Visszajelzés Különleges akciók csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 29.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nem is értem a mostani tulajdonságait...:music: Tényleg szép:inlove:

2. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórum veteránja

Szia.
    Nagy százalékost nem is kell várni szerintem már...
    Addig biztosan nem amíg a cégnél lesz az aki védi a tisztességes 2 éljátékost...
    Erre a dekorra én 1 farmaranyat sem költök nem hogy 49-et...

vihence, Marika312, Sali~*.* és 4 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Mondjuk ha majomforgásnál csak kicsit lett volna jobb...
    Mondjuk 40-50%-ot adna... Sokan költenének rá.... s messze nem veszélyeztetnénk az élen járókat...:music:

4. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórum veteránja

Maradjunk annyiban hogy 500%-os sem jelentene rájuk fenyegetést.
    -ők is beszerezhetnék
    -nekik kb korlátlan tápkészletük lehet, így egy mezei halandó csak időlegesen kerülhet eléjük..

Mert ugye az előadott történetük(én inkább mesének nevezném) szerint kapáltak...a szalamandratáphoz max.
    De azt is odaírták hogy medvéztek is...ahhoz ugye meg alma és szilva kell..kapa nem.
    Véleményem szerint kb 1-2 % volt a szalamandra , a többi medve lehetett...
    És ugye másoknak soha nem volt lehetőségük fanullázni....
    Na erről ennyit.

vihence, PaySkin, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  5. -ciklon73-

-ciklon73- Junior szaki

Nem semmi,elláthatnál egy-két jó tanáccsal :)

ulmo12 kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Csak Piccoló láda kell hozzá. :D ;)

ulmo12, -Holdfeny-., -ciklon73- és 2 más kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Ha letermeltek végtelen fatermést , akkor melyik malomban gyártották le végtelenszer ?

aida2330 kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

sok sok aranyért akár a fő farmon is;)

9. HéricsBáró

Van már valakinek kézzel fogható bizonyítéka , hogy ez Az az ajándékozós event , amire mindig is vártunk ?

10. -Holdfeny-.

xDxDxD Ennél csak jobb jöhet legközelebb8)

aida2330 kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Szerintem pusztán azzal, hogy feltetted a kérdést, már meg is válaszoltad...

12. HéricsBáró

És ha megihletett a vágy , hogy valahova , valahogyan , elküldjek 500 pikolót , akkor megérné ?
    Mármint , van még egyéb lehetőség a játékban , ahol vagy picit olcsóbban ennyit szerezzünk ?
    Eventezés által szerzett pikolókat leszámítva ?

lovardatanya és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nekem megéri, de csak ingyen. Mármint azt a 120 FA-at nem pénzért veszem, csak a játék adta lehetőségekkel megszerzek ennyit. Aztán hull a Piccolo-eső...
    Azt feltételezem, hogy ha regelsz kisfarmokat, és azokon megkapod a nagyon kedvezményes egyszeri FA akciót, akkor annál semmivel sem tudsz olcsóbban Piccolo-khoz jutni. De ebben nem vagyok otthon, másoktól jobb tanácsokat kaphatsz.

14. -Holdfeny-.

Akciós aranyból akár meg is érheti...:music: pláne ha sok sok jó dolgot nyitsz belőle...;)

15. lovardatanya

lovardatanya Fórumprofi

Az első félidő felénél járok és nyerésre állnak a havermackók. Azonban a tündéri termál akármik nem hagyják magukat, hirtelen előre törnek!
    De a védelemben nagy munkát végző pöttyösök bekeményítenek és töretlenül győzedelmeskednek. Hirtelen a pockosok, táncosok, multik erőteljes ellentámadásba mennek át és úgy néz ki egész pályás letámadással átveszik a vezetést!
    Ekkor az ellen- mester beveti a kispadot ahonnan nagyon erőteljes játékosokat tud becserélni mégpedig a varázskalaposokat, dallamos torkúakat, fényességes fesztivál tartalékosokat de pár virágot is fest hamarjában. Hamar rájön, hogy a pogókkal semmire sem megy mivel azok a szöglet zászlóba kapaszkodva dülöngélnek, a talponállóban bekapott nagy mennyiségű pikolóktól.

Ám mit látok?! Néhány Jack durván lerugdalja a pályáról a hősködő havereket, erre a mester el kezd ordibálni: szemüveget a bírónak, menj el kecskét vezetni!! Erre fel piroslapot kap és 1-2 pogót.....

Aztán olyasmi törpénik amit mindenki szívesen látna a saját csapatában: szemkápráztató jól kicombosodott Fafák érkeznek a mérkőzésbe ez bár számbeli fölényt nem jelent de mindent visz és a közönség egyöntetűen ordít: még, még, méééég, ennyi nem elééég!! Már négy is van a pályán! Mi lesz ebből?! Gól(arany)zápor?
    A kapus ordít a rengeteg multinak: rúgd le! rúgd le! rúgd már le!!

Közben gyönyörűen és szép csendben nyomulnak az élők & holtak. De kellenek is nagyon a vén kúriára.

A semmire sem jó varázsfák még erőlködnek de őket elnyomja az ingrid, a gyepek fura ura, néhány nagyon teli kicsobbanó és ezután már csak a végtelen kincsre vágyók következnek....jaaa, hogy a halcsalikról nem is szóltam? Mert ők mindíg sumákolnak és alig alig támadnak szerencsére: mert ők a kukacoskodók.

Mi lesz itt a végére a 2 utolsó harmadban?!
    A haza induló tömeg egyre halkabban morajlik: jááááj, csak a ddoos ne jöjjööön máár!!!

Háááát, ez törpént nálam eddig, dijjóhéjban!:):p

Utoljára szerkesztett: 16.9.23
    daszi, pecástündér, Fuhur és 11 más kedveli ezt.
  16. aida2330

aida2330 Fórum veteránja

Szia!
    Gratulálok ehhez a nem mindennapi összefoglalóhoz!:)
    Élvezet volt olvasni!:inlove:

17. -Holdfeny-.

Köszönöm, hogy leírtad!
    Jó volt olvasni;) Ismét bebizonyosodott játszani jó;)

Csak halkan kérdezem... virágfestés nem furakodott a többi közé?:music:

aida2330 és lovardatanya kedveli ezt.
  18. lovardatanya

lovardatanya Fórumprofi

"de virágot is fest hamarjában"xD

Írhattam volna, hogy több virágot is.

aida2330 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Szép eredmények:inlove:! Gratulálok!

lovardatanya és aida2330 kedveli ezt.
  20. HéricsBáró

És melyik csapat nyert , és mennyivel ? :D:inlove:

-Holdfeny-., lovardatanya és _Ilona49_ kedveli ezt.