Visszajelzés Különleges akciók csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Sziasztok!
    Én ezt kaptam de nem vagyok vevő rá:)

Részletek
    Neonfényes ólak felhősor csomag
    Csomagok
    2.390 HUF
    Lepd meg magad ezekkel a neon tárgyakkal és felhősorral!

1 neon holló jutalmazó tárgy
    1 neon lúd jutalmazó tárgy
    Neonfényes ólak 10. felhősor: 22 óránként 600 TP-t ad felszorozva a szinteddel, illetve 10%-kal gyorsabbak lesznek a lúdólak és a hollóhajlékok 12 órán keresztül.

feki13 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Vajon ha megvennéd mi hiányozna belőle?:pxDxDxD

GA-BI-O-Farm és apumbiapa kedveli ezt.
  3. szelídgesztenye

szelídgesztenye Fórumelemző

Sziasztok Kedves farmozótársak!

A Nyári kalendárium:
    13. napi ajándéka, /2026.08.26./ 3 db Party pörgetés.

Jó farmozást, a nyaralni indulóknak kellemes pihenést kívánok!

4. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Sziasztok!

Nálam is a Neon felhősor jelent meg a vásárlásnál és olvasva Titeket, volna még egy észrevételem. A két ajánlat között is jókora különbség van az 500 Ft-os diferencia ellenére, mert a Neon szinte nulla értékű a másik csomaghoz képest, amiben ráadásul kettő felhő is van. Nem tudom, ki határozza meg újabban az ajánlatokat és az összegeit, de valami komoly baj van arra!

Szerk.: két farmon játszom minden nap, fiamén ill. a sajátomon és a Neon jelent meg ezeken. Van még két piacazonos farm is, amikre csak a kalendárium miatt lépek be mostanság, viszont azokon mindkét felhőcsomag megjelent.
    Jó lenne valami infó arról, ki mi alapján kapja az ajánlatokat, mert így nem lehet ezt fair-nek nevezni!

Utoljára szerkesztett: 25.8.26, 23:34
    Neni60, feki13, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

reggelt!
    Nálam nyolc, azért ez felháborító. :D

6. -Holdfeny-.

Jó reggelt...

Hát bizony itt vannak felháborító dolgok...
    PL: Még mindig nem jött hivatalos válasz a fórumon arról ki baltázta el a tájékoztatást... a mélykék ajánlat felhőjéről...
    Hogy még ennyi gerinc sincs a bűnösben az azért mindent elmond róla....

zituka96, PaySkin, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  7. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia!

Pontosan ezt gondolom én is, azon felül, hogy pénzbeli és mennyiségbeli is a különbség a felhők tulajdonságai is merészen eltérőek. Gondolkoztam este, hogy mi alapján mehet a csomagok kiosztása, mit vettem eddig? Mik a szokásaim..? Ezt tudják monitorozni, de ennyire rosszul eltalálni ki mire lenne vevő, hát gratulálok. Viszont öröm az ürömben, hogy így nem adtam nekik újabb forintokat ;)

Utoljára szerkesztett: 26.8.26, 08:22
  8. feki13

feki13 Fórum admirálisa

9. -Holdfeny-.

Szia!
    Ezek egyedi ajánlatok... Kb véletlen szerűek...
    De ettől függetlenül bosszantó tud ez is lenni...
    Én nem várok hiteles tájékoztatást... Sőt innentől kezdve 3 nyelven olvasom az ismertetőket... pláne azokat amik központi tájékoztatásra vonatkoznak...
    Volt, hogy rákérdeztem még az ősidőkben az ilyen véletlen szerű ajánlatokra... Semmi konkrét kiszámíthatóságot nem írtak a válaszban. Bizonyos csomagok mérete függ a vásárlási szokásoktól... - ez esetben hasonlót kap mindenki, de eltérő árkategóriában. A többire nem igazán volt válasz... Bár ez függhet a farm felszereltségétől... szinttől.. regisztráció idejétől... De ezek az utóbbiak csak tippek a részemről.

10. GreekYogurt

GreekYogurt Fórumelemző

feki13 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

Szia!

Csak találgatok...
    - ezekből lehet a leggyorsabban csillaghoz és aranybanánhoz jutni.... - ezért rontják az üzletet...
    - Az ajándék felhő vicc... - de ez egy vicces farm...
    Talán új hasonló feladatsorok érkeznek...
    - mondjuk a régi gazdakörök olyan kevés jutalmat adnak, hogy nem is értem azokat akik majd most esnek nekiés megcsinálják őket...
    De sorry most nem tudok pozitívat írni...

12. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Szia!

Az aranyat kihagytad a felsorolásból, az szerintem többet nyom a latba: 40-50 arany szokott lenni az utolsó előtti (vagy ritkán az utolsó) tenyészállat esetében feladatonként.
    A terményesekben pedig több 100 óra azonnal induló farmmunkás is van.
    Mindkettő komoly bevételcsökkentő tényező!
    Persze ez is csak tipp és nem mellesleg van a listában több olyan feladat is, amiben nincs komolyabb jutalom.
    Lehet párat azért tettek bele, hogy ne legyen túl feltűnő, mit is szeretnének eltüntetni a játékból.

13. -Holdfeny-.

Bizony bizony.... A kis farmokat ez hátrányosan érinti:wuerg:
    De ezt megtehetik... hiszen a játékszabályzatot elfogadtuk... Abban benne van az is hogy bármit kivezethetnek, vagy ingyenessé tehetnek... :music:
    Itt ha helytálló az ismertető... - több fórumon néztem nincs kirívó különbség... Akkor ez egy támadhatatlan lépés...
    S attól hogy látjuk az okát... max annyiban érinti a nagy farmos játékosokat, hogy nehezebb lesz kisfarmon aranyat bányászni..
    Bár személy szerint nagyon rég csináltam..
    De remélem az első vásárlásos bónusz megmarad...:music: ott azért még olcsón lehet aranyhoz jutni;) Munkás meg az eldoós farmokra nekem nem kell:p

GA-BI-O-Farm és PaySkin kedveli ezt.
  14. zsani_apja

Október 6. után csinálok 1972 farmot, nem lesz vele annyi munka :D

15. -Holdfeny-.

xDxDxD Hajrááá:inlove:

zsani_apja kedveli ezt.
  16. Csaba957

Csaba957 Fórum hercege

Sziasztok!
    A felhősorokkal kapcsolatba azt tapasztaltam, hogy azokon a farmokon ahol már megvan ez a felhő ott ugye nem jelenik meg.
    Végig jártam a farmjaimat és ott ahol nem voltak még meg ezeket a felhők ott mindenütt megjelent az ajánlat.

17. zsani_apja

Szia!

Biztos így volt, mert ezt láttam én is. Mondjuk engem a 42ó töltési idővel nem érdekelt volna. Aztán még az is lehet, hogy a gazdakör után a felhőket vezetik ki. :D

GA-BI-O-Farm és inanna11 kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Na azértr az csúnya lenne...>:(
    Sokért fizettünk... sőt igazából mindért... időnkkel...pénzünkkel;)

19. miniowl

miniowl Fórum bárója

Sziasztok!

Ebben az akcióban kapható dekorokról hol lehet informálódni, mert a kiírás nem tartalmazza, dekorbázisban nem találtam.

20. zsani_apja

Szia!
    Ez így van, én már nem mertem megkérdezni, pedig már az elején sem láttam. :)