Kakukk utánpótlás event csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 25.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ginibella

ginibella Utánpótlás-írogató

Szia! Nagyon szerencsés vagy, gratulálok! Az én titokólam 90-es szinten: tojástojó!!!!!!! :cry:>:(Juhhhhéééééé, húúúúú de nagyon örülök!!!:mad: Igaz van sok tojásfám, de ez a tojástojó hiányzott igazán.....>:(
    Még jó, hogy a többi már nem sikerült!!! Kakukkolásból ennyi volt...:mad: Kár volt a sok szupitápért! Mindenkinek további sok sikert!:)

2. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Szia! :) Köszönöm,nagyon kedves vagy!
    Én sem értem hogy történhetett.Idáig pont olyanokat szoktam kapni,mint te.Meg szivarfát.:)

3. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Szia! Gratulálok nagyon ügyes vagy a kakukkolásban és nagy szerencséd van a titokólakkal is. További jó játékot kívánok.;)
    Szia! Nem csodálom, hogy nem vagy elájulva a tojástojótól mind ezt 90-es szinten, pedig arról volt szó, hogy a szintnek megfelelően kapjuk a titokólakat. Arról nem is beszélve, hogy ezt könnyedén te is előtudod állítani ami jóformán semmiben sem kerül.

4. nagyalma2001

nagyalma2001 Aktív író

Titokól:narancs kecske 90-es szinten. Még jó, hogy a szinthez igazították.

5. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Akkor nem is nagyon aggaszt, hogy én még ki se raktam őket! :D :D

6. Ricsibácsi

Ricsibácsi Fórum-zöldfülű

Sziasztok! segítséget kérnék, mert sgyik farmomon sem kaptam meg a partí pörgetést!

7. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Odamégy a kerek kerékhez, normálrol átváltod party-ra, ha nincs ott, akkor a hibáknál jelezd!

8. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Sziasztok! Holnap 10 órától boldog ólnap lesz és még tart a kakukk event, csak tudnám mi az elképzelésük a játék készítőinek azzal a sok kakukkal amit a játékosok begyűjtenek vagy így akarják elérni azt, hogy mindenki foglalkozzon a kakukk eventel mivel elég sokan vannak akik nem foglalkoznak vele.

9. Pocok70

Pocok70 Aktív író

sziasztok:)
    Úgy látom én jártam a legjobban (szerintem)...
    több mint 14 ezer kakukkal a pajtámban neki sem álltam a feladatsornak és a tenyésztésnek sem :) így most boldog vagyok,mert van egy csomó szupi tápom a szamár tenyésztéséhez ;)

10. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Olybá tünik, hogy igazad van!!! :D :D

11. Angyalszárny67

Angyalszárny67 Utánpótlás-írogató

Szia!Én sem jártam rosszul!;)Nagyon jól jöttek a kakukkok,a színes ólakat kiszedtem,a többit nem csináltam.Így megvan az első rózsa és piros ólam.Örülök.xDA keréken semmi érdemlegeset nem pörgettem,a titokólakig nem jutottam.Maradt néhány szupitápom,várom vele a szamarakat.

_Cygnus_ kedveli ezt.
  12. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Sziasztok:) Az érdekelne engem ha lehet:)..hogy milyen TP növelő van az ólakhoz esetleg... hogy most van a Boldog ól nap..köszönöm ha valaki megírja:)

13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

14. cecillia53

cecillia53 Járnitanuló

Szia! Hasonlóan szerencsés vagyok a titokólaknál háááát.... én kihagytam , így a 95-ös szinten nem csalódtam!:)

bercy58 kedveli ezt.
  15. tess6308

tess6308 Haladó

Sziasztok ! Csak sírok ,sírok ! A 84. szinten a titokólból Jávorszarvas kifutó lett . :(
    Én lelkesen belefogtam azzal a kevés szupi tápommal ami volt és még a piros és rózsaszín ólakat se tudtam megszerezni .:(:(:(
    Többet ilyen eventethez nem fogok hozzákezdeni !!!!!!

16. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Szia, az a baj, hogy tulajdonképpen mindegy, hogy van-e boldog nap vagy nincs, mert a bónuszokat mindig az alap pontra számolja a rendszer - tehát különösebben nem éri meg, mert nem kapsz több pontot, mintha boldog nap nélkül ennéd a TP-növelőket. SAJNOS!

17. Laboviti

Szia!
    A játékban jó ideje a Tp-növelők egyszer kerülnek elszámolásra a boldog napok keretében is. (buff rendszer működése)
    A régi, és hibás elveket felemlegető időszakkal "példálózni" csak hangulatkeltést érhetsz/érhetnénk el. Ennek értelme nincs.
    Játékostársad Tp-növelőket kérdezett, azok is hasznosak, sőt a boldog ól nap keretében egy alap pontértéket hoznak/hoztak a konyhára, ha használta/használja az illető. A megéri, nem éri meg latolgatása csak egy mellékvágány.

18. Laboviti

Sziasztok!

Az event befejeződött.

Találkozunk a következő esemény alkalmával.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.