Kakukk utánpótlás event csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Laboviti, Sep 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Erről jut eszembe titokólból lett egy béka egy ékszeres és egy pocok.
    A pörgetésekből már nem tudom, de ha elfelejtettem akkor semmi nagy volumenű:)

2. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

Sziasztok!

Gyorsak vagytok! :) Akiknél nagy ugrások vannak a tenyésztésben, gratulálok :) Nálam igazából ez nem mondható el, a szupertápom fogy rendesen (a feladatok ajándék tápjaival együtt is), de nem adom fel! A piros kecsketejüzem már megvan... :)

vampire_hunter likes this.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Kukac.) Vagy nagyot kaptál de azt is elfelejtetted xDxD Én még nem tartok a pörgetéseknél, most mást tenyésztek, de ha marad táp akkor irány a pörgetést kiváltani ;)

4. czutika

czutika Fórumlakó

Sziasztok! Sajna nekem nem nagy az ugrásom! 1-nél lett simából punkkakakukk! A piros kecsketejüzem nekem is megvan,szép lassan meglesz a rózsa is!

5. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Sziasztok!

Ezt akkor innentől hivatalosnak lehet venni, vagyis ezentúl azt lehet alapnak tekinteni, hogy a régi kakukkos küldetéseket is minden alakalommal (nagyjából kéthavonta) visszakapjuk, és számíthatunk arra, hogy ha ez változna (vagy előreláthatólag határozatlan időre szünteteltetnék az eventtípust), akkor erről kapunk előzetes tájékoztatást az utolsó lehetséges előfordulás alkalmával, hogy mindenki úgy készülhessen az esetlegesen félbehagyott küldetéseivel, hogy tudhatja, hogy onnantól "finito"? Vagy azért ezt nem vehetjük készpénznek?

Persze nem akarok Belőled/Belőletek semmi olyat kihúzni/szátokba adni, amiről saját hatáskörben nem tudhattok nyilatkozni, de ha ezt a fenti formában ki lehetne jelenteni (központból megerősítve), az nagyban segítené a tisztánlátást és a tervezést...

Előre is köszönöm, ha lehet rá válasz!

ÜDV: PharmeRgazDa

nemethpgabi likes this.
  6. apumbiapa

apumbiapa Fórum nagymestere

Szép jó estét gazdatársak.Nagyon jó kis event volt. Az ugrások nagyon jól jöttek. Az ajándékok nagyon tetszenek, a titkos ólak kihelyezve és holnap reggel kiderül hogy mi lett.

7. kukori80

SziaFarmer.) Választ ez ügyben csak tőlem fogsz kapni xD Miután nagyon előrelátó vagyok ( így születtem xD) most mondom hogy vissza fogjuk kapni mindig a kakukkosokat, végül is elfér a menüben ez is mind a többi ;) Olvastam hogy nem jól drukkoltunk, sajnálom. Na majd a top 500-ban jobban drukkolunk Neked ;)

_Cygnus_ likes this.
  8. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Szia Kukac! Még egy gratula, és plusz a sárga irígység a zöld brekiért. :) Gyakorlatilag most Te lettél az egyik hajtómotorom.

Szia Farmer! Én is így értelmeztem, de valóban megnyugtató/világos közlés lenne, ha ez a hivatalosban is megjelenne, de szerintem a modijaink is csak logikából sejtik. :)

Szia Anya! Én kevésbé tudok önmagammal szemben vidáman szökdécselni, közben pedig térdecskéim csapkodni a tenyeremmel.
    Bár ne szóljak semmit, mert késő délután két kör eresztéséből 1 méhecskés is lett, de a többi szigorú rendben követi egymást, sehol egy-egy bohókás "hoppá ez meg hogy került ide" magasabb szintű.
    Még emlékszem, amihez a kavinytonyod sem kell, - hogy a boom bevezetése után valahogy másként adta a magasabb szintűeket. Több volt benne a meglepi, és hogy' tudtunk örülni neki..., és mégsem volt annyi, hogy pillanatok alatt végig tudjunk rohanni a gazdaköri küldetéseken... :) (Nem keseredtem meg azóta, és nem is fásultam bele. Szeretek boomozni :) :p;)

9. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Szia:)
    Köszönöm szépen! Remélem sikerül Neked is egy béka, ha mégsem, akkor számíthatsz rám, csak jöjjön az a léghajó erre!
    No meg persze írj is rám:)

nemethpgabi and farmer221278 like this.
  10. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Csak megcsináltam végig az eventet.Az ólak azok mentek a pajtába.Sima tehenészet,egérlyuk,rókaodú lett.

