Visszajelzés Különleges akciók csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 29.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

:D Ügyes vagy:D
    Az előzőt teljesen kihagytam... ezt most az ingyenes azaz kis farmokon lévő arany erejéig kihasználtam...8)
    De igazából hiányzik a hűűűű de jó érzés...
    Majd talán legközelebb;)
    A csere is jól sikerült... de az álomcél még várat magára ott is...:music:
    Idő van... játszani jó:inlove:

Baby72 kedveli ezt.
  2. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Az ajándékozáshoz (nem találtam más topikot):
    Nézem, nézem a léghajót. És a legtöbb tételnél felteszem a kérdést, hogy tényleg kell-e ez nekem? Mert, ha egyszer az adott (titok)cucchoz tartozó küldi kész, utána szinte soha többé nincs szükség rá. Ha valami nagyon jót ad (magas PÉ, magas TP), akkor vagy elérhetetlen, vagy nincs is kinn, vagy irreálisat kérnek érte. Ezért nem pörög a léghajó, meg a piac se túlzottan... Nincs motiváció.
    A másik bajom: már annyi item van, hogy fogalmam sincs, melyik lenne megérős és melyik nem. Ha mondjuk, egy rakás fölösleges infó helyett kiírnák, hogy hány db-om van az adott dologból és mennyi a PÉ, TP/TTP-je sokkal könnyebb lenne a döntés. Így annyira nehézkes visszakeresni, hogy sokszor az első lépés ELŐTT feladom. Sajnos.

GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Ez a csere már nem olyan, mint régen volt. Legalább is ezt olvasgatom itt fórumon. :)
    Azért letudod szűrni a keresőnél, hogy mi szerint rakja sorba az Itemeket. Bár, biztos tudod. Az hogy kinek mi éri meg, azt senki sem tudja. :D

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Szomszédajándékozásnál felmerült hibát a Központ már javította.
    Ha Nálad továbbra is hibás a működés, akkor gyere kérlek Segítségkérő topik -ba, hozz Farm nevet és Farm ID-t is, s ha tudsz, akkor hozz képet is a Hibalogról. Ezek nélkül sajnos nem tudunk segíteni.
    Megértésedet köszönöm!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. hofeher

hofeher Fórumszaki

Köszi a családba lévő másik kerteknél sikerült ma a névlistámon lévőknek ingyen fát küldeni igaz hogy kb. 10 perc mire mindenkin végig értem
    (de ennyit talán megér hogy kb. kapjak én is vissza)
    ((akit érdekel írjon üzenetet))

6. ádám1014

ádám1014 Törekvő

Sziasztok!

Elsősorban egy Tisztelt Moderátorhoz, vagy esetleg a régebbi játékosokhoz lenne a kérdésem!
    A szenok felhősor 5
    Ezzel kapcsolatban kérdezem, szokott lenni a felhősor hiányzó dekorjaihoz valami vásár?
    Nekem az első kettő kivételével(mivel 2025.04 végén kezdtem újra sok év után) mind megvan, ezért kérdezem

picibibsi40 kedveli ezt.
  7. Sylja

Sylja Fórum parancsnoka

Szia!
    Volt már rá példa, hogy a Farmárudában elérhetővé tették, de az is nagyon-nagyon régen volt: #42
    Másfajta lehetőségre nem emlékszem.

GA-BI-O-Farm és ádám1014 kedveli ezt.
  8. ádám1014

ádám1014 Törekvő

Szia!
    Köszönöm szépen a gyors és tartalmas (linkkel ellátott)válaszodat!
    Akkor ez a felhő valszeg elúszott, ha mégsem mert lesz valami lehetőség a hiányzók pótlására akkor szupi meglepi lesz..

Csak azért kérdeztem, mert ugye találkoztam már különféle "retro" vásárokkal és kíváncsi voltam arra,hogy a szezon-dekorokhoz szokott e lenni ilyen vásár..
    Mégegyszer köszi!

picibibsi40 és Sylja kedveli ezt.
  9. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Jött egy ilyen ajánlat:

Smaragd farmercsomag
    539 HUF
    Élvezd a kedvezményt ezzel a szuper ajánlattal!
    65 farmarany
    20 szupertrágya
    10 csillag

Csak egyszer vásárolható meg!

Nem vettem meg:). / Ezt sem. /

10. zsani_apja

Szia!
    Lesz még több drágakő ajánlat is. :D :)

picibibsi40, cicimsincs és Baby72 kedveli ezt.
  11. ádám1014

ádám1014 Törekvő

Szia!

Én mindig úgy nézem ezen csomagokat(amiben FA-n van) mivel kiszámoltam más csomagok-akciók-egyebek alapján, hogy nekem, ha veszem egy FA= ~6 Ft- ennyibe kerül(és ezt könnyű fejben számolni), és minden más ez után nézek, hogy mi jár még hozzá.
    Ezt a csomagot nézve (65 FA=390 Ft)megér ~ 150 Ft-ot 20 SZT és 10 csillag? (ezt is meg a többit, amiben van FA van így nézem)

feki13, Baby72 és picibibsi40 kedveli ezt.
  12. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

Szia

Csak másfél év lett, meguntamxD

300 %-os teljes bevételit nagyon nehezen adta a "sorsolás"xD, 5 db-ot sikerült nyitni, viszont a 100-200-as jött szépen.

SnéDóri és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  13. vancicim

vancicim Fórum-zöldfülű

Szia!
    Nem csodálom, hogy meguntad. :) kb. 6000ó lett?

farmerSS kedveli ezt.
  14. farmerSS

farmerSS Fórum admirálisa

8760 óra kellxD 1 évre, itt 1 küldés 120 óra, ami 5 nap.

12360-nál tettem ki a STOP táblát.:)

Kuzdern és zsani_apja kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia

Gratulálok szép eredmény...
    nálam pár héttel kevesebb... de nincs kedvem folytatni....

16. zsani_apja

Szia!

120ó, így már értem. Elkerülte a figyelmem és már szökő évvel számoltál. Szép teljesítmény. De főleg rengeteg idő, gratulálok!

GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Szomszéd-ajándékozás első napján tapasztalt hiba miatt a Központ egy nappal meghosszabbította az eseményt.

Az esemény vége (várhatóan):
    2026. január 05. (hétfő) 23:59 óra
    Az első nap ajándékai lesznek holnap újra küldhetőek.
    További jó játékot Mindenkinek,
    a Farmerama csapata