Visszajelzés Különleges akciók csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 29.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok:inlove: Én csak csigatempóban araszolok... ;) Az idén még egy szintlépés... pár óra múlva...:p Aztán majd a cserenapok után taán szebb összegekkel gyarapodik majd a számlálóm...8) De a tempódat még akkor sem fogom megközelíteni...:) Én annyira nem szaladok...
    Bár az év végi dekorok krémje vásár biztosan tartogat majd jó dolgokat nekünk...;) néhány Paysafecard élesedhet ha valóban jó lesz az ajánlat... :music:

2. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum ezredese

Már korábban is írtam, hogy pár területnyi dekort tudok adni.
    Rózsa és neon terményesek, alap és xxl-es fák mindig jók.
    Most a narancs gorilla, jaguár és kakadu ólakat is talán cserélhetővé teszik.
    Azokból is kell majd 5-5 darab.
    Jön az új bahás állat és ha a tápjába olyan fa kell, ami nekem kevés van, azt szintén keresni fogom.
    Te a farmod már régen telerakhattad volna hócsúszdával, repülő korizással, gördeszkás kavargással és ilyesmikkel:
    Lassan figyelni is kell, hogy mi kell az új állat tápjába, át kell majd nézni a németekhez, ott minden sokkal hamarabb elér.
    Hátha szerencséd lesz, régebben sok fád volt.
    Idén nekem sem lesz több szintlépésem, majd a következőhöz meg 10.144.887.933.487 pont kell majd, ami eventmentesen is kb. 35 nap lenne, így az csúszik februárra.

3. -Holdfeny-.

A cserearányokban nem tudunk közös nevezőre jutni... :music: Bár ha jó csereértéken akarod cserélni... nyitott vagyok a dologra;) De a bp is beárazza... 8) remélem kellemesen...;)

4. Sagittarius69

Nem írtál rám, hogy mit adnál és miért, de ezek szerint a léghajón láttad az ajánlataim és neked nem feleltek meg.
    Más viszont vitte és így akkor már megértem a virágos dallamaid.
    Azokat is fogok cserélni és van még beragadva 169 élőholt kincs kitehetőm is.
    Remélem túl tudok rajtuk adni.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  5. -Holdfeny-.

Az év végi vásár remélem némileg fedni fogja a cserenapokat...
    Ott az ünnepi fa is filléres lett... tehát 2-3 ünnepi fa ér egy pannit... a BP szerint...
    nekem ez megfelel... a léghajón nagyon más arányok voltak...
    Élőholt, pocoklégyfogó pöttyösernyőgomba és virágos dallamok együtt kb 1200 van-lesz felesleges... de tuti nem veszek csereengedélyt a cseréjükhöz... lejárt az idejük... megszolgálták az árukat... Persze ha valakinek kell ajándékba... szívesen adom...
    Hiszen játszani jóóóó:inlove:

6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    mióta írják a Fórumon a híreket a Központban? A hét elejei eseményeket mindig pénteken délután kell meghirdetnünk, ebben semmi újdonság nincs. Nézd vissza a topikot, szinte minden péntek délután jöttek hírek.
    Igen, a mai egy kicsit később érkezett, mert el kellett mennem, s később értem vissza, mint terveztem.
    További jó játékot!

Sali~*.*, -ágianyu33- és Baby72 kedveli ezt.
  7. lovardatanya

lovardatanya Rutinos

Akkor is jól jönnek majd ha kapunk vagy 3 terület dekorost.xD:pxD

-Holdfeny-., Sali~*.* és Ágica_06 kedveli ezt.
  8. Sagittarius69

Az ünnepi fa csak a bp szerint 48 arany.
    Akinek van, annak kelleni is fog még, sőt, esetleg még meg is kisfarmozta magának.
    A német karatés olga eddig is minden léghajón 7 Panniért adta és nagy mennyiségnek kellene előkerülnie ahhoz, hogy olcsóbban árulja.
    Sokkal jobb árazásban a helyedben nem bíznék, az ünnepi fa most is erős 1x1-es dekor - ráadásul Kúriás is - és azért nem vettem meg a nagy farmomra és egyetlen egy kicsire sem, mert a 30 órások már most is sokkal erősebbek és azért sem, mert a bp jó ideje végzett munkája alapján nem érdemli meg a plusz költést.
    Kis farmot ósdi holmiért nem fosztok ki.
    Ez atombiztos.
    Ami pedig a legfontosabb: ha jött a szint x 40000 és a küldhető szint x 10000 tp-os dekor, ami ráadásul egy órával rövidebb is, akkor miért is érne 48 aranyat egy ünnepi fa?
    Ha addig bejön valami változás, az összes elhajózom.

