Visszajelzés Különleges akciók csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 29.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. agica48

  agica48 Aktív író

  NAGYON vártam Platánfát, de sajnos nem hozott a gőzös!!!!
   
  genka53 kedveli ezt.
 2. apcimama

  apcimama Junior szaki

 3. genka53

  genka53 Fórum elő legendája

  Szia!
  Hasonlóképpen gondolom én is a vonatozást. A Gyopáros egy igazi emésztőgödör. Rengeteget felzabál. ;)
  Csomagot viszont nem vettem, de neked gratulálok a dekorhoz! Nagyon jó kis dekoráció is az! :D
   
  Swartsch, vihence, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
 4. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Emésztő gödör:inlove:

  Vonat nem sok vizet zavar...:wuerg: A titkosak majd lesznek valahonnan...8) Tart még a tűzifa készlet;)
   
  genka53 kedveli ezt.
 5. szaki1979

  szaki1979 Haladó

  Azt azér észre szoktam venni a nagy szintlépő csomagok kínálatában MINDIG benne van a teliholdas területeken adott százalékkal több tapasztalatpont vásárlás pillanatában aktíválódik.
  Véletlenül sem a teliholdas event elött vásárolható meg!
  Nesze neked fogd meg jól!
   
 6. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia!
  Megkérdezhetem, hogy mi ad több tp-t? A kúriában elhelyezett dekorok amiket minden nap arathatsz, vagy a két teliholdas területen lévő fák, növények és ólak?
  A kúriára is kapod a szintlépő csomag bónuszát, tehát nem vesztesz vele túl sokat, ha most nincs nyitva a teljes teliholdas terület.
  Sokszor éltem már a szintlépő csomagok bónuszaival és tudom, hogy egész jól megnyomja a csíkot a kúriában kapott tp is.
  További jó gyarapodást a csíkban és ne mérgelődj, mert nem éri meg :)
   
  zali1111, Swartsch, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
 7. szaki1979

  szaki1979 Haladó

  A játékban létezik 3 darab teliholdas terület. Nyitva van 1, vagyis 33.3 %.
  Képzeld el azt a minimális figyelmet a Bigpoint részéről, ha ezt az akciót telihold elött1 nappal hirdetné meg... Nem nagy dolog!
   
  zali1111 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
 8. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Szia!

  A szintlépő csomag a nullázásnál és a dekoroknál tud a leghatékonyabb lenni...:music: A teliholdas növények, fák kevés alap tp-vel rendelkeznek...:wuerg:
   
  zali1111 és Swartsch kedveli ezt.
 9. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Igen, tudom és igazad is van valahol, de a tapasztalatom, sajnos nem ez. Csak olyankor találkozott a két esemény akkor volt nyitva az az egész terület amikor hosszú és komoly eventek voltak.

  Hidd el nekem hogy ez így is hatékony. Arass minél többet a farmon és meg fogod látni. A csík szempontjából elenyésző mennyiségű TP-t kapnál csak a normál teliholdas aratásoknál.

  Persze, ha van két területnyi kriptád (nem tudom van-e neked?), akkor már más lehetne a helyzet, hiszen azt a felhők és dekorok és érésgyorsító extrák gyorsításával kétszer is arathatnád egy hét alatt, de ez elég kevés játékosnak adatik meg...
   
  zali1111, Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
 10. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  2 területny kripta... + minden földi jó... ami a rövidítéséhez szükséges... Sem óriási Tp... Persze több mint ha növényezne valaki folyamatosan;)
  Szóval emiatt ne lesz veszteséges a szintlépő kosár;)
   
  zali1111, Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
 11. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

 12. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

 13. gyuszti0000

  gyuszti0000 Haladó

  [​IMG]
  Ki mit gondol erről a felhőről? Megéri megvenni? 99-es szinten vagyok, naponta nagyjából 3,5 - 4 millió az xp bevételem.
   
  -Holdfeny-. kedveli ezt.
 14. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Szia!
  Elfogult vagyok.... Imádom a felhőket;)
  Ez minden aratásnál + cseppeket ad a tp tengerhez! Én biztosan megveszem!
   
