Kakukktenyésztés-csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by _tHUNder_, Nov 6, 2013.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Axxel2000

Axxel2000 Fórum-zöldfülű

Gio, csio70 and -vadocka70- like this.
  2. Dyny

Dyny Fórumgróf

Csatlakozom, 106 tenyesztesbol a legnagyobb ugras alapbol maszkos (az is 1x), a tobbit hagyjuk is:cry:

Ugyhogy engem nem fenyeget az a veszely, hogy elkapjon a hev, es nekialljak a regi soroknak a kitehetokert. Orulok ha a tolgyos mehecskesen kivul egy masikat majd osszekaparok valahogyxD
    Hiaba na, a tenyesztoi aranykezem nem hazudtolja meg onmagat most sem:D

dereret and -vadocka70- like this.
  3. nyulus74

nyulus74 Törekvő

A 2 titokol kesz 1db pocok 1db mosomedve...nem estem hasra ezektol...

4. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Jó estét jó gazdálkodást! És meglett a hiányzó méhecske-kakukk, ezzel befejezve az event. Most pedig mehet a többi állat a tenyészetbe. Remélem lesz egy két aranyállat is.

Gio, Lydia01 and nyulus74 like this.
  5. Marcipán31

Marcipán31 Járnitanuló

Sziasztok!
    Eddig nem nagyon kakkukoltam de gondoltam most kipróbálom 4db simára kaptam egy fülest és egy punkkot :D

6. Vajdaencsi

Vajdaencsi Járnitanuló

Simából kétszer méhecske és kétszer punk, soha rosszabbat! :D

Eddig is imádtam ezt a boom-os kakukkost, de most....:inlove:

7. georga06

georga06 Fórum hercege

Vegeztem a kakukkossal! :music:

294 tappal csinaltam meg a mostani kakukkost, az eddigiek mar meg voltak. 5x27 telep es a vegen 1x12. A tap felhasznalasnal a feladatbol kinyerteket is figyelembe veve, sajatbol csak 124 ment el.
    7 puha, 9 fules es 4 maszkos kakukkal inditottam, ezek az elozobol maradtak.
    Az ugrasok
    Simabol: 5 maszkos, 1 punk+ a kotelezo kovetkezo
    Puhabol: 3 maszkos, 1 punk, 2 mehecskes + a kotelezo kovetkezo
    Fulesbol: 4 punk+ a kotelezo kovetkezo
    A 3. mehecskest kivaltottam a tolgyrol.
    A 2 titokolbol mosomedveodu es piros csacsikovacs lett:)
    Most tenyesztem a tobbi allatot, talan ott is ugrik egyik, masik nagyobbat;)
    Mindenkinek sikeres tenyesztest kivanok.

8. Lydia01

Lydia01 Haladó

A kacsákok a rózsa ólban már a tölgyesnél lubickolnak :inlove:

9. -vadocka70-

-vadocka70- Fórum parancsnoka

Most nagy fujjogást fogok kapni , ha meg merem írni , hogy teljesen kész a kakukkos eventem ?

Akkorákat ugrott , hogy nem hittem a szememnek :)

10. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nekem nem nagyon ugrándoznak a kakukkok.A 6. feladatba még egy sem jött.Még indítok vagy kétszer és elég is lesz mára,hátha holnap szerencsésebb leszek.A bahán viszont alapból 2x jött tudós teve.Nekem már ez is nagy eredmény.

kutyaszálló, Lydia01 and LBetti like this.
  11. zoldtara

zoldtara Járnitanuló

Hát ez hihetetlen! Már készen is vannak a kakukkok. Nagyon-nagyon orülök neki. És még el sem használtam a szupitápomat.
    Mindenkinek sok sikert kívánok.

12. dodokacsa6663

dodokacsa6663 Járnitanuló

Sziasztok nagyot ugró tenyésztést kívánok mindenkinek-kérdezném- szerintetek mennyi táp kellene ahhoz hogy a legtöbb cuccot ki tudjam venni az eventekből egyik-sincs elkezdve-gondolom 2000-darabbal neki lehet fogni

13. maryke26

maryke26 Junior szaki

Sziasztok!

Én is kész vagyok. Felhősor aktiválva mert mindegyik kakukk kész. Ma elég jól ugráltak, 2x simából méhecske is lett.

14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Jó tenyésztést kívánok nagy ugrásokkal mindeninek. Készen vagyok, zártam a felhősort.:)

15. reezike

reezike Fórum-zöldfülű

Köszönöm a választ, de előző este néztem végig miből mennyi van és puha kakukkból volt 20 db, fülesből 7 db maszkosból 4 db punkból pedig 1 db , ezért tudom, hogy nem kaptam meg. Lényegtelen mert játék, csak nem fer.
    üdv reezike.

16. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Nekem egy méhecske sem jött.Lehet,hogy elrepültek ,féltek,hogy befogom őket!Szomorú vagyok.Eddig még mindegyik sikerült ennyi idő alatt!
    Már ki is dobtam a házikókat!

17. Temire

Temire Utánpótlás-írogató

Én is így voltam, én nagyon jönnek ezek a madárkák :)

-vadocka70- likes this.
  18. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Hát én nem tudom ez hogy müködik,, van ahol sok az ugrándozás nálam meg csak a kötelező következő, és általában alap kakukkot ad. Van olyan farmom ahol eddig nem kakukkoltam, és csak most kezdtem állatokat kitenni, persze ott nem ad vissza alapállatot, de ott is csak a következő kakukk jön:cry:

19. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Nálam is hasonló a helyzet, lassan a nyeremény tápokat is elhasználom.Közel 300-nál tartok és nem haladok sehova:cry:

20. brasihugi

brasihugi Fórum hercege

Én is kész vagyok az eventtel, de sajnos a doki küldetést nem engedi kitenni a területre. Bárhova szeretném kirakni hogy egybe tegyem át van húzva mint az alkimista ha rossz területen akarom kitenni. Így a felhősorom nem üzemel.

-vadocka70- likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.