Ágica_06 kedveli ezt.
  9. Ágica_06

Ágica_06 Utánpótlás-írogató

Szia innen is...
    Nagypályán játszol... én meg kispályán... Jó ez így...:D

Sagittarius69 kedveli ezt.
  10. Sagittarius69

Szia!

Visszavettem rendesen.
    Kis pályán nyomom én is, a nagyok a listán vannak. :)
    Ahhoz, hogy oda visszakerüljek és újra magyar legyen az első, ahhoz küldhető Levéltánc kellene, amit a németek akkoriban kilobbiztak maguknak.
    Ilyen meg nálunk nem lesz.

zsani_apja, Kuzdern és Ágica_06 kedveli ezt.
  11. Ágica_06

Szívesen látnálak az élen...
    Annak idején egy árva levéltáncot sem küldözgettem... mert csak x élete van... 8)
    300 milliárd közeli napi aratással kispálya:inlove:xDxDxD év végére talán elérem a 200-at...8) s akkor marha elégedett leszek;) a 300 ról nem is álmodozom... egyenlőre...8)

12. Sagittarius69

Voltam már a tp lista 1. és egyidőben a csp lista 2. helyezettje.
    Nem vonz már az ilyesmi.
    Persze ha lesz erre lehetőség, nem fogom kihagyni, de ahhoz, hogy ez célom is legyen, sokkal élvezhetőbbnek kellene lennie a farmerama játéknak.
    Sajnos csak a romlást és a kevesebb munkát látom, sokkal több hibával, utólagos javításokkal és utólagos eventváltoztatásokkal.
    Szerintem moderátornak most a legrosszabb lenni, mióta van a játék.
    Nekik kitartást, nekünk meg január 5-ig cserenapokat!

vihence, Ágica_06 és feki13 kedveli ezt.
  13. Ágica_06

Az túl sok lenne a jóból...:music:
    A modikról most levették a support terhét...8)
    Bár a sok modosítás miatt nem irigylem őket:)

14. Sagittarius69

Egy 10 napos cserenapnak már épp ideje lenne.
    Nincs kapkodás, mindenkinek van ideje beárazni karatés olga "játékát", mindenki összeszedhet mindent, amit akar még munka mellett is és végre lenne egy olyan csere, ami nem a hajtásról, hanem az együttes közösségi játékról szól.
    Lenne idő jól kinevetni olgának az egy Panni/50 papagátollfás/tehéntejfás/japánakácos stb. ajánlatait.
    Ha viszont 27-től 31-ig tart, már az is egy nappal hosszabb, mint eddig bármikor.

-PANKU- és Kuzdern kedveli ezt.
  15. SnéDóri

SnéDóri Fórumfelvigyázó

Szia. Szóval a hajókon olga az a hülye az 50 fát kérek egy Panniért. Akkor pedig jelen van az 5-ös piacon is. Kár hogy nem tudom ott mi lehet a neve. De a hajón bosszantó.

Kuzdern és Sagittarius69 kedveli ezt.
  16. Sagittarius69

Karatés olga minden léghajón árul.
    Van más ilyen játékos is, van, aki ritkaságokért hajt olcsón mindenfelé.

Kuzdern és SnéDóri kedveli ezt.
  17. szelídgesztenye

szelídgesztenye Kivételes tehetség

Szervusztok kedves gazdatársak!

A tizenharmadik napi ajándék /2025.12.13./ 1200 x szint x Trópusi TP.

Fahéj és mézeskalács illatú, szeretetteljes Karácsonyvárást kívánok mindenkinek!

Dolphin, Swartsch, -ágianyu33- és 8 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

NEEEEEEE nem akarom...-.-

lovardatanya kedveli ezt.