálam is az jelent meg ami nálad a tojásos.. ahogy eddig mindig, hiába kértük, hogy felváltva jelenjen meg az akció .:cry::oops:

3. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Szia, Ez a mostani akció, a facsoportos sajnos nem várja meg a nyugdíj idejét... - a múltkor vettem, "tele" lettem mamut fákkal. Nagyon megérte. Kár, hogy ilyen kevés ideig tartják fenn.

jófarmerlány és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

Már sokadik alkalommal nem a csodás csomag érkezik a farmra:music: talán már túl sok mamut van a farmon:wuerg:

Namiamano kedveli ezt.
  5. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Szia!

Nem hiszem, hogy abból sok lehet....;)

Nekem összesen 3 db van:
    Szupermamutfa: a Zsibongó pillangók gazdakörből; Turbó mamutfa: A hobbikertész gazdakörből; Kacsa Kata mamutfája: az Egy borsónyi munka gazdakörből
    Az XXl-es fejlesztéseket Cincogitól kaptam, még eventnyereményként.

Igyekszem felkutatni és kihasználni minden beszerzési opciót. Ezért is kaptam fel a klaviatúrát, a számomra új elem kapcsán. Örülök, hogy nem zárultak le a csemetéknek a hozzáférés.

A mamutfák és terméseik alapvetően befolyásolják az eventek teljesítésének lehetőségi kombinációit.
    Most eléggé elnyújtom az eventek többségének befejezését, a víz-trágya időgyorsítás alkalmazásával.
    Azért is lettem takarékos gazda, mert - ahogy haladok a gazdaköri feladatokban - egyre nehezebben tudom pótolni az elhasznált eszközöket. A takarékosság, azonban időbeli ráfordítással jár, amit nem sajnálok, csak a játék több elemét aktívabban lehetne használni. (Piacozás összetettebb termékekkel, terményekkel; TP vadászat; Nemesítési kihívás, Alkalmi farmképek készítése; Tenyésztéshez állattermelés; stb.)

Ami késik, az jön, úgyhogy remélem Hozzád és hozzám is érkeznek majd még szép számban Mamutfák.

Üdv: Nami.

6. -Holdfeny-.

Szia!

Én úgy vegyesen majdnem ki tudom tölteni a tölgyest... :music: ez azért nem kevés;)
    Ha jól tudom a szintlépéseknél is kaphatunk 200. szint felett! még nem volt hozzá szerencsém... :wuerg:
    Ettől függetlenül bármilyen csomagban tolják be a hírek felületére szívesen áldoznék rá;) Mert hosszútávon hozna hasznot a játékomba!

jucus100 és Namiamano kedveli ezt.
  7. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Pontosítanám az általad írt infót: a 200. szint felett minden egyes szintlépéskor járó Talányos fa ládája adhatja a mamut fákat.

z2856, jucus100, -ágianyu33- és 5 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Köszönöm! Jogos;) De sajnos tény, hogy még nem jött abból se... :music:sebaj majd talán a következő szinten... amit pár napon belül elérek... vagy az utána következő valamelyiken;)

inanna11 és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Sziasztok!
    Én úgy gondolom mamutból soha sem elég, a tölgyesem tele van és van az eszköztáramban is pár darab belőle, amit nem rakok ki, helyhiány miatt. Anno 2013-ban elég sokat vonatoztam a mamutfák miatt. Soha egyet sem küldtem vissza a vonattal, mint akkoriban írták itt sokan. Ezért is van turbóból feleslegben amiből nem használok sokat.
    A Talányos fák csomagból is nyitottam mamutot egyszer turbót és kétszer szupercseppet adót kaptam.
    Abban nem hiszek, hogy "nézné" a rendszer, hogy kinek hány mamutja van, erre példa volt itt elég sok, hogy olyan játékosoknál is megjelent akik szintén rendelkeznek mamutotokkal.
    A miérteket is feszegettük már elég sokat, hogy mi alapján válogat a rendszer, de választ nem találtunk rá. Ez a téma már a panaszkönyvben is megjelent többször is. Teljesen hiába, feleslegesen.
    Amikor megjelenik ez a kínálat mindig keserű lesz a szám íze, hogy a játék szervezői mit csinálnak, miért fordítják szembe a játékosokat egy ilyen akcióval, miért különböztetik meg őket? (Ez csak költői kérdés választ már régen nem várok rá, tudomásul veszem és kész, az akciót a kisfarmokon egyszer kihasználtam, többet nem fogom)
    No nem füstölgök tovább elfogadom, hogy ez van és nem tudunk tenni ellene semmit sem pedig sajnálom és költenék is rá, ha adnának lehetőséget. Gondolom ezzel nem vagyok egyedül.