  kigyo51 kedveli ezt.
 15. nolina1965

  nolina1965 Fórum ezredese

  Attól függ, mennyi FA-d van, költesz-e rá, mennyire fáj, ha ennyivel kevesebb lesz. Nekem öreg farmom van és 700 felhősorom. Van 8 FA-fám, meg néha piccolóból is jön olyan kütyü, ami FA-t ad => én napi minimum 8-at aratok, de időnként akár 20-at is. Ehhez képest nem sok. Ha azt veszed, hogy 1 FA kb. 6 Ft-ba kerül, ha a boltból veszed, akkor kb. 1000 Ft - fél doboz cigi, 1 kávé közepes helyen, stb, akkor megint nem sok.
  Ha a hasznát nézed, akkor 2 naponta aratható. A szintszorzósok értéke minden lépéssel nagyobb lesz. Te most nagyon gyorsan fogsz haladni, mert 100-200 közt fixen 25M TP a lépés, szóval 2 hónap múlva sokkal többet fial a felhőd, mint most. Ha azt tekinted, hogy a Bahán egy szint 5 AB, és azért nem kell már kapálni, csak kapod a BTP-ket, az is tiszta nyereség.
  A piac már nem olyan pörgős, mint régen, ez megint "ingyen kapott" virtuális pénz.
  Néhány "öregnek" - köztük nekem is, az a logikánk, hogy elfér a többi közt, és bármi, amiért egyszer kell áldozni (akár kapavágást, akár FA-t), és utána folyamatosan termel, az viszonylag hamar behozza a ráfordítást.
  200 fölött észbontóan megnövelték a 2 szint közti lépéshez szükséges TP-t, tehát akkor már az isten TP-je is kevés... Mivel keveset piacozok, megbecsülöm az "ingyen" kapott CSP-t is, mert ha nem akarok mindent letermelni a Gazdakörhöz, és csak naponta meg akarom venni a piros kosarak tartalmát, az is több millió CSP/nap.
  Én így nézem, és minden felhőt megveszek, ami 899.- Ft-ig, ill. 2-300 FA-ig megvehető. Nálam kb. ott az ingerküszöb. Pl. a Mélykék ajánlatokat teljesen kihagytam (mindig is), mert tízezreket nem költök, azok meghaladják a számomra havonta beáldozható összeget.
  Ahogy Holdfény is mondta, én biztosan megveszem ezt a felhőt.
   
  vihence, ladislaw11, kigyo51 és 7 más kedveli ezt.
 16. gyuszti0000

  gyuszti0000 Haladó

  Köszi a választ! Én is így gondolkodtam mert láttam a 99-es szintről 100-ra 104 millió xp kell, utána 200-ig csak 25 millió szintenként, szóval ott tényleg gyorsan fogom elérni a 200-at, igazából a fix CSP, a láda, és bp tapasztalat ami megfogott, mert bahamán - a kihagyások miatt - jelenleg 320-as szinten vagyok, asszem ilyen 10 millió xp-be kerül 1 szintlépés. összehasonlításképp nekem 36 aratható felhősorom van a kihagyások miatt, szóval mindenre szükségem van. :D :eek:
   
  -Holdfeny-. kedveli ezt.
 17. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Játszani jó;) Mindig abból kell kihozni a legjobbat ami a rendelkezésünkre áll!:inlove:
   
  kigyo51 kedveli ezt.
 18. SnéDóri

  SnéDóri Fórum bárója

  Na én is most vagyok gondban. Vártam a szezonok 1-re a 2 hiányzó dekort. Most bekerültek a farmárudába, darabja 1200 pengő. A felhő ad 46 óránként 121500 TP-t. Nekem ez nem annyira megérős. Kicsit még gondolkodom rajta :) A holnapi felhőt viszont gondolkodás nélkül azonnal meg fogom én is venni.
   
 19. -Holdfeny-.

  -Holdfeny-. Fórum elő legendája

  Szia! A kiáltható dekorok elég drágára sikerültek...:wuerg:
  Az üres felhőt én is megveszem;)
   
  SnéDóri kedveli ezt.
 20. gyuszti0000

  gyuszti0000 Haladó

  https://board-hu.farmerama.com/thre...-típusú-dekor-2024-június.25010/#post-1388864

  Ez az alkimistalabor nem valami nagy cucc, összesen 22 szint szerezhető (12 eventekből + 10 vásárlással - a 10 szint 250 farmarany -) ha mindent megszerzel akkor a kimaxolt dekor ad 52500 xp-t és 150%-os dekorbónuszt 5 órára +1 felszereléses láda XII, az érési "idő" 30 óra így csak ~2 naponta aratható. Aki nem szeretne költeni, annak a maximálisan elérhető szint az "okkult alkimistalabor 1" fejlesztés, ekkor ad: 34500 tp-t, 1 szerszámok és egyebek láda, 50%-os xp bónuszt dekorokra, ami 4 órás hatóidővel bír. Aki szeretne költeni "megérősen" annak én 6 szintet ajánlok vásárlásra az eventekből szerezhető fejlesztéseken felül, mert: a "misztikus alkimistalabor 3" fejlesztés már felszerelés láda XII-t ad a magasabb - 110% -os - dekorbónuszon felül, egyebekben semmi kihagyhatatlan. Láda tartalmai, mindenki döntse el melyik láda éri meg neki. :)
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  inanna11 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.