Kakukk utánpótlás event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 25.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. weiszhaar

weiszhaar Junior szaki

Sziasztok, szép estét:)
    ...háááát....a titkos ólakkal igazán nem vagyok elégedett, lett a sokadik medve, narancs kaptár (most ez a menő????) meg egy aranymosó....
    Széljegyzet:
    Nálam sem ugráltak a kakukkok, szépen lassan, lépésről lépésre kellett megcsinálni:(

LBetti kedveli ezt.
  2. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

3. Muci-farm

Muci-farm Junior szaki

Marika312, Gio és Jucus1949 kedveli ezt.
  4. DorkaMano

DorkaMano Járnitanuló

Gratulálok! :):)Nekem is meglettek a színesek, a rózsaszínt cserenapkor megpróbálom beváltani valami titokólra;), mert nem nagyon kedvelem őket, a pirosak jobban tetszenek

5. nemo-kapitany

nemo-kapitany Aktív író

Sziasztok,
    "beértek" a titokóljaim: sas ól, narancs disznóól és pulykalábas festőtelep. Igazából mindegyiknek van előnye, a sasnak pl. 400-as pontértéke van, az állatos kupa utolsó részéhez ideális xD, meg szép is, disznóól is kell mindig, festőtelep meg a virágkötészethez kell, úgyhogy jól ellesznek nálam, nem adom be sehová. ;):)
    További jó játékot mindenkinek!

Gio, Jucus1949 és farmerogirl kedveli ezt.
  6. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szervusztok Gazdatársak!
    Mind az öt farmon megcsináltam végig ezt a legfrissebb kakukk eventet is. :p :):D
    A titokólak eléggé vegyesen jöttek: lett 1 mosómaci, 3 macskaházacska, 2 vakond, 1 sas, 1 disznóól narancs, 1 róka, 1 narancs juh, 1 pulykalábas festőtelep, 1 béka, 2 süni, és 1 pocok.
    Bár mindegyikből volt már a narancs juhot kivéve, összességében örülök nekik, jól elférnek a farmokon, és mindegyiknek van valami előnyös tulajdonsága. :)
    A parti pörgetéseket majd elpörgetem később, majd figyelek, mikor lesznek jobb ajánlatok. ;):)
    Most a szamár eventhez gyűjtöm már a szupertápot.
    Gratula akik végigvitték és befejezték, sok sikert aki még csinálja!

_Cygnus_, Gio, berzsike és még 1 ember kedveli ezt.
  7. _angela76_

_angela76_ Rutinos

Sziasztok!

Fékezett habzással, de én is kakukkoltam egyet a hétvégén, épp csak annyira, hogy eljussak a rózsaólig - ilyen még nem volt. Amúgy a többi nyeremény nem igazán érdekelt - túl magasnak tartom a bekerülési költséget. (Magyarán annyi szupitápot nem fogok megvenni.) Mivel ez nem éppen a kedven eventem, ezért már így is túlteljesítettem a tervet. A minimálprogram végrehajtása után áttértem inkább a hagyományos tenyésztésre - és összehoztam egy piros halastavat. :D

_Cygnus_, Gio és Ninettácska kedveli ezt.
  8. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

Sziasztok!

Még lefekvés előtt végigszenvedem a feladatsort :) 12 füles kakukk hiányzik, és ilyenkor természetesen pont nem az jön ám! Hanem most vannak nagy ugrások (pl. simáról méhecske-kakukkra). Érdekes a rendszer, az biztos...

Gio és Jucus1949 kedveli ezt.
  9. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!
    Az előző kakukkosba is belemásztam, de csak annyira, hogy a rózsa nyuszit kiszedtem belőle. Annak nagyon örülök!!!!
    Cora

_Cygnus_ és Gio kedveli ezt.
  10. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Na jóreggelt..
    Nagyon nem akarta dobálni a füleskakukkokat, pedig azok kelletek volna, így hát gondoltam, elkavarok 7-et, hátha lesz belőle mondjuk 4 maszkos.. Nem az jött, amire számítottam :(
    http://kepkezelo.com/images/nvrxyzgluhl3vlrq5x7.gif

