Kakukk utánpótlás event csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Sep 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Kariatida56

Kariatida56 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Abbahagytam az eventet, kellene a teljes befejezéshez 50 db füles kakukk. 214 szupertáppal indultam, maradt 46.
    A következőre maradt 6 puha , 1 pun, 1 méhecske-kakukk.
    A titokólak még titokzatoskodnak 4 órán át. Majd kiderül, vagy beborul8)
    Összességében elégedett vagyok, a rózsaólat sikerült megszereznem.

Gio likes this.
  2. .nikiszery.

.nikiszery. Fórum-zöldfülű

Hát örülj nekik. xD 400 tápom csak az ezüst szinteken is csak egy titokólra volt elég. Abból meg egy nyamvadt birkanyíró alap lett.:mad::mad::mad:

3. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, Gratulálok az eredményhez, és gyógyulást kívánok!

suba_klara likes this.
  4. jazmin0120

jazmin0120 Járnitanuló

Sziasztok eventezők!
    Mindkét kakukk eventet csinálgattam,jöttek szépen az ikrek,ugrások.
    Most olvasgatom írásaitokat,és nem értem,hogy mi történik.Nekem ezidáig lett 35 puha,45 füles,12 maszkos és 1 punk kakukk.Ezen szánalmas eredményt 318 szupertáppal sikeredett előállítanom.És akkor még hol vannak a méhecskés kakukkok???Nem akarom elhinni,hogy ekkora különbségek lehetnek.Olyan érzésem van az előzőkhöz képest,hogy valaki az elvárásokat harmad résszel emelte,az eredményeket pedig elfelezte.
    Így már azt sem értem,hogy "fontosak a játékosok". Szerintem nem ez a jó út a lemorzsolódás megállítására.

ERZSI051949 and Cyra65 like this.
  5. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Nekem az elején nagyon gyéren adta, de a végére belendült, így én is belendültem, és befejeztem az előző 2 feladat elmaradt részeit is. A megnyerhetővel együtt kb.900 tápot használtam el és maradt a következőre 10 puha, 10 füles, 2 maszkos, 3 méhecske és 1 punk. A titok ólakból lett, süni, cica, piros kaptár és ez előzőből maradt egy titkos ami maci lett.

_Cygnus_, Cyra65 and Gio like this.
  6. Málnahab

Málnahab Rutinos

Én egyszerre próbáltam csinálni a három feladatsort, egyelőre rámentem a partypörikre, ezek össze is jöttek, aztán ha lesz legközelebb, innen folytatom. Vagy ha lesz egy érdekesebb 4. sor, nekiállok annak. Gratu mindenkinek az eddigi eredményekhez! :)

Gio and _Cygnus_ like this.
  7. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Szia!Lehet, hogy igazad van, hogy örülhetnék a titokólaknak, mert ha én is olyan ólakat kaptam volna amit simán előtudok állítani biztos még :mad:mérgesebb lettem volna. De az-az igazság, hogy amikor azt írják, hogy a szintednek megfelelőt kapsz akkor nem ezt vártam, mivel ezek az ólak már elég régóta játékban vannak és mindegyikből több van már nekem a pajtában. Különben elég sok szupitápot áldoztam arra, hogy betudjam fejezni az eventet és többre számítottam úgy gondolom, hogy ez érthető.

8. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Jupíííííí! A legújabb kakukkosból kiszedtem a rózsa kecskeólat!!!!! xDxDxD :D:D:D
    És még maradt is szupitápom, és mást is tenyésztettem közben.
    Szerencsés ugrásokat kívánok mindenkinek!
    Cora

Gio likes this.
  9. SantiagoCano

SantiagoCano Aktív író

Sziasztok, szép estét mindenkinek! A titokólakból egy Pulykaól narancs és egy Macskaól lett, jobb ha erre inkább nem írok semmit ..
    nem erre számítottam, sok gazdatársam nevében írhatom, hogy nem erre számítottunk, nem ez volt ígérve, "szinthez lesznek igazítva a titokólak/titokfák) Akkor a 90.szinthez a megfelelő egy narancs Pulykaól!?
    A rózsa kecskeól az jó volt, de a titokóllal nem vagyok kibékülve. gólya, sün, béka, egyik sincs még ... ezekből legalább egy ólat adhatott volna legalább .. szerintem.

