Visszajelzés Különleges akciók csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.6.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Hát izé, kis pénz, kis motyóxDAzért a vas és a szupertáp mindig jól jön;)
    Én megvettem:)

-gyöngy-581 és zsani_apja kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Az az igazság, hogy 0, azaz nulla ft a jelenlegi költségvetésem, de remélem túlélem. :D

3. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Hello apja!

Nem tudom mennyi a PP ára FA-ban, de a többit összeadva, ha a csúszkán FA-t veszek és hozzáadom a szupertáp árát is még olcsóbban jövök ki mint ez az ajánlat...:D Nem buktunk semmit :D

Swartsch, GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  4. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Ugye tudsz róla, hogy farmaranyat tartalmazó csomagok megvásárlásakor is él a bónusz arany? Mert, ha nem akkor a számításod félrevezető is lehet...

zsani_apja és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia!

Természetesen tudom :) Amit meg tudunk venni, szupertáp és fa, mert valószínűleg PP-t senkinek se enged a többlet miatt ráadás 8FA/ PP eléggé túl is értékelt márpedig ha csomagban vesszük mondjuk 200PP akkor kb 3FA-ra jön ki az ára. Mondjuk úgy legjobb esetben is árában van. Viszont ha veszek 895Ft-ért 165Fa-t amire a 10%-al 181Fa lesz, leveszek belőle 50FA-t a szupitápra, maradt 131Fa, amiből 21Fa szabad felhasználású, de mivel nem tudom PP-re költeni, mert a rendszer nem enged venni még mindig csábítóbb a csúszkás vásárlás.
    Ráadás FA-t annyira nem egyszerű szerezni mint PP-t. Ha akciós árral nézem nullásak vagyunk, ha pedig telibe, amit nem fog engedni a rendszer akkor tény, hogy jobb az ajánlat egy hangyányival. Viszont még mindig tartom, hogy ez csak ki van emelve, hogy mennyire jó, de amúgy nem :D

Viszont a legjobb, hogy mindenki maga dönti el, kell e vagy sem :D

6. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Van aki gyűjtögeti a ládákat és Harpagonként őrizgeti, és van aki használja isxDxD
    Én nem élek a nagy számok bűvöletében, hetente, két hetente kinyitom a ládáimat..:D:D

7. szelídgesztenye

szelídgesztenye Fórum nagymestere

Kedves játékosok!

A Nyári kalendárium kilencedik ajándéka /2025.07.09./ 1 db Karácsonyi süti.
    Legyen szép a mai napotok is!

juliannakoczkas, Vadóc, Swartsch és 10 más kedveli ezt.
  8. szelídgesztenye

Kedves játékosok!

A Nyári kalendárium tizedik ajándéka /2025.07.10./ 3 db Felszereléses láda V.

9. szelídgesztenye

Kedves játékosok!

A Nyári kalendárium tizenegyedik ajándéka /2025.07.11./ 5 db Csillag.

-ágianyu33-, Kuzdern, Swartsch és 9 más kedveli ezt.
  10. szelídgesztenye

Kedves játékosok!

A Nyári kalendárium tizenkettedik ajándéka /2025.07.12./ 1db "Kalahári" talányos tenyészet.
    A 12. nap utáni, nagyobb ajándék, 1 db Ólbevételi bónusz,100 %.