Visszajelzés Különleges akciók csevegője

Discussion in 'Aktuális témák megbeszélése' started by mamarygen, Jul 29, 2017.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Sylja

Sylja Fórum parancsnoka

Szia!
    Már kaptál választ. Kattints a zöld szövegre: https://board-hu.farmerama.com/threads/szezon-eventek-csevegője.18681/page-3#post-1486783
    Egyébként ez sem segítségkérő topik.
    3 db segítségkérő topik-csoport van, bármelyikben kérhetsz segítséget:
    Segítség

Sali~*.* likes this.
  2. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Kb. 25 ólválogatást indítottam mire sikerült 1 db narancs tüntető malac.

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Én is nekiálltam, hogy szerezzek párat. Azt azért gondoltam, hogy egy vadaskertre való túl sokba kerülne, de 3-4 darabra azért szerettem volna szert tenni. Aztán nekem is 25 kellett ahhoz, hogy egyet odaadjon a rendszer (pontosabban az utolsó 5-ös adagban kaptam egyet). Abbahagytam, megelégedtem ezzel az eggyel...

Viszont a szomszéd-ajándékozással nagyon elégedett voltam. Ez a farmbónusz láda II sokkal jobb volt, mint a múltkor a sima bónuszláda. Jó időre elláttam magam bónuszokkal.

feki13, PaySkin and Baby72 like this.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Tegnap jó paár órát rászántam én is erre az ajándékozásra. Mindenkinek gratulálok, aki gyarapította a pajtáját. :) Nekem már picit sok volt, így közel a 70- hez. :(
    Ólválogatást nem szoktam indítani, viszont most ötöt útnak eresztettem. Gondoltam, ha jön tüntető, akkor neki lódulok. Aztán láttam, hogy nincs FA hozzá. :D Picit megdöbbentem az eredményen. De már túl tettem magam a dolgon.

PaySkin and Baby72 like this.
  5. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Ezt most nem is szabad betenni a vadaskertbe, valami drága dekor helyére kell kitenni, jól látható helyrexDxD;).

zsani_apja and PaySkin like this.
  6. PaySkin

PaySkin Fórumelemző

Sziasztok!

Sajnálom, hogy nektek ilyen rosszul adta, nekem végre egyszer mázlim volt: ötösével indítottam és 15-ből lett 4 db narancs malacom :) Most mondhatom, hogy malacom volt/van :)

SnéDóri and zsani_apja like this.
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Ennyit nem farmoztam mostanában, teljesen lemerültem. :)
    14.890 volt a cél, nagyon csalódott vagyok. :D

PaySkin likes this.