Kakukktenyésztés-csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Maca2013

Maca2013 Aktív író

Sziasztok! Én kb 80 db szupitáppal fogtam neki és amit a feladatok adtak. Sikerült megszerezni a rozsa olat is az ujj feladatba! Igaz volt pár fejlesztett kakukkom az előző eventből. A titokolakbol lett egy borz, és egy piros csacsikovács!!!! :)

2. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

-vadocka70- és Gio kedveli ezt.
  3. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

igen, én is többször jártam így, amikor túlgyorsan egyszerre szedtem le sok házat, lasabban kell aratni, én azóta 4-vel aratom le, mert azt sem tudom hogy megkaptam e a kakukkokat, mert volt egy olyan érzésem hogy nem

4. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Vajon lesz még kakukk tenyésztés később? Nem tudtam mind a 4 feladatot befejezni teljesen. A felhősort megszereztem, és 2 és fél kitehetőt. Boom nélkül viszont alig-alig ugrik a tenyésztés, és nemcsak a kakukknál.

5. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az event ismertetőjében az alábbiak olvashatók:
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kakukkfiókák.10566/

Pharmer500#2 és Marika312 kedveli ezt.
  6. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

7. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Már napok óta megcsináltam a Kakukkos feladatsort,na most azért lenne egy problémám! Nevezetesen,hogy nem találom a Iszafürdőzés II és a Doki küldetése II-t. Még egyszer szétnézek,de a szememnek csak hiszek,ha ki akarnám tenni a felhősorra,azt a választ kapom,hogy "már nincs a dekoráció az eszköztáramban" :( Akkor hol van?????

ui.: a váza ikon alatt megtaláltam,de a felhősorra nem tom kirakni!
    Ja igen és a doki küldetése ráadásul át is van húzva sárgával! Lehet,hogy buta vagyok,de akkor se értem ezt most! Ha valaki tud kérem segítsen! Köszönöm szépen!

Utoljára szerkesztett: 18.11.14
    Marika312 kedveli ezt.
  8. Laboviti

Szia!
    ---------------------------------------------
    FIGYELEM!
    A felhősor csak akkor zárható le, ha a korábban megszerzett dekor elemek összeépítésre kerültek (alap és fejlesztés). Ennek hiányában nem tudjuk őket kihelyezni a felhősorra.
    ---------------------------------------------

Akár a kincses szigeten, akár az ültetvényen kirakható és "összeilleszthető" a Doki küldetése I. és a Doki küldetése II. dekorációs fejlesztés.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kakukkfiókák.10566/

suba_klara kedveli ezt.
  9. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Szia! Gratulálok a titokóladhoz nagy szerencséd van, sajnos nekem még sima csacsikovács sem jött, pedig nagyon örültem volna neki ehelyett kaptam gólyafészket és egérlyukat.

10. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szia! Köszönöm,most már sikerült. Nem olvastam utána,hogy oda vissza kell pakolgatni,de akkor most tanultam valamit! :)

11. Ninettácska

Ninettácska Törzsjátékos

Sziasztok!

A két ajándék titokzatos ólból lett egérlyuk és pocoklak. Nem vagyok elájulva... Viszont a felhősor hasznos.:)

12. Chate-farm

Chate-farm Fórum biztosa

Titokólból narancs tehénistálló lett.

13. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Mint régebben írta egy játékos társunk: érezzed a törődést! :D :p

Ninettácska kedveli ezt.
  14. Laboviti

Sziasztok!

Az event befejeződött.

Találkozunk a következő esemény alkalmával.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.