10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Az első titokólból gólyafészek lett. Igaz van már, de lehetett volna rosszabb is. Tehát örülök neki :)

_Cygnus_ likes this.
  11. ZsigulicsI

ZsigulicsI Junior szaki

én ezért bele sem fogtam a 6. feladatba... túl nagy költséggel járt volna, és a titokólaknál soha nem tudni :S inkább tartalékoltam következő eventre, remélem megint rózsa ól is lesz benne :)

12. magika

magika Fórum nagymestere

Én most jutottam el a második kakukkos feladatnál a titokólig, amiből sas fejlődött, így már 4 van belőle.. Elfogyott az összes táp így már részemről ennyi ez az event. Kakukktojásom viszont rengeteg van. Az elég dühítő, hogy boom idején a kakukk is alap állatot ad a magasbb szintű ikerpárjaként, amit felröpcsiből is szerezhetünk. Kár.

Jucus1949, Samborg and nemethpgabi like this.
  13. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Őszintén érdekelne, mit neveznél szintednek megfelelőnek.

Mivel az új titokólak már a második szinttől elérhetőek, jól gondold meg a választ:)

14. agi967

agi967 Fórum biztosa

Jó reggelt mindenkinek.Én is készen lettem az eventtel,szépen adta az ugrásokat a kakukkoknál a rendszer.Nem tudom,hogy mennyi szupitápból lettem készen,mert közben mást is tenyésztettem,kb 300-350 db-a nyereményen kívül.Annak örültem, hogy sima kakukkból minden szintű lett,2 méhkakukkot is kaptam.A titokólakat még nem raktam ki,majd ha leszedem a tenyészterepeket.A partypörgetésből semmi extrát nem pörgettem(tp,kacsakata trágy és szupertrágya).Örülök a rózsa ólnak,tetszik a kitehető is.A végén még tetszeni fog a kakukkolás?!xD:p
    Megvannak a titokólak:mormota,narancs juh és aranymosó.No comment...

Last edited: Sep 28, 2014
    Gio likes this.
  15. mica60

mica60 Járnitanuló

Igen köszi, eltévesztettem, illetve közbe rájöttem.Nem tudom mért a kecske járt eszembe

16. Blindate

Blindate Haladó

A kakukkok kiröppentek, nagyon gyorsan sikerült befejeznem, a baby-boom alaposan felpörgette az eseményeket! A titokzatos ólak között reménykedtem, hogy lesz egy béka, ez továbbra is hiányzik. A többinek örülök persze, mert nyerni jó ...
    Kihasználom a lendületet, és a lovakat kezdem el tenyészteni, remélem sikerül végre a picasso paripa. A gazdakörben a tenyésztős feladatoknál az utolsó állomásnál akadok el, talán most!

Marika312 and Gio like this.
  17. duli2003

duli2003 Járnitanuló

Lehet hogy neked sok szupertápod van nekem viszont csak 112 és ezért nekem a szamár ér többet ha több lenne akkor én is csinálnám de nincs :(

Jucus19 likes this.
  18. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sziasztok:)

Nekem a titokólból :Egér,vakond és narancs pulyka.)

19. SantiagoCano

SantiagoCano Aktív író

Szia. Hidd el, hogy ez nem feléd, és nem is a többi moderátor felé irányult, az egyik cikkben, már nem tudom melyikben, de olvastam, hogy a magas szintű játékosok jobb, eredményesebb titokólakat/fákat fognak kapni, több gazda is írta már ezt, de már megbékültem, és veled egyébként sincs semmi bajom. A titokólak, titokfák mindig is ilyenek lesznek, és így fognak működni, szerencse kérdése, hogy mi fog kijönni.

20. georga06

georga06 Fórum hercege

Kakukkos eventtel keszen vagyok. Az elso korben eleg jol ugrott a sima kakukk, de aztan egyre gyengebb lett. Viszont a 4-4 mehecskes es punk kakukk nagyon konnyen meg lett. Nem volt idom szamolni, de olyan 600 koruli szupi tap ment el ra. Igaz, a multkoribol nagyon keves tenyesztett kakukk maradt. A lenyeg, hogy meg van. :p
    A titokolakbol medve, suni es narancs juhakol lett. A party kereket megneztem csak ugy kivancsisagbol ;), fonyeremenynek eppen a rozsa strucc tsz volt, hat gondoltam beprobalkozok es eppen sikerult is:D, igy mar van 4 belole. :) A tobbi party porit majd lassacskan felhasznalom, amikor eppen valami jo nyeremenyek lesznek a kereken.
    Mindenkinek tovabbi jo tenyesztgetest es kellemes vasarnapot kivanok!

Jucus19, Lilieth and Gio like this.
Thread Status:
Not open for further replies.