Visszajelzés Különleges akciók csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 29.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

Hali!

Idáig fontolgattam és arra a döntésre jutottam hogy nekem sem kell, ennyit nem ér, talán 2 db már elfogadható lett volna, na meg a csodák ládája sem épp valami amiért fizetnék, így marad ott, ahol.
    Felhősorokért én is fizetnék, de valahogy ezek a felhős ajánlatok engem elkerülnek mint leprás gyereket az oviban :D.
    Majd egyszer az algoritmus realizálja hogy mi az amiért fizetnék és onnantól csak régi megvásárolható felhőket dobál be, reménykedni lehet. :)

feki13, -Holdfeny-. és Sali~*.* kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

furcsán adja a rendszer az egyedi ajánlatokat...:music:én is várom a következőt:p

3. feki13

feki13 Fórum veteránja

Már legutoljára is hozzá akartam ehhez szólni, akkor nemm tettem majd most! :D
    Érthetetlen a számomra, hogy nem teszik megvásárolhatóvá azokat a felhőket amiért annyian sóhajtozunk! Kára senkinek nem lenne belőle, rengetegen ugranánk rá. Akiknek meg már megvan, úgy mint sok más ajánlatnál, ez sem jelenne meg mint megvásárolható dolog. Viszont azok akik ezzel rendelkeznek komoly előnyben vannak velünk szemben. Ami azt mondom félig rendben is van mert régi motorosok megérdemlik, viszont be kell látni, nem a kis újoncoknak kreálják az eventeket. Egyre nagyobbak a követelmények, ezáltal ez az olló csak nyílik egyre nagyobbra a két réteg között. Ettől még nem leszek csúcs gazda, nincs annyi mamutom, nem rendelkezem annyi ládát adó felhővel, de mégis érezném azt, hogy akarnak minket zárkóztatni. Nem értem ezen mért nem gondolkoznak el, főleg, hogy bevételük származna belőle, jelezném nem kevés, mert pl én is valszeg nem csak 1 farmra venném meg ezt...:music:

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

kb 6 ötletet írtam ezzel kapcsolatba... :oops:
    még a matricaautomata mintájára is szívesen vennék egy felhő pótló automatát... pedig csak kb 18-20 felhőm hiányzik...:music:
    Szívesen fizetnék érte én is...;)
    Elérhetővé kellene a régi javakat... tuti komoly bevételt generálna... ;)

genka53 és feki13 kedveli ezt.
  5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Én is kaptam ma délelőtt mindhárom farmomra Böhöm nagy ajánlatot:
    Azon túl, hogy a farmaranyat most gyűjteni kell pl. az elhalasztott szomszéd ajándékozásra, - szedem is szorgosan az FA fákról -, a többiből viszont bőségesen van a farmokon, így nálam nem nyert a csomagajánlat.
    Kíváncsiságból azért megnéztem mennyibe kerül 600 FA a bankban: a skálás vásárlással 3.255 Ft, ha meg 2*300 FA-s csomagot vennék, az 3.580 Ft-ba kerülne.
    De mivel mentett adatos prémiumgazda vagyok, 600 FA vásárlásakor 660 FA-t kapnék, ami azonos Ft- összegű a skálás 660 FA-val.
    (És itt szomorodtam el, csalódást érezve, hogy ismét palira vesznek bennünket, mert amit +10% jutalom FA -ként hirdetnek a mentett banki adatokkal való fizetéshez, az nem is jutalom, mert igenis, azt is kifizettetik velünk. Csak csábítóan hangzik, hogy 10% rabatot kaphatunk.)
    Aki egyébként híján van a csomag ajánlatban foglalt dolgoknak, annak lehet, hogy megérné, ennek eldöntése mindenkinek saját kompetenciája. :)
    Ellenben szerintem valaki már megsúghatná a BP-seknek, hogy hazánkban a béreket
    tárgyhó 08-15 között, a nyugdíjakat pedig 12 -e után folyósítják, ezért vélhetően akkor könnyebben szánnák rá magukat a vásárlásra azok a játékosok, akik meg akarnák venni.
    Nem mindenki forgatja vasvillával a padláson a 20 ezreseket, hogy ne penészedjenek meg. ;)

vihence, SnéDóri, GA-BI-O-Farm és 6 más kedveli ezt.
  6. SnéDóri

SnéDóri Fórum bárója

Most hogy olvaslak, megnéztem a farmarany kínálatot és érdekes módon nálam sajna nincs a csúszka, csak csomagok közül választhatok. Én itt /is/ elszomorodtam.

Swartsch és genka53 kedveli ezt.
  7. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

Ha valaki ott van hogy fizetést/nyugdíjt kell várnia ahhoz hogy a hobbijára/szórakozására költsön, szerintem akkor nem erre kellene költenie a pénzét - természetesen mindenkinek a saját dolga hogy mire fordítsa, csak aki a fizetésére vár hogy vehessen valamit egy pixelhalmazban, annak szerintem máshol jobb helyen lenne az az összeg - de ez magányvélemény.

Velem is célt tévesztettek ezzel kapcsolatban, engem a régi megvásárolható esetleg eventes felhők dekorokkal együtt érdekelne, mással nagyon nem vesznek rá hogy költsek - kivéve ha nagyon jó ajánlat -.

genka53 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A csúszka a bankban van, de csak akkor, ha elmented a kártyaadataidat.

9. SnéDóri

SnéDóri Fórum bárója

Igen tudom hogy ott van paysafecard van elmentve.

genka53 és -BombadilToma- kedveli ezt.