Visszajelzés Különleges akciók csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 29.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Már látom,fentebb írtad is.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  2. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

https://board-hu.farmerama.com/thre...-típusú-dekor-2024-június.25010/#post-1389508

Kíváncsi vagyok miben változtatnak az alkimistalaboron, kell neki az biztos, főleg hogy még nem tudjuk mennyire lesznek nehezen megszerezhetőek az ingyenes fejlesztések, 250 arany 10 fejlesztésért elég sok, tekintve hogy a dekor 2 naponta aratható. Egy 20 órás és vagy maximum 22 órás érési idő és +2 láda 1 helyett maxos szinten jót tenne neki, és csábítóbb lenne, de ez csak az én véleményem.

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Bízzunk benne érésidő, és Tp százalék, valamint láda is módosul;) Grafika maradhat!:inlove:

GA-BI-O-Farm és gyuszti0000 kedveli ezt.
  4. gyuszti0000

Pont ezen tényezők miatt nem rohantam a gazdaboltba azonnal megvenni az első 5 fejlesztést, szerintem ennyi aranyat jelenlegi formájában nem ért, de kiderül hogy megfogja-e érni a változtatás után, na mind1, a farmany attól elköltésre készen van, ha csábító lesz. :music:

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Én megvettem... Mert jobb volt mint a semmi...

6. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Boldogan megadnám az árát, de úgy látszik ezzel még várnom kell, mert ami nálam hiányzik, annak "nincs ára". :)

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

gyuszti0000 kedveli ezt.
  8. gyuszti0000

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

Lenne olyan viccesfelhő mir költenék ha betennék a megvásárolhatóak közé...:music:
    Nem az adománya miatt, hanem azért, hogy ne hiányozzon a felhő leltárból;)

10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Nálam egy felhő sem jelent meg megvásárlásra... Jelentem nem hiányzik semmi...

11. -Holdfeny-.

Sajnos nálam sem jelent meg... Valamiért nem sikerül a nálam hiányzó 18-20 felhőt akcióba tenniük...
    No sebaj... addig is spórolok;)

12. gyuszti0000

Oázisba küld már be a képét hogy néz ki, köszi!

Edit: Ez lesz a következő titokállat a pletykák szerint, és pénteken érkezik meg.

13. Muci-farm

Muci-farm Junior szaki

genka53, -gyöngy-581 és gyuszti0000 kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

Muci-farm, GA-BI-O-Farm és gyuszti0000 kedveli ezt.
  15. Muci-farm

Muci-farm Junior szaki

Szívesen ;)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Az egy dolog, hogy csúnya, de milyen étvágya van. Felháborító. :D Amit egy táp igényel, egy hónapig enné. :D

17. Menitala

Menitala Fórumszaki

Megvettem a csomagot, kíváncsi vagyok mennyi Góliát bogár lesz??? Alig maradt FA és nagyon lassan gyűlik - se arany fa, gazdakör is nagyon ritkán ad. Üdv.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. gyuszti0000

https://i.imgur.com/KbUzh1i.png

Valaki kapott már hasonló csomag vásárlási lehetőséget? Ki mit gondol erről? Úgy érzem eléggé megérős. :D
    Csomag tartalma:

2 piccolo titokzatos láda
    15 party pöri
    1 páncél panni
    2 bónuszláda
    2 farmbónusz láda II

Swartsch, genka53, Ágica_06 és még 1 ember kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

Szia!
    Nálam ennek a "nagytestvére" jelent meg: [​IMG]
    Tulajdonképpen megérős lenne, ha a perselymalac bírná, de sajnos soványka így ott marad ahol van azt hiszem. Még alszom rá egyet aztán holnapig eldöntöm.. Kicsit drágának találom.

Swartsch, genka53 és gyuszti0000 kedveli ezt.
  20. Ágica_06

Ágica_06 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Ma megjelent a farmon 20 piccolót tartalmazó csomag... + 20 bónuszláda és +20 új fajta bónusz láda is volt benne;)
    Az ára picit borsos volt de... a régen érzett muszáj megvenni uralkodott el rajtam;)
    A PICOLÓK még rejtik a titkukat, de a ládikók jól teljesítettek;) Elégedett vagyok:inlove:
    Nagyobb ajánlat jött hozzám 20 piccolóval..
    Én megvenném a kisebb csomagot is...