Visszajelzés Különleges akciók csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 29.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. lovardatanya

lovardatanya Fórumprofi

Ha megengeded a végén hozok egy hevenyészett összesítést mert mint említettem az első félidőben tartok. Szóval még kétszer ennyi bontásom lesz az eddigiekhez képest. Sajna azért említettem a dost mivel nekem az utolsó 2 napban lesz hozzáférésem a többihez és általában akkor jön a baj mikor nagyon nem kellene. Ma is éjféltől nyitogattam hátha megúszom és lőn, mivel egyszer 5 percig volt baj de félelmem alaptalan volt mert helyreállt a béke. Az elejét meg a menüből bontottam az első napon mert március óta gyűlt, 38 ládafijja (kicsinykét több mint 100-at bontottam eddig össz.). Az eddigiekkel meg vagyok elégedve mert én vagyok az az egyik különc játékos aki szinte egyik cuccal sem elégedetlenkedek (eventeknél nem így van) mivel jól jön minden.:) Elmondhatom, hogy minden szinten szinte minden. Amikre jobban vágytam azokból is jött megelégedésemre.:)

Utoljára szerkesztett: 18.9.23
    Sali~*.*, pecástündér, Sylja és 4 más kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Már jó, hogy lassan vége ennek a szomszéd ajándékozásnak. :D ;)

3. böbe764

böbe764 Törzsjátékos

Ilyenkor mi van?Tenyésztést nem veszi le.

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Takarítás, ki be lépés... Ha így sem működik, böngésző váltás...
    Ha semmi nem segít akkor a segítség kérő topikok egyikében Id számmal kell jelezni;)

böbe764 kedveli ezt.
  5. böbe764

böbe764 Törzsjátékos

Köszi a válaszod, már megoldódott a gondom.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Asszem nem olvastam , és nem kérdeztem .
    De , írta valaki már , hogy milyen ólakat válogatott , és megkérdeztem már ?

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Nem olvastam ilyen irányú kérdésed... de nálam rég óta felejtősek ezek az akciók:music:

8. HéricsBáró

Szóval , ha eddig nem kérdeztem , akkor feltehetem azt a kérdést , hogy ki milyen ólakat válogatott ?

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  9. timororororo

timororororo Utánpótlás-írogató

Sziasztok,

Nem talalom sehol, hogy mi a tartalma a Tengernyi csillag csomagnak. Valaki kisegitene?
    Elore is koszi!

:)

10. HéricsBáró

nekem ezek vannak :inlove:

timororororo és Dolphin kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Jancsika!

Ezt a csomagot most láttam meg a kisfarmomon. Elgondolkodtam rajta, hogy vegyem-e, kb ennyi csillag hiányzik a Gyopár kiváltásához azon a farmon.
    Komolyan feltettem magamnak azt a kérdést akarom-e a gyopit újra kezdeni? A válaszom a kérdésre talán
    "nem" volt, így ott is marad a csomag. A csillagok összejönnek anélkül is egyszer majd, ha pedig sürgősebb lenne megcsinálok pár gazdaköri feladatot a nyitottak közül.
    Jelenleg nem érzem szükségét még egy gyopárnak:D:D:D Bőven elég egy is belőlexD:cry:xD.

_Ilona49_ és HéricsBáró kedveli ezt.
  12. HéricsBáró

Csinálj azonos piacokon levő farmokat , szerezd meg a gyopáros kitehetőt , vegyél prémet , party-t , és csak ennyi . :D:inlove:

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Jancsika ez a farm azonos piacos 230. szint végén van.. prém? az nincs rajta, de nincs is rá szükségem:music:. Minek? Én nem akarok csplistára kerülni egyik farmmal sem.xD De neked nagyon szurkolok, hogy lépjél feljebb eggyel előre! Vagy már ott vagy?
    Ahhoz, hogy tudjam mit lehet egy kisfarmmal csinálni, nem kell a szomszédba futnom, már elég régi bútordarab vagyok ebben a játékban ;)

konyhaszolga, _Ilona49_ és zsani_apja kedveli ezt.
  14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Aki a farmért dolgozik, annak jó.

HéricsBáró és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. timororororo

timororororo Utánpótlás-írogató

Koszonom, kozben megtalaltam, es ki is akadtam gyorsan az aran. Nekem 9.99 Euroba kerul(ne).

16. -gyöngy-581

Sziasztok!
    Most komolyan elgondolkodtam ezen a megvásárolható felhőn:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Üres-felhősor-ajánlat-2023-október.24067/#post-1347822
    • Jutalom:
      • farm szint x 2.500 TP
      • baha szint x 1.500 BTP
    • Több TP vagy BTP az ólaknál. Bónusz: 100%. Hatóidő: 6:00 óra.
    Óllal ugyan nullázom, de nem annyit, hogy ki tudjam használni a bónuszokat. Sokkal jobban örültem volna egy +1-es terménybónusznak vagy egy mindenre hatónak...
    Szóval még érlelem magamban, hogy ezért törjek-e malacperselyt vagy sem /Elgondolkodó, töprengő barifej van itt/

HéricsBáró és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Minden felhő sokszor ad áldást a farmnak... el nem veszik az áldás, csak nem tudjuk mindennap maxra járatni...
    Én nem hagyom ki;) Temérdek dekor vár a menüben... legalább hasznosak lesznek;)

nolina1965 kedveli ezt.
  18. -gyöngy-581

Én viszont ritkán veszek a gombhoz kabátot... pedig egész szép készletem van belőlük/ ;):D /dekorok a menüből/

HéricsBáró és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Az új csomag ajánlatok érdekesek... :music:
    xDxDxD

20. HéricsBáró

Ez a békés felhő elég nyugodt . Lehetne idegesebb .