Visszajelzés Különleges akciók csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 29.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Ha 1 év múlva jön vissza, addigra ha csak havonta 15 kicsit csinálsz, akkor is lesz majdnem 200-ad.
    Úgy szoktam, hogy egyszerre beregelek 10-et, mert 11-nél már jön, hogy robot vagyok? ... meg a képek:mad:, aztán várok kicsit és megint 10-et...
    és amikor van szabad 1 órám, akkor elvégzem páron az oktatást, pár farmról megy a termék és már a 20. szinten is van.. innentől végzi a dolgát az Üdvözlői 15 napon át, aztán lehet kezdeni megint.
    Naponta 15 perc, de ha kimaradnak napok se történik semmi.
    Bízzunk benne, hogy lesz folytatása és "szólni" fog !:)

PaySkin, -Holdfeny-., GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Mondok egy trükköt. Ha nyitva hagysz egy farmot a kliensben és arra kinyitsz egy másik farmot, akkor nem lesz robot. Csak néha megkérdezi, hogy elfogadod-e a...... mit tudom én mit, mert nem szoktam elolvasni.:D
    Már nem regelek többet, ennyi elég. Az üdvözlői rendszert szoktam megcsinálni és a piccoloból szoktam kapni FA fát vagy Varázskalapot. Mindig felírom, hogy mikor voltam ott utoljára és figyelem amikor lejár.
    Kinyitottam 200 bónuszládát 10-ével úgy, hogy minden nyitás után kilépek, hátha elfelejt mindent. :D 5 db 200 %-s teljes bevételit adott.

feki13, GA-BI-O-Farm, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  3. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Ezt a visszamenést én is alkalmazom a Varázskalaposoknál.
    Nem egy olyan kicsi van, ahol a piccolók a 3. varázskalapot adják ugyanarra a farmra.

Gratulálok a nyitásodhoz. Ezért csináljuk!

4. kukori80

Köszönöm.:) Tudod még min gondolkodtam? Hogy berakták a piros-narancs zsetont és a ragasztót. Vajon miért? Ott fognak valamit változtatni?

GA-BI-O-Farm és feki13 kedveli ezt.
  5. DaEvRo13

DaEvRo13 Fórum-zöldfülű

Szia!

Milyen termékeket küldesz?

GA-BI-O-Farm és farmerSS kedveli ezt.
  6. feki13

feki13 Fórum ezredese

Szia kukori!

Szerintem ez csak agymenésük :D Emellett még én sem tudnám telepakolni minden szinten matricával mert nincsen elég matricám és ragasztóm. Így gondolom ezzel próbálnák azokat rávenni a vásárlásra akik velem egy cipőben járnak. Emellett a neon villanykörte is ilyen, már az én pajtámban is annyi van amivel dunát lehetne rekeszteni, mégse kell sehova mégis "extra" nyereménykért van feltüntetve minden eventben.

Tegnap óta úgy használom a belépést mikor megvolt amit akartam a farmon nem jelentkezek ki, nem zárom be, szimplán újra beírom farmerama.hu (elég fa-ig beírni és már dobja is a lehetőséget) ezáltal azonnal a kezdő oldalra dob és így is max pipálni kell, de a képekkel nem kell foglalkoznom, plusz jó pár extra kattintást megspórolok.

GA-BI-O-Farm és kukori80 kedveli ezt.
  7. kukori80

Szia feki. Sokaknak nincs elég matricájuk, a kis farmoknak meg szinte semmi. Akkor miért pont ezeket rakták be? Nekem furcsa.
    Helyette kivették a piccolot és a TP-s dekort. Ezért gondolom, hogy talán valamit variálnak.
    Tudtál átküldeni valami hasznosat magadnak?

GA-BI-O-Farm és feki13 kedveli ezt.
  8. feki13

feki13 Fórum ezredese

Ott van az is! Pontosan 3 szerencse érme kell ahhoz, hogy 70% esély legyen arra, hogy matricát kapj. Okosan találták ezt ki, mármint a matricás részt.

Igen, alakulok. Lassan végzek ma is mind a 70 farmmal, PP, 750%TP, XXL barkács, luxus bájital, bónuszláda. Ezekből betárazok, aztán ha esetleg jobb ajánlat jön majd kitalálom hogyan tovább :D

GA-BI-O-Farm és kukori80 kedveli ezt.
  9. kukori80

Igen, 5 FA-ért 3 érmét ad, de csak 70 %. Elég sok érme kellene ahhoz, hogy nagyobb mennyiségű matrica legyen belőle.
    Na majd meglátjuk, hogy mi volt a célja ezzel a mesternek.
    Ügyes vagy, csak így tovább. Szedjél ki mindent ami fontos. Nem lehet tudni, hogy mikor lesz legközelebb és mit fognak berakni.

