Visszajelzés Különleges akciók csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 29.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

De jóóóó:inlove:
    Én egy kicsit nagyobb csomag ajánlatot kaptam... de az is megérősnek tűnik;)

Zsuzsikan, kutyaszálló és feki13 kedveli ezt.
  2. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Én egy nagyon túlárazottat kaptam, talán ha a felébe kerülne, még meg is venném, így viszont megy vissza a bp-nak.
    Az a sok elavult cuccot tartalmazó piccolo nagyon lehúzza ezt a csomagot.

inanna11 és feki13 kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Szia

Mivel a szomszéd ajándékozás lényegében megszűnt... ez a lehetőség maradt a nagyobb számú piccoló szerzésáre....
    én egy kategóriával kisebb csomagot kaptam... 20 piccolóval... még gondolkozom... de hátha szerencsém lesz ha megveszem:music:
    bár ha tündéstermálforrásra és havermackóra gondolok... akkor tényleg drága:oops:

4. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia Sagi!

Nálam a 3000Ft a lélektani határ. Annál többet még nem fizettem farmos dologért. Most volt az első, hogy elkezdtem kihagyni a farmmunkások megvételét, hiszen annyi kupon gyűlt össze, hogy megleszek vele egy jó darabig.

Viszont mivel nem igen van esélyem a piccolok szerzésére mint eventenként 1-2db és ha a két hetes tendenciát követjük ez elég lassú, sose érem el a célomat. Valószínűleg, ha már meglenne a vágyott mennyiségű virágfestés, simán ki ikszeltem volna a dolgot.

Mamutos csomag már 2x jött szembe az egy évem alatt, de mind a kettő 6 ezer forint felett volt, így mellőztem őket...

-Holdfeny-. és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nálam nem tudom, hogy hol a lélektani határ, én ezt kaptam és még gondolkodom rajta...

feki13 kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

bizony volt amikor nálam is az volt a lélektani határ... aztán jöttek a mélykék ajánlatok... 6 felett... szóval mot 7 ezer ami jelenleg kizárt, hogy megvegyem... alatta.... hm... jön a játszani jóóóóó:inlove:
    Ez volt nálam is...8)

7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Látom, több csomagot is csináltak Pannival. Én is a nagyot kaptam. Már itt is látják, hogy tehetős vagyok. :D Mindjárt jövök, végig járom a boltokat, össze szedem az üvegeket. :D

feki13 és juliannakoczkas kedveli ezt.
  8. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Helloo!

Áthoztalak ide, nehogy megszóljanak minket :D Megvettem a 6db-ost, ki is raktam a 8db amimm volt és képzeld mi lett:inlove::inlove::inlove::inlove:hát nem virágfestés az tutiiii :cry::cry::cry::cry: Legalább egy varázskalap érkezett a többi meg semmi extra...

Kedvem meg csak laposodik ettől...

zsani_apja kedveli ezt.
  9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Egyenlőre felejtős, nagy a munka nálam most. :D

10. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Szia!

Ezeket a csomagokat nem szabad megvenni.
    Amíg vannak, akik veszik, addig adni is fogják és nem lesz jobb lehetőség.
    Saját magunk rontjuk el a játékot azzal, ha vesszük az értéktelen dolgokat és ezzel azt mutatjuk a bp-nak, hogy jó irányba mennek.
    Inkább készülj és tekerd kis farmokon a tápokat, míg lesz 5 virágfestésed.
    Biztos jön majd ismét event is, ahol konkrét nyeremény lesz, semmiről nem maradtál le.

zsani_apja kedveli ezt.