jucus100, edina242, ördög0 és 4 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Sziasztok!
    Frissítés után 1790-es áron 88 titok csemetét + 4 fát tartalmazó csomaggal csábított vásárlásra a BP!

Sikere volt;) mert volt benne abból a cuki lila lombos fából;)

inanna11 és zsani_apja kedveli ezt.
  11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én a frissítésed előtt megkaptam. :D Gondolom, hogy egyről írunk!? ;)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Veled kivételezik a rendszerxDxDxD Vagy korábban frissítettél;)

zsani_apja kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Szia apja :)
    Nálam is van, nem vettem meg, nincs rá szükségem, bőven van ezekből a fákból :) A termésüket még maximum egyszer kéri a rendszer a következő titokfa akcióval érkező gazdaköriben aztán porfogó lesz az eszköztárban, mint a többi csodaszép fa...

ursa11, HéricsBáró és zsani_apja kedveli ezt.
  14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia, Gyöngy!
    Nálam is bent maradt. Fő oka, hogy az a bizonyos fa úgysem fejlődne ki belőle. :D ;)

Domos52, jucus100 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Te azt a bizonyos fát várod, én pedig a szuper mamutot, egyik sincsen benne sajnos. Így tőlem és tőled is mehet vissza a feladóhoz.

16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Egyszer igazán betehetnék a világ összes akcióját , eventjét , és kedvünkre csemegézhetnénk .:inlove:

Tigrislady, Rizstej és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Határozottan jó lenne;) Mondjuk havonta 2-3 napra...
    :inlove:
    Majd jön még olyan akció is;)

zsani_apja kedveli ezt.
  18. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Őszi felhősor vásár: https://board-hu.farmerama.com/threads/Őszi-felhősor-vásár-2021-október.21681/

Sziasztok!
    A múltkori felhőt sem vettem meg a megemelt áron, s a 250 FA-s árával (ami ugyancsak kb. 1800 Ft) várhatóan ez az új felhő is ugyanarra a sorsra jut.
    240. szint felett olyan bődületesen sok TP kell egy-egy szintlépéshez, hogy már a legkevésbé sem izgat a csak TP-t vagy TP bónuszt adó felhő (sőt tulajdonképpen a legtöbb régebbi ládát adó felhő sem), az meg még kevésbé, hogy mikor lépek a következő szintre.
    A BP-nek - ha ezen bevételi forrást egy kicsit fel szeretné turbózni - véleményem szerint egy kicsit más irányba kellene elmennie a fizetős felhők bónuszai terén, pl: farmos fák érési idejét csökkentő vagy terményének számát növelő bónusz, állatos és terményes ólak érési idejét csökkentő vagy terményének számát növelő bónusz, terménybónusz az eventes növényekre stb. Hasonlókra önként és dalolva áldoznék...

zsona416, -vadocka70-, daszi és 11 más kedveli ezt.
  19. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

No már megint kezded!:wuerg:xDxDxDxDMeglátod, "egyszercsak" meglepetés ér!! Én kínánom Neked!

zsani_apja és Kuzdern kedveli ezt.
  20. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Szia!
    hát te nem vagy kispályás, no meg a torony óra lánccal , nem kéne???:eek:xD:wuerg:

HéricsBáró és Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.