-Holdfeny-., GA-BI-O-Farm és feki13 kedveli ezt.
  10. Ginevrina

Ginevrina Utánpótlás-írogató

rendben...köszönöm :)

11. rezrobi

rezrobi Fórum-zöldfülű

Szia! Sajnos nekem is ilyen problémám van, hogy nem szerepel mindenki a barátlistában, nem azonos a napi küldhető lista és a mostani akciós ajándék lista. Már minden itt olvasott lehetőséget kipróbáltam, de ezek nem vezettek eredményre.
    Már kértem segítséget, de még nem kaptam választ, így az első nap ajándékozása csak részben sikerült. Az ajándékok elküldését lehet ellenőrizni, mert a napi küldhető ajándékokba ez is bele számít, csökkenti a számláló állását. Sajnálom, hogy több farmon jelentkezett ez a hiba.

12. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Hol kértél segítséget, mert a Segítségkérő topikokban nem találtam, vagy más néven van - ezek szerint.
    Az ajándékküldő felületről hiányzó szomszédodat töröld a szomszédjaid közül, majd újra hívd meg szomszédnak. Akkor fel fog kerülni a listára. Írj neki üzenetet, hogy fogadja el ismét a szomszéd felkérést.
    Sok sikert!

rezrobi, Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. lovardatanya

lovardatanya Kivételes tehetség

Ma reggel én sem találtam egy nevet a listán. Csak a nyilat nyomkodtam. Aztán rájöttem, hogy a csuszkát is mozgatni kell le-fel minden nyíllal való váltáskor. Lehet, hogy ilyen banális hibába más is beleesik ezért nincsenek nevek?:)

Swartsch kedveli ezt.
  14. farmerSS

farmerSS Fórum félistene

Szia

Minél magasabb tp-t adókat és ha átértek, megeszed és már a 20.szint ott is van.
    A ládák ontják a cseresznyést, de ott van a piac is beszerezni a több félét, illetve erre van a Mesterségek völgye.
    A kerék adja az alap hozzávalókat (cukor és társai), a piacazonos kicsiken megteremnek a többi kellékek, így a nagy farmon már csak elő kell állítani a cseresznyést (8 ezer tp), a mézest (9 ezer tp), a francia lepényt (12,5 ezer tp.) stb.
    A pékség, lekvárfőző, virágkötő nagyon hasznos tud lenni...

DaEvRo13, lovardatanya, PaySkin és 2 más kedveli ezt.
  15. rezrobi

rezrobi Fórum-zöldfülű

Szia!
    Nem tudtam, hogy melyik segítségkérő topikot válasszam, így a supporthoz fordultam. (Tudom ez lassabban megy, még nem is kaptam választ. )
    A Te javaslatod működött, köszönöm szépen a segítséget!
    Javaslom minden olyan gazdának, akinek hasonló problémája van!

16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia
    Itt mindig minden mindennel összefügg...
    Talán a kicsik támogatása a fő cél... s erre valóban nagyon jó ez az event

achmed1122 kedveli ezt.
  17. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Bármelyik segítségkérőbe írhatsz, megtaláljuk. Gyorsabb, mintha a supporthoz fordulsz. Ráadásul sokszor felesleges, mert tudnánk a Fórumon is segíteni. De, ha ott kezdesz, akkor már mi nem tudunk foglalkozni a témával.
    Azt javaslom, hogy írj egy új üzenetet. A supporttól kapott automatikus válaszban van egy ügyszám/ tikettszám, Azt add meg, majd mondd le az esetet, ha egyéb probléma nem volt benne. ( Ezzel is csökkentve a support terhelését)
    További jó játékot!

18. PaySkin

PaySkin Fórum nagymestere

Szia!

Olvastam, amit fentebb írtál és régebben, mikor még TP-s ládát adott a szezondísz és nem jöttem rá, milyen egyszerű a 3. szintet elérni ültetés nélkül is, akkor én is termékkel támogattam az új farmot a reg. után! Ehhez viszont szomszédnak kell lenni és ha jól tudom nem törölhető egy hétig. Talán van 2-3 üres helyem még ehhez, hogy csinálsz ennyi kis farmot így?

19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

nem kell szomszédnak lenni, elég a barátlista....:music: Egy levélküldéssel megoldható;)

farmerSS, PaySkin és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. PaySkin

PaySkin Fórum nagymestere

Köszi, de nálam ez a termékek esetében régen nem működött, vagyis amikor a pajtából akartam küldeni, csak a szomszédok jelentek meg, most egy rég nem használt kis farmot hozzáadtam barátnak és valóban ott van köztük.
    Így már akkor minden tiszta :) Köszike még1szer

-Holdfeny-. és farmerSS kedveli ezt.