Kakukk utánpótlás event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 25.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok! Tegnap délután én is befejeztem a kakukkos feladatsort. 80 százalékban csak alapokat tenyésztettem, így kb. 400 saját + a feladatokból kapott szupertáp kellett hozzá. A titokólakat most tettem ki, majd jövök az eredményekkel. Még mindig reménykedem, hogy végre hozzám is beköltözik a gólya:inlove::D

czutika, _Cygnus_, Jucus19 és még 1 ember kedveli ezt.
  2. Lilieth

Lilieth Törekvő

Sziasztok,
    a kakukktenyésztést nem vittem végig, az elején csak az ezüst feladatokat csináltam meg, így party pörgetés nélkül maradtam. Így is nagyjából 400 szupitápba került, szinte egyáltalán nem ugrott több szintet. Méhkakukkot csak és kizárólag a 4 db punkkakukkból tudtam tenyészteni. Ezért nem költöttem már több szupitápot az elejére. Ezek után kifejlődött egy róka, egy tehenészet és egy pocok... -.- De a rózsa kecskének és a piros kecsketejüzemnek örülök :inlove: Mindenkinek sok sikert!

Gio és Jucus19 kedveli ezt.
  3. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Szép napot Mindenkinek.Én nem igazán akartam a kakukkokat tenyészteni,de láttam,hogy sokaknak nagyon jól adta.Nekem általában csak a következőt,viszont a méhecskésnél ugrott,igy lett ebből a titokólból piros tehénól,az előző kakukkosba is dobáltam be,itt meglett a birkanyiró és a titokólból egy süni.Békát szuggeráltam, de ezzel is elégedett vagyok.Pontosan nem tudom mennyi tápom fogyott,mert méheket és pandákat is tenyésztettem.Itt semmi ugrás nem volt. Folytatás majd legközelebb,addig csucsra járatom a malmom.

Gio és alpha58 kedveli ezt.
  4. nemo-kapitany

nemo-kapitany Aktív író

Szervusztok
    Nagyon csalódott vagyok, mert még mindig a méhecske-kakukkal kínlódom. Abszolút nem vagyok panaszkodós, vagy nyürrögős típus, mert anélkül szoktam megcsinálni a feladatokat. Most azt tapasztalom, hogy hiába van Baby Boom, és hiába van kiváltva a rúna a tölgyön a plusz állatokhoz, mert csak egyet ugrik és 1+1-et ad, vagyis 1 db-ot ami egy szinttel feljebb van a beadotthoz képest, és egyet ami azonos a beadottal. Ezért kár meghirdetni Baby Boom-ként az akciót. Eddig is hanyagoltam a tenyésztést, és csak Baby Boom-kor csináltam, de eztán lehet, hogy akkor is inkább valami mást termesztek. Ezt még kibrusztolom valahogy, hogy meglegyen a 6. feladat utsó 2 méh-kakukkja, de azután biztos Boom-kor is csak akkor tenyésztek, ha az első 2 körben legalább kettőt ugrik, különben ott porosodhat felőlem a gazdakörben, mert nem pazarolom rá a nehezen összehozott szupertápot. :wuerg: Tudom, hogy nem kötelező egy feladatot végigjátszani, de azért egy kis algoritmus módosítással jobban támogathatnák a tenyésztést, nem csak a szupertáp árusítással, még akkor is, ha "akciós":(........
    Minden jót mindenkinek!

tücsökmama és Jucus1949 kedveli ezt.
  5. Lydia01

Lydia01 Haladó

Halihó!
    Megcsináltam én is a rózsa kecskét. :) Nagyon örülök neki!!!!
    134 szupertápom ment rá, amiből 45-öt a feladat vissza is adott, így saját készletből csak 89-et kellett beruháznom (az összes maszkos és punkakukkot alaptojásból már fel is dobálta). Teljesen megérte! xD + még régebbről maradt party pörgetésem és most először jelent meg a keréken a boldog liliom (erre tartogattam). Így, hogy azt is bezsebeltem, azt hiszem igen jó napom van (volt). Lehet most kéne lefeküdni, mielőtt valami elrontja! :p

6. Gio

Gio Fórum bárója

Szia! Sajnálom, hogy csalódott vagy. Szerencse kérdése az egész. Most másnak volt, majd legözelebb Neked lesz szerencséd. Nekem a méhecske-kakkukokat alapra adta, viszont a punkakukkokat ki kellett tenyésztenem, mert nem akartak jönni.

Szia ! Nagyon ügyes vagy és szerencsés! Gratu:)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.9.14
    ősvezér, nemo-kapitany és Lydia01 kedveli ezt.
  7. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Akkor lehet lemérni a "hatékonyságot", ha legalább 10-15 telepet raksz ki egyszerre és egyforma állatokat raksz, pl. csak alap-kakukkot. Nem tartom magam túl szerencsésnek ebben a játékban, de egy átlag tenyésztő küldit egy új állatnál átlag 200-250 sztápból meg lehet csinálni. Nekem mindig van benne annyi ugrás, amennyi kell. További megfigyelésem, hogy - hangsúlyozom, csak új állatnál - vagy új küldisnél! - az alap állatok jobban adnak, mint a fejlesztettek. Nekem 2 méhecskéset adott alapból, igaz kb. 350-400 sztápot szórtam el a tenyésztésekre. 1 szántón kb. 2 óra alatt lejött minden, amit akartam. Fülesek nem lettek annyian, de nem érdekel, hogy az kimaradt. Megvan a rózsa ól, megvan a kitehető II, az I-t meg majd elboltolom cserenapon :)
    Kiraktam a 2x3 titokólat (az előző eventből való is), az egyik szériából lett egy gólya, egy alap aranymosó és egy medve.
    A másikból: piros tehén, narancs birka és sün. A titkosaknak és a piros tehénnek örülök, még nem volt. Igaz ,pink tehenem van, de elfér a piros, meg az alap aranymosó is. A narancs birka nem érdekel, ha kell valakinek, odaadom. A medve aranyos, azt szeretem. Összességében ezzel meg vagyok elégedve: 3-ból 1,ami még nem volt, 1 amit tudok használni és 1 közömbös - sztem nem rossz arány.

