Visszajelzés Különleges akciók csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. GreekYogurt

GreekYogurt Fórumelemző

De, a 3-ból 1-et tudtam feltenni.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Vidd át a kérdésed egy Help topicba, ott megtudják nézni a Modik.
    ID számodat is add meg

Sylja és GreekYogurt kedveli ezt.
  3. GreekYogurt

GreekYogurt Fórumelemző

Köszi.:)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jelezd a supportnak
    Ez egy újabb hibás akció...

GreekYogurt kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Pont bele futottam egy kis farmon, három item volt a csomagban. Jelentsd fel az egész bagázst. :D

6. GreekYogurt

GreekYogurt Fórumelemző

Szia!

Akkor teszem amit tennem kell. ;)

zsani_apja és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. zsani_apja

Van 4 ilyen felhő, egyik ideje 24:00ó, ennek sem örülök, másik 3 alatta van. Itt 42ó, jobb is hogy nem jelent meg nálam.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. GreekYogurt

GreekYogurt Fórumelemző

Nem szoktam vásárolni és ezután azt hiszem már nem is fogok.
    Írtam a Supportnak, remélem intézkednek.

zsani_apja kedveli ezt.
  9. zsani_apja

Mindjárt belépek egy másikba, aztán megnézem, hogy pontosan mit ad.

GreekYogurt kedveli ezt.
  10. ádám1014

ádám1014 Fórumszaki

Szia
    Nálam is megjelent a felhősor amit írtál. Meg is vettem, mert így legalább már 2 felhőm van ami hat a SZT-ra(de ez mellékes).
    Nem jelentek meg a felhők (ugye kettő van a csomagban)még f5 után sem, volt egy ki-be lépés...na azután már megjelentek, a szükséges dekorok is rendben.

GreekYogurt kedveli ezt.
  11. kasszás

kasszás Junior szaki

parancsoljatok
    Hozom a népmeséket :)

Utoljára szerkesztett: 25.8.26, 16:23
    kigyo51, apumbiapa, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  12. pénzváltóné_kasszás_

pénzváltóné_kasszás_ Utánpótlás-írogató

1 hamis bőgés: elég kétértelmű
    1 lámpaláz: izgulnak, hogy sokan megvegyék
    1 FARMERAMA falusi dalárda: sok vásárlás, farm falunap Lajcsival :D

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  13. GreekYogurt

GreekYogurt Fórumelemző

Szia!

Nálam sem frissítésekre sem pedig többszöri ki-be lépésekre sem jelent meg ezért kértem segítséget.
    Majd remélem a support okoz valamit.:)

ádám1014 kedveli ezt.
  14. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia!

Ajajajjj, ég a ház! :eek: Az pedig, hogy ennyire eltérő felhőket dobáljon be hihetetlen. Mi alapján adja az egyiket vagy a másikat...?

Valszeg csak arra mennek, hogy egyénileg mire is költenénk még. Nagyon nagy a baj, hogy a vásárlásokban is hiba van.

15. pénzváltóné_kasszás_

pénzváltóné_kasszás_ Utánpótlás-írogató

Csalódást biztos nem okoz. :D
    apja

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. GreekYogurt

GreekYogurt Fórumelemző

Szia!

Maradjunk annyiban, hogy tanultam az esetből.
    Eddig se nagyon költöttem és ezután meg végképp nem fogok.
    Egymást követik a hibák, az egyre gyengébb nyereményeket adó unalmas és hetekig tartó eventek és lassan már napi szinten jelennek meg mindenféle remek ajánlatok amikre költhet az ember.
    És közben a régi jó dolgokból nem marad semmi...:(

Utoljára szerkesztett: 25.8.26, 18:05
    feki13, -Holdfeny-., benedekbobe63 és 2 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Jeleztem a suportnak a problémát... részletesen levezetve... mikor jeleztem jelentés gombbal a hibát... aztán arra hirtelen válasz közlemény érkezett a "központból" majd megvettem a mélykék szégyenfelhőt...
    Azóta gondolkoznak a válaszon... Megkérdeztem... ki tévedett? Miért nem egységes a különböző nyelvű fórumokon a kommunikáció...
    Ja és kértem a dekorokat a felhőre... vagy a tematikusság megszüntetését---
    Még nem sikerült válaszolni...
    Minden hibát a supportnak kell jelezni... ott csak eljut az illetékeshez....

18. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Ma reggel learattam a dekorokat, majd a többi ott maradt. Délután olvasva az ittenieket az esti is kimarad. Feladom? Dehogy, de minek öljek időt abba amiben semmibe néznek? Ez egy versenypiac, van bőven konkurencia nem hiába nem lehet még teljesen másik stílusú játékneveket se leírni mert még a végén rájönnének lehetne ezt jobban is. Pont ezt írtam egyik gazdatársnak bagolyban, régi eventek ahol el lehetett verni csomó mindent és volt érte jutalom sehol sincsenek. Most számoltam meg, mára 12db (!) ajánlat jelenik meg a főoldalon mikor belépek...ezzel szemben a hivatalos közlemények semmik.
    Itt valami hatalmas ellentmomndás van, írtad, hogy jelezted a supportnak, de nem jött válasz. Mindenhol mást kommunikálnak, elegük van a játékosokból, nekünk meg belőlük. Bízom benne, holnap még érkezik 10 ajánlat, szívesen fogadom 300Ft ért darabját a virágfestésnek ha már ennyire össze vissza adnak mindent. Mert miért ne?!
    Szia Toma!

Erre meg majdnem elfelejtettem reagálni, köszönöm, hogy levezetted. Ha nem lennék lusta most végignézném a 80 kisfarmot vajon milyen ajánlatokat rejtenek...? Ha már ennyire egyediek ezek :)

Utoljára szerkesztett: 25.8.26, 19:48
  19. zsani_apja

Tisztán emlékszek a *- al jelölt állatokra. Ott jöttek be ezek az ú.n. hibák. :) Jobb lett volna, ha a macska elkergette volna az egeret, amikor megakarta enni a medvét. :D

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Ha jön válasz... jelezni fogom... több játékosnak azt írta a support hogy próbálja beszerezni a rá való dekorokat... Ezért én konkrétan a magyarul megjelent tájékoztatást kértem számon... hiszen az a központ tájékoztatására hivatkozik...

Ne mááááár nálad 12 ajánlat????? nálam csak 9.... Itt sincs egyenlőség:oops:

feki13 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.