Visszajelzés Kalózmennyország - 2024 július - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Luminary, témanyitás ideje: 24.7.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárva: 22.8.24.
  1. 1

89 szavazat
    40.1%
  2. 2

10 szavazat
    4.5%
  3. 3

5 szavazat
    2.3%
  4. 4

4 szavazat
    1.8%
  5. 5

11 szavazat
    5.0%
  6. 6

10 szavazat
    4.5%
  7. 7

5 szavazat
    2.3%
  8. 8

19 szavazat
    8.6%
  9. 9

16 szavazat
    7.2%
  10. 10

53 szavazat
    23.9%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Érkezik a következő event!

Kalózmennyország

Az event kezdete várhatóan: 2024. július 25. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2024. július 31. (szerda) 22:00 óra

Event jellege: Növénytermesztős, felröppenős, kétoldali beadogatós
    Eventnövény: Vasmacskafű,Kikötörcsin
    Az event felröppenője: Árbóc
    Malomtermékek: Nincs!
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 3. farmos szint
    Az event nehézségi fokozata:
    közepes/nehéz

Az event a Főfarmon és a szédült szántón zajlik.
    A korábbi eventektől eltérően a Bahamás területek nem vesznek részt az eventben.

Az event a hírek felületéről, az event óráról,
    valamint az Főfarmon és a szédült szántón eventbejáratból érhető el.

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne arassatok (a felröppenő miatt) és ne ültessétek el az eventnövényt!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra,
    nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event ismertetője >> ITT << olvasható.

Az event panaszládája >> ITT << érhető el.

Kérdés, probléma esetén a segítségkérő topikokban lehet segítséget,
    tanácsot kérni, a probléma pontos leírásával, farmnév és User ID szám megadásával:
    Általános témák
    Technikai kérdések
    Kérdések és válaszok

Eventekhez segédlet >> ITT << található.

A bónuszlexikon >> ITT << olvasható.

Növények érési idejéről összefoglaló táblázat >> ITT << olvasható.

Földterületek hozamtáblázata >> ITT << olvasható.

Panasz esetén, a panaszkönyv áll rendelkezésre:
    Panaszkönyv

A csevegőre is a fórum szabályzata vonatkozik.
    További tudnivalókat a fórum szabályairól itt olvashatóak:
    Házirend

PZoli64, Swartsch, maszilva és 3 más kedveli ezt.
  2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Egyszerű növénytermesztős, felröppenős, két oldalas beadogatós event érkezik a farmra. A korábbi gyakorlattól eltérően csak a Főfarm és a Szédült szántó a Kalózmennyország event színtere. Árbócot is erről a két területről gyűjthetünk az aratások alkalmával...
    Az eventnövények és az árbóc beszállításánál lehetőség van a szintek azonnali teljesítésére, farmarany ellenében. Körültekintően járjatok el a beadásoknál, a véletlen kattintások elkerülésére.
    Mindenkinek sok sikert a küldetéshez!:)

juliannakoczkas, PZoli64, Swartsch és 8 más kedveli ezt.
  3. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

A Piccolo ládáig tervezek elmenni. Már kaptam belőlük farmaranyfát. Nemrég kezdtem írni, hogy miket kapok a nyitásoknál, majd közzéteszem a listát amikor megint farmaranyfa lesz.

Kincső52, juliannakoczkas és ildiko44 kedveli ezt.
  4. Mogyoró35

Mogyoró35 Fórum-zöldfülű

A Bahán már szerintem sokan a 800as szinten vagyunk. A jutalom a szintünk *1000. A főfarmot is meg lehetne egy kicsit "tuningolni" tp-vel mert ott sokan csak toporgunk.
    Csak egy vélemény..-

bigbrandy, briguka, Csókos és 25 más kedveli ezt.
  5. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Összeadtam a gazokat, várom hátha más is összeadja és egyezik e.
    Valahogy nincs kedvem még egyszer nekifutni. A felröpit már össze se adtam.
    Vasmacskafű 19,955
    Kikötörcsin 15.470
    Na most ez 1-1 területről elég summás mennyiség, főleg, ha a nyereményeket is nézem.
    Pl. szezonzsetonból összesen 2 találtam, de a többi nyeremény is igen halvány.
    Számomra semmi kihagyhatatlan nincs az egész eventben, a felhő is nagyon gyengére sikeredett.