Jucus!
    Ha saját erőből akarod a piros lovat megcsinálni, több sztáp kellett volna rá, és ennyiért még mást is kaptál (más ól, TP, CSP, egyéb cucc, csillag) :)

csio70 és Gio kedveli ezt.
  8. duli2003

duli2003 Járnitanuló

de jó neked hogy van négy rózsazín strucc tsz-ed :) nekem is adhatnál egyet :D ;)

9. nemo-kapitany

nemo-kapitany Aktív író

Gio kedveli ezt.
  10. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Rám a betöltővirág vigyorgott teleszájjal,gondoltam most elkaplak,de helyette egy virágcsokorral kellett beérnem.Nem voltam tőle túl boldog,majd egyszer talán valamelyik évszázadban sikerül.

11. esther78

esther78 Fórum-zöldfülű

2 titokólat sikerült megszerezni az event alatt, amiből 2 narancs pulykaól lett.:mad: Én sem értem, hogy miért mondták azt, hogy a szintekhez vannak igazítva. Azért 86-os szinten nem ezt vártam.

12. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Szia! Tulajdonképen a piros lóval kapcsolatban igazad van, csak tudod ha olyat szeretnék kapni ami még nincs annak jobban örültem volna ez a másik két titokólra értetem mivel azokból már van jó pár a pajtában.

13. tewo

tewo Járnitanuló

Csatlakozom hozzád. Én a titokólból alap tehenészetet kaptam. 3 tehéntejfám mellé nem nagyon hiányzott. Ez azért már nem az én szintem így 90 tájékán! Remélem másoknak több sikere lesz!

Jucus1949 és berzsike kedveli ezt.
  14. berzsike

berzsike Fórummogul

Sziasztok!! A mostani kakukkokat el sem kezdtem, de megszereztem a rózsa nyulat és a piros birkanyírót, ezeknek is örülök. A többit majd a következő alkalommal:D

Gio kedveli ezt.
  15. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Üdv Kedves Gazdák! 2 titokólam = 2 pocokól! A harmadik fogalmam nincs mi lett, mert az ólak között úgy learattam, hogy nem láttam mi is lett belőle. 91 szinten vagyok. a rózsakecske meg van. További jó játékot!!!

Jucus1949 és Gio kedveli ezt.
  16. nemo-kapitany

nemo-kapitany Aktív író

Szervusztok!
    Na meglett a hiányzó méhecske-kakukkom, úgyhogy event fullra kivégezve :D. Kiraktam a titokólakat, estére beérnek.
    Kíváncsiságból, gondoltam egyet-kettőt pörgetek a megnyert parti pörgetésekből, hááát :p az első 4 db fuszekli lett, a második 13500 CSP, a harmadik 3500 BTP, úgyhogy elraktam a többi mellé jobb időkre ;).
    További minden jót!

Gio kedveli ezt.
  17. Gio

Gio Fórum bárója

Fene azt a fullánkos méhétxD. Igazán örülök, hogy sikerült! A party pörik nekem is hasonlóak lettek 4-et én is eltettem jobb időkre;)

*Zita42* és Jucus1949 kedveli ezt.
  18. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Szia !Először is köszi a segítséget !Végül is sok fontolgatás után belevágtam a kakkukba .Indítottam 3x26-ot ebből lett138 sima,114 puha,,19füles,3 maszkos.Mivel ez nem volt elég a rózsszínhez,még indítottam 4 xpuhát,1 x fülest.Ezután megtudtam csinálni a rózsaszínt ,+ az elsőből a tápokat .Így 167 db tápom maradt a szamarasra (ha nem visz el a kísértés )összességében .A sajátból így 52 db tápot áldoztam a kakukkolásra ,a többit nem csinálom,bár a parti biztos csábít és a titok ól ,(de ezek nem szoktak szerencsésen alakúlni nálam .Üdv

_Cygnus_ kedveli ezt.
  19. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Olvasgatom, hogy többen is szimultán csinálgatják a kakukkolósokat!
    Biz, én csak az aktuálisat kezdtem el, és csináltam végig!
    A titokzatoskodó ólakat, már megint elfelejtettem kirakni!
    Majd holnap reggel, ha el nem felejtem!! :D :D

Gio kedveli ezt.
  20. Blindate

Blindate Haladó

Sziasztok! Visszaolvastam, hogyan alakult a kakukk event úgy általában. Úgy látom, most szerencsém volt a tenyésztéssel, a kakukkok ugrottak, ahogy kellett. Ezt már nem tudom elmondani a lovakról, mert a kakukk befejezése után nekiálltam a hiányzó picasso paripa kitenyésztésének, itt már szó sincs szerencséről. Csak cammogok ... Végülis ne legyek telhetetlen ...
    Most kipakoltam az ólakat, hogy a következő kakukkos eventnél sok alapkakukk legyen majd a pajtába!

Jucus1949 és Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.