Kakukktenyésztés-csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. steve223

steve223 Fórumfelvigyázó

Szia!

Nálam nagyon adja ha ez így marad meg csinálom az összes kakukkosat :)
    Ezt az imént arattam le de 15 telepen 1 aratásból jött összesen 4 db punkakukk
    http://kepfeltoltes.hu/141114/131973152903_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Tigrislady, Lydia01 és Gio kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Farmer ugye nem haragszol meg ha ezt nem olvasom el még alvás előtt se.xD Igen rossz álmaim lennének utána xDxD

csio70 kedveli ezt.
  3. _angela76_

_angela76_ Rutinos

4. -Teena-

-Teena- Haladó

akárki49 kedveli ezt.
  5. -Teena-

-Teena- Haladó

Szia Dalmata!

Nagyon sajnálom, ha lekezelőnek találtad a megfogalmazásomat. Nem az a probléma, ha valaki kérdez, mint írtam én is sokszor tanácstalan vagyok, azért is járok ide a fórumra. Az event ismertetők nagyon érthetően, plusz információkkal, képekkel vannak kiegészítve, olyan dolgokat is ismertetnek hozzá amit minden játékos ismerhet a napi játéka és az eventek során. Az utóbbi event nagyon új és változatos lett. Nem mindennapi feladatokat kellett megoldanunk, gondolkodni, számolgatni, taktikázni kellet. Nekem és sokunknak új kihívás elé kellett állnunk, ismeretlen dolgok voltak De megkaptuk hozzá a részletes event leírást nagyon szépen felépítve lépésről lépésre leírva, emellett egy nagyon összeszokott törzsjátékos csapat a fórumon leírta a tapasztalatát mit, hogyan kell megtenni ahhoz, hogy végig lehessen vinni a feladatot. Ezeket elolvasva,átértelmezve megcsináltam az eventet.

Rengeteget olvastam a fórumot és ahogy olvastam rajtam kívül még jó páran voltak így. Nagyon sokat segítettek a moderátorok és a törzsjátékosok mindenkinek. De számomra vicces és kissé idegesítő volt amikor még napok múlva is az óra indításon voltak elakadva néhányan, pedig ez volt csak az event kezdete, és még itt nem volt taktikázás és számolgatás a termény növelőkkel és az idővel. Sajnálom, de ezen én felhúztam magamat, de nagyon bosszantónak találtam, és nem azért mert kérdezett valaki hanem hogy mit. Az életben sokkal bonyolultabb dolgokat kell nap, mint nap értelmeznünk.

A másik dolog, amivel Te bántottál meg engem és más játékos társamat, megint feljött,hogy ki mennyit költ a játékra téma. Tartsuk már akkor ezt a dolgot is tiszteletbe mindenkinek a magánügye.

Ez a játok mostanában mindenkinek kielégítheti az igényeit. Szerintem mostanában gyakran kapunk olyan ajándékokat amiket évekkel ezelőtt álmunkban sem mertünk remélni, ha nem áldoztunk a játékra. Bár vannak akiknek már ez is kevés!

És csak hogy ne legyek off!

Nagyon vártam már a Kakukk tenyésztést nekem ez az egyik kedvenc feladatsorom. Évek alatt összegyűjtögettem a kis farmaranyomat a rózsaszín farmdizájnra, hozzá pedig gyűjtöm a rózsaszín ólakat. Eddig még nem áldoztam anyagilag a játékra, dolgozom, családot látok el, kevés időt töltök el ahhoz a gép előtt, nem vagyok valami jó taktikus ahhoz, hogy piacozásból több millió csengőpengőt összeszedjek, a tenyészállatokra, és sajnos még boomkor sem járok szerencsével. Mást sem csinálok csak szupertápot a malomban, ez mellett szedegetem ki a feladatokból és az eventekből. Kb 500 szupertáppal álok neki a feladatsornak. Remélem jól adja a bébiket, bár lesznek olyan feladatok amiket kihagyok nekem a rózsaszín ól és a piros terményes a cél. Próbálom a legkevesebb szupertápbólaz eventet, bár szépen kapuk vissza is. Felhősor talán majd legközelebb. Az első Kakukk mamás tenyésztést kihagytam, nincsenek meg a kitehetők. Annyira nem zavar.

