Kakukk utánpótlás event csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Sep 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

A rózsa ólam nekem is meg van.A többi feladatból még sok hiányzik.Lehet,hogy be sem fejezem,mert ez volt a célom,hogy az ól legyen meg.Még próbálkozok 2 körrel és meglátom.

2. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Én a rózsa ólig végigcsináltam , 280 valamennyi tápom ment el :)

de nagyon örülök ennek , azt hiszem a többi kakukkot meghagyom legközelebbre :)

Gio likes this.
  3. Bubuka212

Bubuka212 Fórumprofi

Sziasztok
    egy kérdés kb mennyi alap kakukk kell hogy be tudjam fejezni az eventet ? ( már ha ki lehet ez valahogy számolni )
    a célom a 2 ól első sorban van 1300 szupertápom bájital vagy 30,000 szóval remélem sikerül befejeznem
    előre is köszönöm!

farmer221278 likes this.
  4. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Neeeee hallgassatok rá, én megint vesztettem csak a keveréssel :p
    Akinek általában jönnek az aranyállatok mint neki, az csinálja nyugodtan, egyébként az ötlet mehet a süllyesztőbe!

_Cygnus_ and nemethpgabi like this.
  5. muksika

muksika Fórumlakó

Sziasztok! Meg tudná valaki mondani, hol találom a "Kakukkfiókák" és a "Kakukk akció" event leírását? Pontosabban a nyereménytáblát?

6. Grincs2014

Grincs2014 Fórum-zöldfülű

Szia, sziasztok!
    Igazad van, én 44-es szintű vagyok, csak keveset tudok tenyészteni, de máris sikerem van, ezt a kört jól adta most:p
    http://kepfeltoltes.hu/view/140926/1265882640teny_szt_s_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

_Cygnus_ and Gio like this.
  7. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az eventismertetők részlegben van, íme:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/63473/

8. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Nekem jól jöttek a kakukkok 300 tápból kész az event. Méhecskést nem is kellett tenyésztenem az az alapkakukkokból meglett:)

9. muksika

muksika Fórumlakó

Köszönöm East a gyors választ, de nem a "Kakukk utánpótlás" érdekel, hanem amint írtam az előző eventek:
    a "Kakukkfiókák" és a
    "Kakukk akció".

10. PityuGeri

PityuGeri Fórummogul

Én próbálok sietni a kecskéért is, jó lenne... 86 tápom van még, abból kell kihoznom 3 punkot és meg is van.
    Csak az nem lesz egy túl könnyű menet! Kell majd egy kis szerencse :D Nem sok, tényleg csak egy parányi :)

Grincs2014, farmer221278 and magdi06 like this.
  11. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Nahát, milyen szerencsés vagy, nekem is folytatnom kéne?:p

kukac42 and PityuGeri like this.
  12. -East17-

13. muksika

muksika Fórumlakó

Gio likes this.
  14. scania

scania Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Kész vagyok én is.Több mint 500 táp kellett,egy punkom és pár darab maszkosom maradt az előzőből.Üdv

15. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia!
    Nálam is hasonlóan alakult a helyzet, elég jól adta a füleseket és kétszer lett alapból méhecskés :)
    Kezdésnek volt néhány puha kakukkom és a múltkoriból maradt 4 vagy 5 punk... A célom a két ól volt, így az 1, 2, 3, 4 ezüst és az 5. teljes feladatsor került 154 szupitápomba ;) (az eventnyeremény 45-öt is beleszámítva)
    A titokólas soron még gondolkodom, lehet inkább bespájzolom a méhes kakukkokat :p

farmer221278, Gio and kukac42 like this.
  16. muksika

muksika Fórumlakó

Ninettácska, farmerogirl and Gio like this.
  17. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Tudja valaki mi az a kakukktojás II ? a 6.feladat gyémántjában van.

18. -East17-

Szia!

Igen tudjuk: az egy kitehető ajándék, a Kakukktojás I. Fejlesztése. Ha átolvasod az egész eventismertetőben található hozzászólást, kicsit lejjebb te magad is megtalálod a hozzá kapcsolódó információkat.

_Cygnus_ and magdi06 like this.
  19. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Biztos azért nem ugrálnak, mert röpülni tudnak. ;)
    Lehet, hogy holnap belevágok én is egy ilyen eresztésbe. Köszi.

Már múlkor is nagyon ügyes voltál. Gratulálok a mostanihoz is. :)

Te is nagyon ügyes vagy. Nagy gratula.
    Én teljesen bizonytalan vagyok, mert egyesével ugrik csak. Holnap bepróbálom Roli ötletét, meg Noci reményhalát :cry:, a kettő együtt csak hoz valamit. ;)

scania and kukac42 like this.
  20. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia kislyányom.) Én is kevertem-kavartam mint a lángost és 200 tápból meglett a rózsaól, úgyhogy csak hajrá, most nagyon jól adta ;)Jaa és kaptam még 2 méhecskéset is, nehogy elmenjünk szó nélkül mellette.) Az egyikből kiváltottam egy titokólat, majd reggelre beérik, a másikat eltettem ínséges időkre .)

_Cygnus_ and nemethpgabi like this.
Thread Status:
Not open for further replies.