Kakukktenyésztés-csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: _tHUNder_, témanyitás ideje: 6.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kukori.és.Kotkoda

Kukori.és.Kotkoda Fórum ezredese

szia, 17 órától

2. rohonczi

rohonczi Aktív író

Köszi!!!

3. Kukori.és.Kotkoda

Szia,

én sem bírtam várni. Kiváltottam a tölgyön a 2 bónuszt,
    így megcsináltam az első 5 feladat ezüstjét.

Még nem tudom, folytatom-e, mert kell szuper táp a pandáknak is, már nagyon éhesek.
    Etetés 5-kor;)
    (megvárom a boom hivatalost)

Sok szerencsét a tenyésztéshez:)

kutyaszálló, Gio, dereret és 2 más kedveli ezt.
  4. gyemant1

gyemant1 Aktív író

Szia
    Sziasztok! Nah, én sem foglalkoztam sokat a "kakukkolással" eddig, de azért voltak feladatok benne, amiket meg csináltam.
    Akkor jól értem, hogy előlről kell csinálni a komplett feladatot ha ki akarunk venni valamit belőle? Hmm, az lenne a jó, ha a már megcsinált részeket elismerné!:music:Sok sikert mindenkinek!!

5. elida53

elida53 Haladó

Ha jól számolok, akkor a 2 Méhecske-Kakukk a cél a felfősorhoz, mert egyet kapunk a Runa kiváltáskor.
    Nos, ha a gazdakörinél kihagyjuk a feleslegeseket és csak a két kitehető és a Méhecske a cél, akkor is kell hozzá :
    Puha 16
    Füles 24
    Maszkos 4
    Punk 6
    Méhecske 2

Csak a rend kedvéért nézzük mi kell összesen csak 1 Méhecske Kakukkhoz :
    Méhecske 1-- Punk 4
    Punk 4 --Maszkos 16
    Maszkos 16 --Füles 64
    Füles 64 --Puha 256
    Puha 256 --Kakukk 1024
    Ehhez kell összesen 682 sztáp.
    És akkor kell a 2.Méhecskéhez ugyanennyi és még egy rakás a többi kakukkhoz.
    Ezen a Baby Boom sem segít.
    Aki most kezdi, annak lehetetlen megcsinálni.

6. Mariska45

Mariska45 Utánpótlás-írogató

Igazad van én is régota játszom de ma már csak a pénzröl szól az egész és ez nagyon szomoru.

7. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Te idefigyejjé Ilus! Mit tósz a családom képzeletbeli szőnyegszélére? Szóval azt akarod, hogy letoljanak? Miii??

Egyébként szemlesütve, irulva-pirulva, töredelmesen bevallottam kiscsaládomnak, hogy a traktorost féláron meg szoktam venni (lepénzelésnek is vehetjük xD) aratni, vetni, no meg a molnárt is turbózni szoktam egy-egy hónapra, - ha ugyan nem késik vele is a BP. ;) = Nem kávézom, nem iszom, nem kártyázom, nem nőzőm ... xD, farmozok... :oops: xD Rájöttek, ez egy gyógyíthatatlan betegség, ill. csak!! a farmmal lehet gyógyítani... ;), rámhagyták. Én megpróbálok kijönni a havi zsebpénzemből... xD

Sziasztok! Én is elég csehül állok felhősor-megszerzésügyileg, de próbáljátok meg kiírni, hogy csak az ezüstökön, és az adott feladaton végighaladva a kijelölt kütyükért és felhősorért, mit/mennyit kell letenyészteni, hátha sikerül. Sok sikert hozzá, meglesz az. :)

Szia Drága Szemfüleske! Ekkorát régen égtem be! Mikor elküldtem a hsz-t jöttem rá, hogy valamikor ma kezdődik az event kezdés után nem sokkal a bumm is. Lapítottam, hátha átsiklanak felette kedves Gazdatársaim, de nem, nem siklottak át felette... ;) Egyébként még mindig itt lógok, a házikók meg üresen állnak. xD
    Köszi a bíztatást, Neked is és minden Tenyésztőnek is sok sikert, nagy és pontos!! ugrásokat kívánok. :)

kutyaszálló, Lydia01, georga06 és 2 más kedveli ezt.
  8. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Szerintem felhő! ... meg az egyes részek...xD

kutyaszálló kedveli ezt.
  9. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Szia:)!

