Visszajelzés Különleges akciók csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 29.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia

jó ez a gyűjtőnek, jó a kis játékosnak... :inlove: lehet extra dologra készülnek;)

2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

extra bevételre
    Remélem össze jön nekik! :)

-Holdfeny-. és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  3. TRico97

TRico97 Junior szaki

Kivételesen most én is támogattam őket bevétel ügyileg. Tegnap ahogy olvastam a hírt a felhővásárral kapcsolatban, megnéztem az egyedi ajánlatomat , pont egy kedvező ajánlatom volt. Hasznos dolgokra fogom tudni elkölteni a farmaranyat hétfőn. A felhők közül egy sincs meg, hiánypótló számomra főleg a szupertrágyás. Ez most kimondottan tetszik. A másik pozitívum , hogy nem ilyen furcsa időbe tették be ezt az ajánlatot , hogy csak hétfő déltől este 6-ig .
    Ha lehetne értékelni az ilyen vásárokat úgy mint az eventeket ez részemről megkapná a 10/10-et. :D

-Holdfeny-., feki13, Fätum és még 1 ember kedveli ezt.
  4. zsani_apja

Szia!
    Így kímélnek bennünket, akik dolgoznak az akció alatt. :)

-Holdfeny-., TRico97 és Fätum kedveli ezt.
  5. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

AZ előttünk álló felhő akcióhoz lenne egy kis kérdésem. Pontosabban nem közvetlen az akcióhoz, de ide vág és remélem maradhat.:oops:
    FA! Azaz farmarany, van valhol olyan összegző ahol meg tudom nézni melyik gazdakörik tartalmaznak FA-t akár kicsi akár nagy mennyiségben? Vagy dúrjam át mindet (rengeteg van mégxDxDxD)?

Kaptam ma egy 1950FA-s egy napos ajánlatot, 11.000 nemes magyar forintért, hát ő izé...nem :(

Fätum kedveli ezt.
  6. kannap

kannap Járnitanuló

Szia! A tenyésztéses gazdaköris feladatok 9. feladatainál láttam farmarany jutalmat.

feki13 kedveli ezt.
  7. TRico97

TRico97 Junior szaki

Én a 18ezrest kaptam tegnap előtt , kb 4000fa-t kaptam vele, az nagyjából kifogja elégíteni a vágyaimat.
    Nem tudom, hogy valahol van-e ily módon szűrve a gazdakör. Én azt tudom tanácsolni, ha időd engedi elkezdeném sorba végig "nyálazni" és egy papírt+ tollat elővennék és leírnám a feladatsor neveit amelyik tartalmaz Fa-t. Akár még azt is le tudod így írni mellé, hogy mik szükségesek a feladatsorhoz ,ha piacon szeretnéd megvenni a hozzávalókat. Még egy apró gondolat, hogy szerintem a legtöbb Fa-t a tenyészállatos feladatsorban fogsz kapni.

feki13 és Fätum kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

hozzám bezzeg nem jön ajánlat...:wuerg: se 18 se 11 ezres...:oops:

TRico97 kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Tudom, hogy ez már későn jövő segítség, az előző írásomat töröltem, mert nem működött a link amit betettem. Remélem ez már jó lesz:

https://board-hu.farmerama.com/threads/pletyka-csevegő-sámli.21436/page-5#post-1215932

Ezt az összefoglalást, gyűjtést Toma készítette, én csak emlékeztem rá :)

HéricsBáró, kannap, .julia0905. és 7 más kedveli ezt.
  10. zsani_apja

reggelt!
    Soha nincs későn. :)
    Micsoda gondolatok jönnek belőlem. Szerintem az is meglepődik, aki nem olvassa. :D
    Kíváncsi leszek, hiányos- e a paszulyom.

-Holdfeny-. és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

HéricsBáró, .julia0905., Fätum és 6 más kedveli ezt.
  12. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia,

én nem vagyok hajlandó ennyit költeni, ezért nem is célom a teljes kiürítése a vásárnak. Játék adta lehetőségekből és minimális ráfordítással szeretném megoldani, jutok ameddig jutok!:) Köszi a tippet!
    Szia Gyöngy!

Ebben bizakodtam, hogy lesz valami ilyesmi:inlove: Köszönöm a linket! :)

Este még gondoltam is rá, hogy írok Tomának hátha, de aztán úgy voltam vele nem zargatom már mindennel :D Végülis mégis ő lett a megoldás egyik kulcsa, másik pedig Te:inlove::inlove: Köszönöm nektek!

13. -Holdfeny-.

Szia

Arra számítottam az ismertetőt olvasva, hogy 3 felhőt pótolhatok... de csak egyet ajánlott fel a rendszer... :eek:o_O
    no mindegy már az sem hiányzik;)

zsani_apja, feki13, Swartsch és még 1 ember kedveli ezt.
  14. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok! :)

Közben bedobott egy Óriási farmarany akciót, ezt a kemény +15%-at, ezt hogyan is kell értelmezni? Amit most ír az a valós vagy arra még rájön a 15? Emellett a vásárlós +10 befigyel még...? Ennyire vagyok képben ezzel a vásárlással, látszik nem sokat szoktam. Esetleg ezzel is rendbe rakna valaki?:oops:

15. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Nekem négyet ajánlott fel.
    Bahás termésbónuszosokat és eventnövény tp bónuszost is, csupa nélkülözhetetlent. :)
    Az aranyszéf 2-n egy picit elgondolkodtam a plusz állat miatt, de csak 3 órányi időtartamra adná 38 óránként.
    Eleve egy sikeres normál pörgetés is 6 órára adja a pluszt, szóval még én figyeljek rá, hogy aktív is legyen, pedig erre is kidolgozhatnának valami megoldást.
    Hát inkább nem adok magamnak plusz munkát.
    Azt hiszem, még üres is a felhő, nincs mögötte munka sem, én aggassak rá dekorokat a sajátból 299 FA-ért. :)
    Nem csábít, sőt, örülök, hogy nincs.

Fätum, -Holdfeny-. és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Nekem 6 ajánlata volt, abból kettőt megvettem: az eldorádóst és a csodást, a többi bahás állatos + tenyésztős, nem kell.
    A kicsimre jön a Szülinapos 5 %-os sztrágyás és a Tenger szíve, viszont így csak 1 fejlesztésre futja majd az Okostojáshoz.
    Sokat nem veszítek, hisz ugyanúgy meglesz a napi 4 db. Felszereléses láda II. , csak a tp. szorzó lesz 255 % a 375-el szemben.
    Így 100 FA átadva a felhők javára.

Fätum, Swartsch, feki13 és 2 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Szia

ha ez támogatja legjobban azelképzeléseid akkor jó döntés volt;)
    Én csak a nagy farmon vásárolok... s reménykedek, hogy má felhőkkel még visszatér ez az akció:)
    Nálam az ilyen olyan + dolgot adó felhők meglepetés szerűen érnek... aztán rácsodálkozok... nahát... miért ad ez a valami többet mint normál esetben... 8) De értem amit írsz... ha mindenre figyelni akarnék akkor 6 kockásfüzet is kevés lenne:D

18. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Szia! :)
    -15%, nem +15% :)
    A farmarany eredeti árából engednek 15%-ot. Természetesen erre ugyan úgy megkapod a bankos, vagy Paysafecard-os több FA-t.

feki13 és farmerSS kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Paysafecard-os vásárláshoz nem jár a +10százalék sajnos:wuerg:

Swartsch kedveli ezt.
  20. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia! :)
    Ennyire vagyok képbe :( Köszi! Akkor ami már megjelenített az az "akciós" ára?

Swartsch kedveli ezt.