Visszajelzés Különleges akciók csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 29.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia,
    igazad van:) elég lett volna a Hivatalos közlemény linkje, körítés nélkül:oops:
    Neked is szép napot:)

Swartsch kedveli ezt.
  2. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Na, akkor előlről:
    - maximalizálva lett a PP 200-ban, ami szemétség.
    - Állítólag, csak akkor ha FA-ért veszem, ami megint szemétség, mert a FA leginkább valós pénzzel történő vásárlásból származik.
    - itt írva vagyon, hogy nem veszik el ami megvan.
    - ha van egy csomag (jelen esetben az új dekor fejlesztése), amit CSAK FA-ért lehet megvenni, és aminek része a PP, akkor, ha nem akarják megadni, akkor
    -- mi a bánatos francért teszik a csomagba, mézesmadzagként ha nem adják oda
    -- ha meg oda akarják adni, akkor miért korlátozzák
    -- egyáltalán miért sajnálnak tőlünk BÁRMILYEN VIRTUÁLIS dolgot???
    Ha az a cél, hogy legyen sok játékos, aki örömmel játszik, akkor a kedvükre kéne tenni, nem a kedvük ellen!
    Ha az a cél, hogy a játékos elszökjön/ne vásároljon/ne játsszon, akkor szólják ki, hogy megszüntetik a játékot, de ne idegeljék az embert minden eventben valamivel.
    Van 295 PP-m. Megvettem az 5 fejlesztést, bár nem tudom, minek. Megnéztem, még mindig 295 PP-m van. Remélem, reggel, újraindítás után nem 200 lesz, mert akkor nagyon durva leszek. Fogyasztóvédelem és hasonlók. Amiért valahol már fizettünk, azt egy tollvonással ne töröljék el, ebből elég a VV-ben.

-Holdfeny-., csio70, v.edit1 és 3 más kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Teljes mértékben egyetértek veled.
    Az van, hogy mivel 200 felett van a PP mennyiséged, a csomagokban lévő pöriket nem írja jóvá. Felkelésedkor, ha nem így lesz, akkor én is plafonhoz verem magam. :D

_LiNi_86, csio70, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia

Meg maradt a tegnapi mennyiség... ne mérgelődj, mert árt a szépségednek:D