Visszajelzés Különleges akciók csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 29.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!

Az ingyenes 2 db farmpengőt hogy lehet elküldeni? Nekem az ajándékoknál csak a farmaranyas titok fa van.

Megvan. Nálam más ma az ajándék...

2. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Szerintem nagyon gáz az ajándékba küldhető 1 szupertrágya, ennél még a bolt előtt lebzselő hobo is nagyobb gavallér...

Lenczy, zolimalnas, edina242 és 3 más kedveli ezt.
  3. CoralineJones74

CoralineJones74 Fórum nagymestere

nekem elküldheted, nem fogok megsértődni! xDxD

makkanch, Nagyii58, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Kitettem az első Piccolo-kat... 3 db-ból lett 3 db Tündér-termálforrás - na ezt überelje valaki! Eddig a Piccolo 2,5 éves történetében összesen kaptam hatot. Oké, tudom, megérdemeltem, nekem is jár némi szemét.
    Aztán jött a következő három: egy Végtelen kincskeresés (elmegy), egy Havermackó (másik nagy kedvenc...), majd utoljára egy Jack ajándéka.
    Pont erről írtam pár nappal ezelőtt egy csevegőben: lehet, hogy jön egy csomó lim-lom, afféle "nem nyert" szelvény, de előbb-utóbb lesz belőle valami, ami hasznos. Ha valaki azt mondaná, hogy "Hé, 6 Piccolo-ért adok egy Jack-et", hát nem sokat haboznék...

Gio, zsona416, Domos52 és 23 más kedveli ezt.
  5. -W-595-

-W-595- Fórum parancsnoka

Sziasztok!

A Piccolo-k, nálam is vegyesen adogatják a nyereményeket, De.... és most távol álljon tőlem a dicsekvés - sacperkábé, két hete tettem ki az összegyűlt 12 db -t, és óriási meglepetés ért, 3 db Jack ajándéka :inlove: volt köztük, igencsak kerekedett a szemem mikor megláttam, és mondanom sem kell, hogy nagyon örültem neki.

Gio, zsona416, Domos52 és 17 más kedveli ezt.
  6. miniowl

miniowl Fórum hercege

Sziasztok!

Nekem a két piccolóból lett egy varázskalap és egy virágos dallamok.

zsona416, juliannakoczkas, -W-595- és 8 más kedveli ezt.
  7. vcsaba18

vcsaba18 Fórum nagymestere

Sziasztok!

Kedves Szomszédom Rebcsok gazda küldött nekem titokfát.
    Nagy meglepetés ért reggel ugyanis Franklinia fa lett belőle, aminek nagyon-nagyon örülök, mert ez az első ilyen fám.
    Itt is köszönöm szépen neked drága szomszédom. :)

Piccolósok, ne adjátok fel. Előbb-utóbb jönnek a jó dolgok.

Utoljára szerkesztett: 20.3.23
  8. alex0824

alex0824 Fórumőrült

Sziasztok!
    Kiraktam a farmomra az ajándékba kapott(magamtól) Pampero titokólakat.
    Nagyon nagy meglepetés ért!
    53 ólból, hihetetlen, de kaptam 1db Tűzhaltavacskát, és nem kaptam semmilyen rózsa ólat.
    Szerencsére nem kellett ezekre költenem egy fillért sem, így nem idegesít a dolog.
    Ettől függetlenül, úgy látom, hogy az esélyek beállítása még szegényesebb lett mint anno volt.

vihence, zsona416, -W-595- és 10 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A rózsól mostanság ritkább mint a főnyeremény:music:

juliannakoczkas kedveli ezt.
  10. lovardatanya

lovardatanya Törekvő

Sziasztok.
    109 piccolóból 1 db Jack.-.-

11. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Mibe botlottam a mai nap. igaz nem nálam volt, ezért csak ide hozom. Esetleg, ha valaki már hozta, akkor elnézést kérek. nem lapozgatok vissza. :)
    A másik, hogy valami érkezik. :D ;)

12. alex0824

alex0824 Fórumőrült

Sziasztok!
    Kipróbáltam az új farmbónuszládákat!

Nem is tudom miért, hiszen nem csak drágának tartottam első ránézésre, hanem a megvásárolható mennyiség alapján kételkedtem, hogy valami újdonságot kapnék. Erre azért gondoltam, mert az esélye nagyon minimális a dolognak. Ha az eddigi tapasztalatomból indulok ki, akkor az esélyek általában úgy vannak beállítva, hogy 100 nyitásból általában 4-6x jönnek az értékesebb dolgok, így annak az esélye, hogy 2 nyitásból kapjak valami újat, számomra hasznosat, egyenlő a nullával. Ha kaphatnék az csak a a mázlinak köszönhetném. Mindenki eldöntheti magának, hogy az eredmény jó-e vagy sem, 40+80 farmaranyért.

Tehát akkor a nyitások:

2 db farmbónuszláda I.

2db farmbónuszláda II.

vihence, HéricsBáró, kisvirág és 6 más kedveli ezt.
  13. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórumőrült

Nah akkor én ki se merem nyitni, érlelem még őket 1 db-ig.

vihence, kisvirág, zsona416 és 5 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Szia!

Megvettem a ládákat...
    Az új bónuszok közül 1-1 2000% -os jött növényre és állatra... a 10+2 ládából... A többi a szokásos... mondjuk pörgetést nem kaptam. s a legtöbb terménybónusz volt.

inanna11, zsona416 és alex0824 kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Szintén zenész?
    5 darabonként nyitottam:

[​IMG] Ez nem lett olyan nagyon pocsék, de a következőből ez a kettő volt az utolsó amit megvettem, megköszönöm és visszaküldöm inkább a feladónak:

[​IMG] Ez aranyért túl drága mulatság lett...

HéricsBáró, kisvirág, zsona416 és 3 más kedveli ezt.
  16. alex0824

alex0824 Fórumőrült

Én úgy látom, hogy jön nekem annyi bónuszláda felhőről, innen onnan, hogy nem kell nekem erre az akcióra soha költenem. A 2000%-os bónuszok pedig dekorra vagy mindenre ható híján számomra lényegtelenek.

vihence, HéricsBáró, Hahacska és 5 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Ahányszor állattal nullázni tervezek ahhoz már kaptam hozzá 1 db bónuszt;) Szóval nekem is elég volt az eféle akcióból...
    Kipróbáltam... Nem volt rossz... de azért nem olcsó mulatság:music:

kisvirág és alex0824 kedveli ezt.
  18. Kukackukac

Kukackukac Fórumgróf

Sziasztok!

Nekem sikerült 80 aranyért 6 db partyt és 1 db 100% fabevételit szereznem.......:(
    Hát ez az akció is az Egyszer volt Budán kutyavásár kategória lett nálam......:D
    Aki próbálkozik, annak egy kalappal!;)

Utoljára szerkesztett: 24.3.23
    Hahacska, kisvirág, zsona416 és 6 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Azt gondolom ezekkel a ládákkal fogunk még találkozni event nyereményként;)

kisvirág és Kukackukac kedveli ezt.
  20. Kukackukac

Kukackukac Fórumgróf

Kár ezekkel a ládákkal csökkenteni az eventek amúgy sem töretlen népszerűségét:D:D:D

vihence, alex0824, kisvirág és még 1 ember kedveli ezt.