Különleges szállítmány event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 7.3.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Blökix

Blökix Fórum hercege

Lehet,hogy bekevertem a malomban?
    Lehet,hogy h.lye vagyok?!

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

A malom jelenleg "pelenkát" gyárt az ültetvényeden, melynek alapanyaga a peluscérna. Ennek előállításához kellett felhasználnod az ágacskákat.

Auróra54, heureca3, -W-595- és 4 más kedveli ezt.
  3. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Szép napot!
    Csinyálom ezerrel!!!
    Mán oszt de nagyon!! :D :D
    Az event végére készen leszek!!
    Ha nem, akkor se ríjok!!! :D :p;)

4. Boszika57

Boszika57 Fórum hercege

;):)Jó reggelt,szép napos időt kívánok gazdák!!:D
    Event kivégezve, jöhet a láblógatás, pihi!;)
    Sok sok felröpit, jó "pelenka gyártást" mindenkinek!!:DxDIdő még rengeteg!:)

Vinci74, emocy91, heureca3 és 13 más kedveli ezt.
  5. htezs

htezs Aktív író

szia bocsi a nem idevágó kérdésért
    a képen az déli tőke gomba???

kutyaszálló, _Cygnus_ és sziszi1965 kedveli ezt.
  6. Shirkán53

Shirkán53 Fórum hercege

Sziasztok!
    Nagyon köszönjük a rövidke Boom-ot, a legjobbkor lepett meg minket a BP. Így könnyedén elkészült az összes eventes alom, sőt még egy kicsit rá is gyúrtam kutyával, birkával, egérrel és pár más állattal. Keverésben volt nagy sikertelenség az egereknél, minden bukás. Máshol kicsi szerencse is bejött néha. Összességében elégedett vagyok. Még 1x köszönjük a Bp kedvességét!

Vinci74, emocy91, kisszakács75 és 14 más kedveli ezt.
  7. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Tegnap rengeteg fát raktam ki, mivel rájöttem, hogy csak abból jön az ágacska, de bizony alig-alig! Most akkor melyikeket kell kitenni?nálatok is így van?

heureca3, -W-595-, stellácska26 és 3 más kedveli ezt.
  8. Tomo1976

Tomo1976 Törekvő

Szia ! " Ágacskát kizárólag fák aratásakor kapunk! " Hagyd kint a fáidat !

heureca3, -W-595-, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A fa ikon alól bármely fát kiültetve az aratás során kaphatunk ágacskát, akár a sziget területeiről is.

heureca3, -W-595-, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  10. mebajah

mebajah Fórum császára

Ezt nem tudod nem megcsinálni/ha gépnél tudsz legalább egyszer lenni/.

emocy91, heureca3, -W-595- és 8 más kedveli ezt.
  11. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Sziasztok! Ez így van. Tegnap, mielőtt még észbekaptam volna, már csak a pelustortás feladat maradt xD, de mindjárt az is kész, ma reggelre érett be a fatömeg. Csak lazán, farmtársak. ;)

12. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Ennyi volt az event xD, maradt némi cérna, meg baby, ágacskáról nem is beszélve ;)

emocy91, heureca3, -W-595- és 6 más kedveli ezt.
  13. revaa

revaa Fórumgróf

Nehezen gyűlik a pelus.. lehet szólnom kellene a babymnek, hogy ne termelje tele mind?
    A belevalót most még csak el se tudom adni.. még a fákra sem lehet szórni :D:D :p

heureca3, -W-595-, lüszilke15 és 9 más kedveli ezt.
  14. Nahla83

Nahla83 Utánpótlás-írogató

Láttam ,hogy baby bumm lesz és örültem az időpontnak is nagyon :) Úgy gondoltam 8-ig dolgozom utána lazán lesz idő még 10-ig megcsinálni azt a pár tenyésztést...és ahogy az lenni szokott pont a tegnapi nap volt az amikor túlórázni kellett-mert ugye azt nem mondhatom vendéglátásban,hogy záróra,ünnepeljék otthon a nőnapot mert event van -és fél 10kor estem be az ajtón...na gyorsan még úgy kabátban be a gép elé :) A lényeg:bébik megvannak,ágacska jövöget,szerintem legkésőbb holnap kész leszek az eventtel :)

Vinci74, MissHorsch, emocy91 és 15 más kedveli ezt.
  15. Peszi2

Peszi2 Fórumprofi

Akár csak magamat látnám. Még mondja valaki hogy nem vagyunk farmfüggők! xD:wuerg::p

emocy91, heureca3, -W-595- és 8 más kedveli ezt.
  16. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ezt akartam én is mondani.xD Tegnap este vendégek voltak nálunk, a végén már elég sűrűn nézegettem az órát - ha sejtették volna, hogy miket gondolok közben, hamarabb elmentek volna.:wuerg:xDxD

Az eventet érdemes sima fákkal várni, mindegy mivel, csak 20 órás legyen. Utána le szoktam cserélni XXL-re, mert azokat kétszer lehet aratni. Most nem kellett, az 5 területnyi sima fa egy aratásból megadta a felröppenőt.

17. .Esteria.

.Esteria. Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Nálam minden területen xxl-es és xl-es meg pár sima fa,tegnapi és mai aratással(meg öt varázsfa)megadta az összes felröpit:)!

kisszakács75, heureca3, Gio és 6 más kedveli ezt.
  18. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Köszönöm szépen! :D

konyhaszolga, heureca3, -W-595- és 2 más kedveli ezt.
  19. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Event kesz ,konnyu volt neha ilyen jellegu eventek is kellenek , megint 2 jo kiteheto gazdaja lettem . Sok pelust es agacskat azoknak akik meg csinaljak , akik kesz vannak jo party porgetest ;)

gyfa, meszimarsi, stellácska26 és 6 más kedveli ezt.
  20. pünközsdirózsa

pünközsdirózsa Törzsjátékos

Kellemes délutánt kívánok!
    Tanácsot szeretnék kérni. Már minden fát kitettem, de 20 órákat várva, soha nem lesz pelenka. Ha ráteszem a fákra az XL-t és az XXL-t, az nem ad ágacskát?

heureca3 és -W-595- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.