Gio, farmer221278 and kukac42 like this.
  11. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Én 1 ólat tettem ki, reggel remélem, ilyet látok.:D

12. Pharmer500#2

Pharmer500#2 Fórumgróf

Na most lehet, hogy lemaradtam valamiről, de úgy tudom, légy nincs is a játékban!!!o_O
    xD

nemethpgabi, Gio and _Cygnus_ like this.
  13. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

A legyet én adtam neki, hátha nálam köt ki.xD

14. kukori80

Én kevertem most is, meg eddig is kevertem. Közben beért a titokól: egy narancs kaptár. A többi titkot nem váltom ki, maradjon az enyészet homályába, lehet hogy ott jobban örülnek neki xD

farmer221278 and Pharmer500#2 like this.
  15. kisördög

kisördög Járnitanuló

Sziasztok!
    Kicsit több ugrálást vártam, de azért nem panaszkodom, mert:
    A legutóbbi kakukk-eventnél csak az 1. feladatot csináltam meg, így kb. plusz 10 szupitáppal, és sok fennmaradó tenyészkakukkal zártam azt.
    Most kiraktam 26 telepet, csak alap kakukkokkal, eredmény:
    24 alap
    32 puha
    11 füles
    1 maszkos
    1 punk

A múltkori maradékkal együtt ez pont elég volt arra, hogy bedobjam az első 4 szint ezüstjét, és a full 5. szintet.
    Magyarul: kvázi 7db szupertáp felhasználásával megszereztem a piros és a rózsa ólat. :)
    Szerintem megérte, főleg hogy még nincs Kecsketejfám.

Közben rászántam magam, és összeeresztettem a maradék 4 punkomat, meg is jött fullánk ügynök, és már érik is a titokól. :)

Last edited: Sep 27, 2014
  16. SantiagoCano

SantiagoCano Aktív író

Én amikor nézegettem az eventet, úgy gondoltam, hogy belesem kezdek, vettem szuper tápot, el is használtam más állatok tenyésztésére .. semmi érdemlegest nem kaptam sajnos .. most megint vennem kellet tápot, mert nem bírtam magammal, és meggondoltam magam .. és belevágok a Kakukkba .. :) Kívánjatok szerencsét!

17. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Event kész:)
    Szupertáp továbbra is keverve , mert abból sosem elég!! :(
    Még egypár, másik tenyészetet is elindítottam, bár szerintem csak 1-1 ugrásra lehet számítani .
    Titokólak: medvebarlang,halásztanya és sün !
    A pörgetéseket eltettem talonba :)

Gio likes this.
  18. scania

scania Utánpótlás-írogató

Szerencsét!

19. ZsigulicsI

ZsigulicsI Junior szaki

Pálinkás jó reggelt! :)

170 szupertáppal kiszedtem a rózsaszín ólat :) minden feladat első részét csináltam meg.... az ugrásokra nem panaszkodom, jobb volt mint utoljára, de méhecskés kakukkot nem dobott sajnos a 85 tenyészetből. Most úgy döntöttem kiszedem az első feladat maradék szupertápját, azzal nem sokat bukok-ha bukok. Amennyiben nem lesz méhecske, megtartom a kapott kakukkokat a következő szezonra!

Összességében megérte, ha az anyagi részét nézem... mire kitenyésztettem volna az ólat minimum a 4X szupertáp ment volna el, és ez baráti becslés :)

Gio likes this.
  20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Ha lesz ilyen információnk a hivatalos közleményekben jelezzük számotokra.

Pharmer500#2 and nemethpgabi like this.
Thread Status:
Not open for further replies.