Örülök nagyon, hogy elérhetőek nekem is a rózsaszín ólak, eszembe jutott amikor végig csináltunk egy eventet és narancs ól fejlesztés volt a csúcsnyeremény. És még annak is örültünk, ezeket a dolgokat sem kellene elfelejteni…..

Jucus19, akárki49, farmerogirl és 2 más kedveli ezt.
  6. jeldo

jeldo Járnitanuló

Sziasztok! Miért nem tudom kitenni a felhősorra azokat a kitehetőket amelyik már megvannak, pl. kakukktojás, doki küldetése...?

7. Adrián-Beatrix

Adrián-Beatrix Fórumprofi

Szia!AKkor tudod rátenni,ha megvan a z 1-ső és2.-része is a kitehetődnek,és a farmodon,illetve a bahamán ráteszed őket egymásra,utánna kiásod,és kiis tudod tenni.

jeldo kedveli ezt.
  8. lodenkabat

lodenkabat Utánpótlás-írogató

Mondjuk ennél jobban csak akkor lehetett volna megkavarni, ha a Piszkos Fred találja ki ezt a baromságot...

9. mackopapa11

mackopapa11 Fórum-zöldfülű

segitsen valaki készen van akakuk tenyésztés és a felhöre nem engedi kirakni az ajándékot azt irja hogy nincs araktáron elöre is köszönöm mackopapa11

10. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek ne feledd, az összeépített Doki II. fejlesztés kerül a felhőre.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kakukkfiókák.10566/

11. jeldo

jeldo Járnitanuló

Köszönöm a segítséget! Szép napot! :)

12. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Jó reggelt jó gazdálkodást! Készen lettek a titokólak : vakondlak és sasfészek. Nagyon jó kis nyeremény a többivel együtt. További szép napot.

Gio kedveli ezt.
  13. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

Sziasztok

Azt szeretném kérdezni, hogy ha most teljesítek pár kakukkos feladatot a gazdaköribe , akkor azt a rendszer megjegyzi?
    Legközelebb teljesítettként fogom látni, vagy újra be kell őket majd adni?

Köszönöm a segítséget

14. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A kakukkos gazdaköri feladatok esetén nincs lehetőség resetelésre.

15. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Szia! Igen a rendszer megjegyzi és legközelebb ott folytathatod ahol abbahagytad.

16. Anikó2014

Anikó2014 Fórummogul

Köszönöm :D Akkor beadogatom :D

17. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Sziasztok! Sikerült befejeznem a mostani eventet és kész lettem az elsővel is, bár jó sok szuper tápomba került, de meg lett a felhősorom. Az ugrásoknál szerencsém volt, mert a méhecskéseket alapra kaptam, viszont ami nehezebben jött az a punkakukk és ebből hiányzott a legtöbb az első eventnél. További jó játékot és nagy ugrásokat kívánok minden kedves kakukkolónak!

18. Lydia01

Lydia01 Haladó

Tegnapi titokólak: rókalyuk és piros szamáristálló:inlove:
    Még egyik sem volt, így mindkettőt imádom.:)

csio70, szemessanyi és Gio kedveli ezt.
  19. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szép napot Mindenkinek.Végre kész lett a kakukkosom,rengeteget kinlódtam a kitehetőkkel,mert alig találtam meg őket.Mind két helyen volt ahol a kitehetők lehetnek/ azaz a helyükön és nem a termő területeken. Közben megsütöttem 2 tepsi rétest,almás mákos,meggyes.Most sűl a sajtos tangli,az is 2 tepsivel.Vendégeim jönnek Dunántúlról,a Bakonyból.Régi barátnőmék. Még sok dolgom lesz délig,majd csak késő délután nézek be ,addig is sikeres tenyésztést mindenkinek! Jajj a stanglim!!

bakfis, Tigrislady, LBetti és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szerencséd volt nagyon.. én most újra megpróbálom, hátha most másképp adja a rendszer ! :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.