Nem bírtam én sem várni,
    a rúnát ki kellett váltani.
    Puha kakukkot bedobálni,
    de a rózsa kacsaólra sajnos
    még mindig kell kicsit várni,
    mert BB-kor szoktam beindulni,
    és mindenféle állatot a tenyésztőbe
    válogatás nélkül berakosgatni.
    Mi sül ki ebből, remélem semmi rossz,
    hisz finom szupitáp most a koszt,
    s ha még ez sem lenne elég,
    ott van az ajándék partypörgetés,
    hátha ott vár rám a
    még nagyobb főnyeremény!:p

Jucus1949, -vadocka70-, dereret és 4 más kedveli ezt.
  10. Kukori.és.Kotkoda

Szia,

a boom sokat javít ezen az arányon és a feladat is ad vissza szuper tápot.

Lehet félig is megcsinálni egy eventet, kimazsolázva, amit legjobban szeretnél:
    én majdnem mindig így teszek, időhiány miatt meg spórolásból is;)

Cyra65 kedveli ezt.
  11. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Amivel már elkészültél, az már megvan, nem kell és talán nem is tudod újra megcsinálni. Ha valamit szeretnél "kivenni belőle", akkor az ezüstön elmenni odáig, majd az óhajtott nyereményig az adott feladatban a nyereményig vinni. Sok sikert! :)

Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  12. elida53

elida53 Haladó

Ez pont úgy lett kiszámolva, kimazsolázva, hogy csak a felhősorhoz és a két kitehetőhöz tartozó sorokat kell megcsinálni, a többi ki van hagyva, de így is rengeteg kell hozzá.

nemethpgabi kedveli ezt.
  13. Tüsike56

Tüsike56 Fórum mestere

Sziasztok!

Ti láttátok a szerencsekereket, meg van bolondulva, vagy csak nálam? olyan gyorsan pörög hogy nem tudom követni, olyan mintha tiszta idegbeteg lenne xD, ráadásul a party pörgetésnél újra éljeneznek, tűzijáték, malacka, meg minden, ha a főnyereményt kipörgetem,

elkezdtem az eventet, boomkor meglesem az első szerelmeseket, hogy mit hoztak nekem össze 8), aztán hajrázunk, jó lenne sok mindent elérnem, de rózsáig meg sem állok :D

Lydia01, -vadocka70-, Cyra65 és 3 más kedveli ezt.
  14. Én sem tudtam várni.
    Beadtam amim volt!
    Kész a mini event.
    Mindenkinek jó munkát.

Lydia01 és Kukori.és.Kotkoda kedveli ezt.
  15. Dyny

Dyny Fórumgróf

Na, ez nem er. Nem csak magadat sikerult majdnem meggyozni, hanem engem is xD
    Az a baj, hogy hasonlo modon gondolkozunk, es en is ugy voltam vele, hogy 1 mehecske leesik a tolgyrol, a masik hatha ugrik, es akkor mar csak egy kell. Szerintem ha kiugrik meg egy, akkor nagyon remegni fog a kezem, hogy ugyan mar adjam oda, plane a 2XXL barkacsert. Az jol jonne most csacsikovacshoz.

Igy megkapom a felhot, utana meg mar lehet nincs megallas?:mad:xD

Cyra65, georga06 és dereret kedveli ezt.
  16. dereret

dereret Fórumőrült

Nálam is ezt csinálta a kerék, de ezen már fenn sem akadom, mivel 2 napja többet fagy le nálam minden a farmon, mint itthon a fagyasztószekrényben.
    A fórumra is ugyanez elmondható, de tudom, ez nem a panasztopik és nem is a hibajelentő.xD
    Azokba meg nem megyek, mert küldenek takarítani, xD

17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az "itt a kakukk, hol a kakukk" rúnát ma 14:37 órakor váltottad ki. Rendben megkaptad a tartalmát. 8 darab puha kakukkot beszállítottál a Kakukk-titkok gazdaköri feladatsorba és a pajtádban maradt 12 darab a tenyészállatok között.

18. nemethpgabi

nemethpgabi Fórumelemző

Szia Cyra!
    Mindig csodáltalak/akár mondhatnám, hogy irígyeltelek Benneteket, hogy a válogatás néküli beadásokra nem fáztok rá. Nálam egyszer jött be :D, utána semmi :oops:.
    Szia KisTesó!
    Igen, besózták-paprikázták a malomkereket. Sztem ez újítás, aminek örülök, mert sokszor lassúnak találtam a drága időmhöz képest a mozgását. Az is igaz, hogy a nyereményt sem mutogatja sokáig, ha meg nem ismerem fel egyből, rá kell kattintani a már megnyertek listájára. De mindegy, sztem jobb lett a fürgeségével. Lehet, ez is már turbó-malom? :D ...és a turbó nyeremények?
    Kívánom Neked a "sok mindent", és a"rózsá"-st is. :)

Cyra65, Tüsike56 és dereret kedveli ezt.
  19. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

nemethpgabi kedveli ezt.
  20. Kukori.és.Kotkoda

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.