11. Janata9

Janata9 Junior szaki

Szia, új titokólakkal nekem nincs szerencsém, de néhány pirosra szívesen elcserélném a pink kecskédet :)
    Minimálevent:
    195 táppal kezdtem, 147-tel fejeztem be, teljesítve 1,5 sor full, a köztesek ezüst. Azért az igaz, hogy előző eventről maradt 3 punk. A tápokat már meghagyom a szamárra :)

DorkaMano kedveli ezt.
  12. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Nekem nagyon össze-vissza jöttek a kakukkok most, és maszkosból állok nagyon gyéren. Valahogy ugrott punkra is meg méhecskére is néha, de a maszkosok elmentek valami álarcos bálba máshova. :)
    Fel is adtam hétvégén, de ma reggel mégis kitettem még pár telepet, meglátom meddig jutok velük.

Gio kedveli ezt.
  13. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szeretem az eventeket, szeretem a babyboomokat is. Különösen, ha így van társítva. Kakukk utánpótlás 1, 3, 4, 5, 6 teljesen kész, a 2.-ból kettő nincs teljesítve. Nem igazán úgy jöttek kakukkok, - de titkosak, kitehetők, na és a Matrica --- megvannak. Új elnevezést adtam a tenyésztésnek: "Szupitáp-faló". Titokzatosak eredménye: Pehelytollgyűjtő állomás, Pulykaól narancs, Medvebarlang. Örülök a piros és rózsaszín ólaknak, eddig nem voltak, most látom mi a kbség a "színek" között. (Közben a másik két kakukkosba is raktam, és más tenyésztéseket is csináltam, -több-kevesebb sikerrel, nálam a panda volt a legjobb). Sikeres tenyésztést, aki még folytatja, gratulálok azoknak, akik befejezték.

Gio és Jucus19 kedveli ezt.
  14. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

Kellemes hétfőt Mindenkinek!

A 3 db ajándék titokzatos tenyészetből a következők fejlődtek ki: aranymosó hollótanya, egérlyuk, narancs halastó. -.-

15. marcika0517

marcika0517 Junior szaki

Sziasztok! Nekem a 95-ös szinten a titokólból sima tojástojóm lett!!!!!!! ... szerintem ez igen elgondolkodtató....

Ninettácska kedveli ezt.
  16. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Szia!
    Gratulálok a rózsaszín ólhoz, a többit én sem csináltam. :) A 167 szupertápot már hagyd meg a szamárra, az ólakat ott is meg lehet szerezni belőlük. :)

17. DorkaMano

DorkaMano Járnitanuló

Én minden tápom a kakukkra használtam és mint már korábban is írtam, a szamarakat majd megveszem csp-ért, amit nyerek tápot, az megy a következő kakukkra. Csere nap alkalmával beszélhetünk :)

18. Kiscsibuci

Kiscsibuci Haladó

Sziasztok!Nagyon gyéren jöttek a kakukkok,1 nagyobb ugrás volt csak,mikor puha kakukkból lett méhkakukk.Nem sikerült megszerezni a rózsa ólat,majd legközelebb.A pörgetések nem voltak túl jók,2x 4 kk. turbó,8 kk szupertrágya,valentin napi cserép, xl szivarfa,tp,btp, és aminek nagyon örültem egy bolyhos borjú.xD

Gio és Marika312 kedveli ezt.
  19. Erzsike5110

Erzsike5110 Haladó

Sziasztok A rózsa kecskeólat és a piros kecsketejüzemet sikerült megszereznem, sőt a parti pörgetés rózsa struccászati Tsz lett. Nagyon örülök mert még egy rózsaólam sem volt. Most már én is a szamárra gyüjtöm a szupitápot.

Kiscsibuci, csio70, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  20. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Én a boommal tegnap befejeztem a kakukkolást.Igaz rengeteg tápot felzabált,de szinte mindhárom kakukkot sikerült befejezni,a kakkukkfiókák 6.arany és gyémánton kívül.Így visszakaptam rengeteg tápot.És ami külön nagyon szuper,a titokólak:béka,süni,róka.Bár ez utóbbiból már 3 is pihent a pajtában,az előző kettőnek nagyon örülök.
    Szép napot mindenkinek!Aki befejezte gratula,aki még tenyészt,hatalmas ugrásokat!! :D

Gio, _Cygnus_ és Marika312 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.