Visszajelzés Különleges akciók csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 29.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

2. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum hercege

Nem is értem mi értelme van ezeknek a 2 órás boomoknak. Aki melózik, véletlenül sem tudja kihasználni. Nem tudom kinek a fejéből pattan ki ez a sok eszetlenség, rátukmálni az akciós cuccokat a 2vásárlókra" de hogy baj van a toronyban, az tuti
    Néha a kevesebb több lenne....

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. feki13

feki13 Fórumgróf

Nem tudom itt e a helye, de nem találtam rá alkalmas helyet. Farmexpresszre rakott e már valaki össze "CSP-s" vagon összeállítást? Számolgatom mi lenne az ideális 1 útra. Nem rendelkezem annyi fölös óllal, hogy meg tudjam szórni a vagonokat, viszont szívesen fordítanék rá CSP-t.
    4db sárga szitakötő 4x230 érték 4x 65.000 Csp
    2db makitomboló 2x40 érték 2x3.000 Csp
    1000 érték 272.000 csp-ért.Ezért szívesen szerzek új ólakat. Sokkal barátibb ár.

Plusz természetesen az 1-1 FA ami a gyors aktiváláshoz kell. De aki nem költene rá annak is jó lehet talán :)

Utoljára szerkesztett: 13.12.24
  4. imike911

imike911 Fórum hercege

Én nem szoktam túlbonyolítani az ügyet, 6 db sárga elefánt 1080 értékben , az 270000 csp. Az egyforma ólakat sokkal könnyebb berakni.
    A vágólapra teszem az elefánt szót, utána Ctrl V-vel beillesztve rögtön felugranak az elefántok. Sárga kiválaszt, 1, +++++ az 6 db, mehet a vonat.

GA-BI-O-Farm, DevilMókus és feki13 kedveli ezt.
  5. feki13

feki13 Fórumgróf

Még gazdaságosabb mint az én verzióm! :) Na meg egyszerűbb is! Köszi!

6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halo!
    Én meg sem szólalok a kettő sárga tehenészetemmel. :D

vihence, feki13, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  7. imike913

imike913 Utánpótlás-írogató

Az még jobb, ha van az embernek elég. De ha nincs, akkor marad a pízes verzió.
    (imike911)

8. zsani_apja

Szia!
    1000 felett van, bőven elég lenne, csak nincs hangulatom az utazáshoz. :(

9. DevilMókus

DevilMókus Mindentudó orákulum

Én a keresőbe beálítom a menyiséget a szürőbbe, és amiből a legtöbb van had menjen.:)
    A probléma azo_O, hogy ami jöhet abol is elég sok van .;)xDxD
    De azért küldtem pár vonatott,hátha megéri:p
    A sárga ólak és terményesknél biztosan hasznosabbak...xD

Utoljára szerkesztett: 13.12.24
  10. feki13

feki13 Fórumgróf

Az miiii? :eek: :DDD Sajna bajna nekem szinte bármi jól jön. Nem tudom meddig menjek el. Lesz ezeknek csere alapja? Jól jönne értük egy két pöttyös ernyőgomba :p

GA-BI-O-Farm és zsani_apja kedveli ezt.
  11. zsani_apja

Parancsolj
    Én ezt pakolom a vonatra. Itt az a gondom, minden alkalommal be kell írnom a keresőbe. Nem jegyzi meg. Ezek olyan alap funkciók lennének nálam, pedig maga a játék most gyors. secperc alatt kiszednék 500 ólat. Ez volt a tervem, de keresztbe húzták ezt is.
    Mindennek van csere alapja. Pajta meg aztán mindent elbír. :D

12. feki13

feki13 Fórumgróf

Jézzzus atya gatya! :D Megnéztem, 1db nincs a pajtámban :DDDDD

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. zsani_apja

Majd egyeztetünk cserekor, ha egy hajón vagyunk rakok ki 100 db-ot egy almafáért. :D

14. feki13

feki13 Fórumgróf

Aranyos vagy köszi! :D De nálam is csak porosodnának! Szállítmányozd el a vonattal, hátha ad valami jó dolgot! :D
    Muflonokért még adogatták a pöttyöst, meg a pelikánért is, hátha most is marad így a helyzet. Nem is tudom megéri e bahásra menni...mi onnan most a "menő"?:oops:

tina07141983 és zsani_apja kedveli ezt.
  15. imike911

imike911 Fórum hercege

Szia!

Fekinek már írtam. Valami szövegszerkesztőbe beírod a "tehenészet 1" szót, Ctrl C-vel vágólapra viszed, utána már csak Ctrl V-vel előhívhatod. Sokszor, akárhányszor, amíg nem teszel a vágólapra mást vagy nem törlöd. Ez a legegyszerűbb, szerintem.
    Pl. innen is kimásolhatod.

GA-BI-O-Farm, zsani_apja és feki13 kedveli ezt.
  16. zsani_apja

Szia!

Ezt tudom, köszi!
    Én azt szeretném, ha ott maradna, amíg nem írok be mást. :)
    Szerintem a narancs fejlesztések mindig jók. Sima ólaknál meg az újak.

17. szelídgesztenye

szelídgesztenye Fórum mestere

Sziasztok kedves gazdatársak!

Az Adventi kalendárium tizennegyedik/2024.12.14./ ajándéka 10 db Téli ajándékos láda.

Békés, szeretetteljes, mézeskalács-illatú ünnepi várakozást kívánok mindenkinek!

ördög0, kmandy, Crispello és 11 más kedveli ezt.
  18. nagymami2

nagymami2 Törzsjátékos

A Gyopáron is be lehet cserélni üzemanyagra!

zsani_apja és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. szelídgesztenye

Az Adventi kalendárium tizenötödik/2024.12.15./ ajándéka 20 db Csillag.

Békés, szeretetteljes, mézeskalács-illatú ünnepi várakozást kívánok mindenkinek!

ördög0, zsani_apja, nagymami2 és 9 más kedveli ezt.
  20. szelídgesztenye

Az Adventi kalendárium tizenhatodik/2024.12.16./ ajándéka 1 TP/TTP Betakarítási bónusz L, a bónusz helye: Arany rekesz, 200% 24 órán át.

ördög0, zsani_apja, kmandy és 11 más kedveli ezt.