6. .FlóraBaba.

.FlóraBaba. Fórum-zöldfülű

Szia egyetértek veled már 2 éve a bahán 800-as szinten vagyok. a karnevál event is baha tp-ket adott szinte.

7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

űSzia!
    Egyet értek veled, pont most próbáltam meg kifejteni a véleményemet az eventről a panaszosban :(
    Lehet, hogy megint rossz helyre írtam?

8. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Hello Gyöngy! :)

Adta az ég, hogy ilyen event jött, mármint nekem :D Holnap indulunk nyaralni, tök nyugodtan mondom azt, hogy na ezt csinálja aki akarja...:D Egyáltalán nem fog izgatni, hogy ezt kihagyom, ezekkel a számokkal és nyereményekkel...sok sikert mindenkinek! Inkább iszok egy jó hideg sört a balaton partján élőben is kipróbálva a kis pecás eventünket! :D

9. -gyöngy-581

Szia!
    Egészségedre és jó kapásokat kívánok. Gondolj majd rám és kérlek igyál egyet majd az én egészségemre is xD:cry:xD

10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a panaszodat teljesen jó helyre írtad.

juliannakoczkas, Swartsch, vihence és 3 más kedveli ezt.
  11. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Mindenképpen! Bár beesne egy kardhal itt is :pxD

12. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Nem Te írtál rossz helyre, inkább a mondandóm egy részét én írtam rossz helyre.

-kaktuszable-, Swartsch, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Átgondoltam a dolgaimat miután elolvastam a Homokóra event leírását is :)
    Mivel szeretem az időkorlátos feladatokat annak biztos, hogy nekiállok.
    A felröppenőkért nullázni fogok, tehát kapom ennek az eventnek is a felröppenőjét. így a középső sávot mindenképpen csinálni fogom, aztán meglátom mire jutok addig amíg ez készen lesz.

Ennek a befejezéséhez szükségem lesz az eventnövények ültetésére is, és kell a terület a dinnye és a jamszgyökér időkorlátos feladatainak elvégzéséhez is, A tölgyesemet nem akarom bontani, ott vannak a mamjutjaim azok sokkal hasznosabbak nekem, mint bármilyen eventnyeremény... Hát majd meglátom mire megyek ezzel az egésszel, de szeretem, ha pörög a farm.

14. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Ha mindkét oldalt végig visszük, ahhoz 15.470 Kikötörcsinre és 19829 Vasmacskafűre van szükség. Plusz a felröppenőkre.
    A felhőig 120 sort kell összehoznunk, a teljes két oldal 150 sor. Mindenki lehetőségei szerint mérje fel, meddig tud és szeretne eljutni, melyik oldalon vannak számára kedvezőbb ajándékok, melyik növény termelését tudja leginkább a napirendjéhez igazítani.

A visszajelzések továbbításra kerültek a Központ felé, ha lesz módosítás bármiben, jelezni fogjuk részetekre a megszokott módon.

Jó játékot Mindenkinek!

15. GA-BI-O-Farm

Szió!
    Ne nagyon éld bele magad a középső sávba, az a fő haladási irány.
    Tehát mindenképp kell ültetned a gazokat is, mert jobb és bal oldal van csak, ott felváltva kér gazt és felröpit.
    Na én is szeretem, ha van pörgés, de most ebbe nagy melegben, valahogy egész szépen könnyen kihagyható számomra
    ez az event. A gép maga egy fűtőtest, így mostanában épp, hogy csak a fontos dolgok miatt léptem be.
    A másikat max. egy óra alatt letudom és nyugodt lesz a lelkem, eventeztem is.

16. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nem semmi mennyiségeket kérnek. (Lehet, hogy itt bosszulja meg magát, hogy a sietők már aznap este, vagy másnap végeznek, és ki is írják a csevegőbe.)
    No, akkor nézzük a matekot, amennyiben NEM változnak a beadandó mennyiségek.
    A felhősort a Fő haladási táblázat szerint 120 event feladatnál kapjuk meg, viszont már 90 event feladat beadása után megjön az Álcápa.
    Fő haladási sor:

A növénytermesztési beadásoknál a még hiányzó két, a felhőre való dekor megvan a bal oldal 53. és a jobb oldal 45. soránál.
    BAL oldal vasmacskafűÁrbóc...JOBB oldal KikötörcsinÁrbóc
    összes (1-75.sor)19.955180...összes (1-75.sor)15.470340
    1-53. sor (kókuszágyú)12.87048...1-45. sor (Esésveszély)8.40079
    1-60. sor. 15.31655...1-60. sor11.550142
    Itt kiszámoltam, ha a két dekor megszerzése után, amennyiben egyformán haladunk a két oldallal, akkor a 60-60 sorok teljesítéséhez a fenti mennyiségek kellenek. 60 + 60 = 120 => felhő.
    Mivel külföldön is morognak a mennyiségek miatt, elképzelhető, hogy módosulnak a mennyiségek, különös tekintettel arra, hogy egy időkorlátos eventet is futtatnak emellett. (Az orvosi ügyelet is 0-24-ben nyitva van, expeditív javaslom, a BP-s játékmestereket sürgős üzemorvosi vizsgálatra.)
    Sikeres játékot! :D:inlove:

Utoljára szerkesztett: 24.7.24
    Andzsi1971, mamszi5107, simi1955 és 33 más kedveli ezt.
  17. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Köszi a matekot, akkor ezek szerint jól számoltam.
    Szerintem semmi köze az egésznek ahhoz, hogy ki mikor készül el 1-1 eventtel.
    Merthogy azt mindenki számára teljesíthetőnek kell legyen.
    Momentán ezt is meg tudnám csinálni, csak nincs kedvem hozzá, mert gyatrák a nyeremények. Nálam a piccoló láda nem igazán mézesmadzag. Szóval nyamvadt piccolóért biztos nem fogok a gép előtt ülni, 3-4 órát.
    Kíváncsi vagyok min módosítanak, mert akkor ebben a hónapban lényegesen kevesebb szezonzsetont kapunk, mint
    amennyit szoktunk kapni. Szóval azt is megnyírbálták rendesen.

cirmi54, -kaktuszable-, Kincső52 és 15 más kedveli ezt.
  18. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóó reggelt.
    Atya-gatya, ilyen melegben ennyi mindenre figyelni. Köszönöm a számolásokat. :)
    Ezzel az eventtel fogom kezdeni, közben a bahán megcsinálom az időkorlátost sz.trágyával. A farmos időkorlátost csak a legvégén fogom elkezdeni. Kirakom a varázsfákat is és reménykedek, hogy a kerék nem kapott napszúrást, bőkezűen fogja adni a bónuszokat. :D
    Sok sikert.

19. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, jól számoltál. A végösszegeket illetően pontos a számolásod.
    Én már végeztem a szezonnal, már a plusz köröket játszom, igaz, azokat már csak részlegesen.
    Viszont jó, hogy szóba hoztad a szezon zsetont, igyekszem nem elfelejteni, hogy elhasználjam a növényekhez. :)

20. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Magával a szezonnal én is végeztem, már plusz köröket rovok, de a szezonzseton jóval kevesebb, mint szokott lenni.
    Nálam a növényes gazdaköri kész, így eventmentes időben nem növényezek, naponta szoktam használni 1 szezonzsetont,
    a reggeli nagy aratáskor.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.