Küldetések, megrendelések kérdései ( kezdők és haladók részleg )

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. zsoxxya

zsoxxya Fórumprofi

Szia!
    Nagyon koszonom a valaszod! Csak most lattam hogy valaszoltal. Mivel a krokitanya megvan, en ugy emlekeztem, hogy a targykeresos event jutalma volt, de akkor valoszinu beneztem. Biztos neked van igazad! De nem tudom hogy van 3 krokitanyam, mert abbol is kettot adott a regi event, mikor adta a ket fat is. Ez zavart meg engem, mivel az olbol 3 van a fabol pedig csak ketto. Akkor nem keresem tovabb. Koszonom szepen a valaszod es bocsi. hogy miattam "vegigguberaltad" a targykeresos nyeremenyeit! Minden jot kivanok Neked!

Koszonom, de mint irta BombadiToma az nem a targykeresos event nyeremenye volt. Keson lattam a valaszat azert kertem az ellenorzest, de mint kiderult az a TOP nyeremenye volt, ezert kerestem hiaba. Varom a jovairast es akkor meg lesz a fa. Minden jot kivanok!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.12.25, 22:21
    -BombadilToma- kedveli ezt.