Visszajelzés Különleges akciók csevegője

Discussion in 'Aktuális témák megbeszélése' started by FA-HU, Mar 25, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Menitala

Menitala Fórum nagymestere

Nagyon szépen köszönöm, az ing hiányzik!
    Szép napot kívánok!!! Üdv.

GA-BI-O-Farm likes this.
  2. -dudus1121-

-dudus1121- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Érdekes, hogy ha jól rémlik, egy eventen lehetett megszerezni a sirály-, lamantin- és sziv.pisztráng narancs fejlesztését, de csak a pisztráng cserélhető/küldhető közülük.

3. Wazuka

Wazuka Utánpótlás-írogató

Sziasztok, tudjuk kb hány óráig tart a sajtköltők? Csak hogy beleférek e még a betakarítással vagy vegyek kalapot? :D Köszi elre is

4. milanzs

milanzs Fórum biztosa

Ha a farmárudába bemész, a különleges "fülön" ráviszed az egeret az egyik kiváltható cucc órájára, megjelenik, hogy 29 óra... tehát szerintem holnap este 10 óráig tart...

5. bfmariann

bfmariann Utánpótlás-írogató

Szeretném megkérdezni, ha nem minden kémengedélyt váltok be, akkor az a következőeseményre átvihető?

6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia

Szerintem az előző eseménynél beváltották...:wuerg:

-mala159- and genka53 like this.
  7. bfmariann

bfmariann Utánpótlás-írogató

Köszönöm

-Holdfeny-. likes this.
  8. bigbrandy

bigbrandy Járnitanuló

Farmáruda/ különleges fül. Pl. ott kaphatsz szőrössün lakot is.

-Holdfeny-. likes this.
  9. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szép estét!

Tudja valaki mire jó a rövidnadrág. helikopter, stb?

10. soóslászlópéter

soóslászlópéter Járnitanuló

11. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szerencse, hogy ma este 10 -kor (pár perc múlva) vége lesz már a Sajtköltők Társasága titkos eventnek, mert már majdnem nem bírtam követni a jegyzeteimet, hogy melyik farmomra mikor menjek? :pxD;)
    Megcsináltam mindhárom eventezős farmon szinte fullra a beváltási oldalt, de közben megtetszett, ezért rámentem kisfarmokra is. :D
    Ott is lett egy kis ez-az. Némelyiken csak egy, másikakon kettő kipörgő kerék dekor lett, de pár helyen az egy dekor mellé a Szőrössün-lak is meglett. :D:inlove:

Remélem nektek is sikerült elérni a célotokat eme titkos eventben. :D:inlove:

12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)

Az eventboltos képem szinte teljesen megegyezik genkáéval, talán egyedül a (megszerettem volna nézni, de már nem találtam meg).:music: Nálam a romantika láda maradt meg még a szupertápon kívül.
    Sajnálom, hogy ezt az eventet nem lehet értékelni, legalább is én nem találtam meg a szavazást.:D

Élveztem az event minden percét attól kezdve, hogy már tudtam, hogy mit kell csinálnom:D.
    De az is élmény volt, hogy megkeressem a számomra homályos kérdéseimre.
    Köszönöm azt a sok segítséget amit itt kaptam a játékosoktól:inlove:

​

13. lovardatanya

lovardatanya Fórum hercege

Szép napot.
    Két farmon én is kiváltottam ami csak kellett, további kis farmokkal együtt lett 6 db szőrössün. Csak hát mire haza lehet röptetni akkorra lejárnak....

14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia

ingyen voltak... max kevesebbet fognak érni;)

15. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Ügyes voltál te is! Na de ez nem is csoda, a te rutinoddal.;):)
    Jókor lesznek akkor is hazaterelve a gazdafarmokra. Aztán, ha összeáll a kis csorda, a több óllal gyorsan nullázni kell velük, hogy felzárkózzanak a többi állathoz mennyiségileg. Addig meg lehet szorgosan termelni a tápjukat. :D:inlove:

16. lovardatanya

lovardatanya Fórum hercege

És a kövi nullázáshoz már gyűlnek az új állatok is......ez egy örök körforgalom.:)

genka53 likes this.
  17. apumbiapa

apumbiapa Fórum bárója

Sziasztok!

Gondoltam áttekintem a naptárt de valami különlegesre készülnek a májusi hónapban;) mert még csak néhány nap látható:)

18. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Szia!
    Nálam minden nap látható, csak többségében üresen néz rám vissza :)
    Viccet félretéve: nem lesz event, nem foglalkoznak a bevétellel ebben a hónapban és azon dolgoznak, hogy még jobb, élvezhetőbb, hibamentesebb legyen a farm, ill. az ötleteink nagy része is megvalósuljon.
    Szóval erre számíthatunk !?

19. apumbiapa

apumbiapa Fórum bárója

Ez igazán remek, végre egy kiemelkedő hónap következik. :D Májusi eső aranyat ér:)

UI: Mire leírtam már tele is írták a naptártxD

20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!

Lesznek eventek májusban is. Más országok fórumán már olvastam is eventnaptárt, de a kezdési idő/befejezési idő kicsit bizonytalan volt. Gondolom hozzánk majd akkor fog befutni, ha a bizonytalanságokból tények lesznek. (ezért nem hoztam át a linket a pletyisbe)

Legyen napsütéses szép napotok :D

PS: az írásom jó része már el is avult, van tartalom a naptárban, köszönjük szépen.:D:D:D