Kaland a hegyen - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 28.9.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Danke schön! Mondták a partizánok.
    Huszonöt éve jobban tudtam franciául és németül, mint angolul. Azóta a computervilág ezt keményen felülírta.

Danke, Thanks, Merci és köszike mégegyszer.
    Annál is inkább, mert a nagy nyelvészkedésben észre sem vettem és kész az event. Kivéve a 3/3-at, mert az valahogy rossz emlékeket ébreszt bennem.

ada77201, dalmata10 és almáspite48 kedveli ezt.
  2. vje0315

vje0315 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Készen lettem az eventtel, kivéve a 3/3, sajnálok 160 disznót beadni azokért a nyereményekért.
    A titokólakból kaptam 2 rózsaszín szamarat, 2 gólyát, 2 galambot, egy egeret, egy kacsacsőrűt, egy farkast, egy piros kaptárt, egy narancs angórasimogatót és egy narancs lovat.
    A titokfákból lett XXL licsi, XXL banán, XXL kakaó, XXL csillaggyümölcs, XXL brazil dió, amherstia, majomkenyér, XL brazil dió, XL tűzvirág (2 db), XL pisztácia (2 db)
    Most megyek a léghajóra.

Ribiszke, heureca3, ada77201 és 6 más kedveli ezt.
  3. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Sziasztok!
    Meglettek a fák is!
    Nálam a „moringák” támadtak:
    Pisztacia XXL, Licsi XXL, Brazil dió XXL, Kamvat XL, Tamarindusz, Pisztácia XXL, Tűzvirág XXL, Brazil ió XL, Kókuszpálma XXL, Modinga XXL, és Moronga XL 2db. Összeségében elégedett vagyok volt már rosszab is.

Utoljára szerkesztett: 2.10.15
    heureca3, ada77201, Gio és 6 más kedveli ezt.
  4. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Még kell egynéhány dorcó, és készen van az event.
    Majd, reggel befejezem, mert ma már nem akarok kapálni! :D
    Az ólakat, meg a fákat, majd kirakom valamikor, nem hajt a tatár. :D

heureca3, ada77201, Gio és 5 más kedveli ezt.
  5. pappgera

pappgera Törzsjátékos

Juhé itt az öröm végre jutott nekem is egy titokolvól jégmadár. Végre valami jó is jött hozzám.

KatonaA, z2856, heureca3 és 11 más kedveli ezt.
  6. OJani

OJani Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Elvileg már csak 5 db túracipő kell és meg lesz minden amire szükségem lesz az event teljesítéséhez. Szerintem ennyi felröpi simán jönni fog a következő földterület aratásakor. Amint meglesz elkezdem legyártani a 169 db hegymászó felszerelést.
    Nem is emlékszem, hogy valaha is ilyen módon csináltam volna meg akár egy eventet is. Idáig mindig szépen folyamatosan haladtam a beadandókkal. Ahogy meglett a szükséges mennyiség már adtam is be a feladatsorba és kiváltottam ami éppen megtetszett. A mostaninál pedig mindent letermelek készre és ha minden meglesz már csak a gazdakört kell meglátogatnom.
    Nyugis ez az event, és ez jó! Néha kell ilyen is.
    Sok felröpit mindenkinek aki még csinálja.

-kaktuszable-, Ribiszke, -W-595- és 10 más kedveli ezt.
  7. babcsíra

babcsíra Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Event kész, felhő lezárva, titkosak beértek. Ez lett belőlük: kivi, kacsacsőrű, béka, egér, 2db gólya, 2db süni, narancs tyúkól, sárga guano, csacsikovács és szamár,
    2db pisztácia XL, kókusz XL, 2db tűzvirág XL, tűzvirág XXL, datolyaszilva XL, 2db amherstia, csillaggyümi XXL, 2db brazildió XXL.
    Nem rosszak, de lett volna ötletem a sárga ólak és az XL-es fák helyett ;)
    Aki már végzett, annak gratula, a még küzdőknek sok felröpit.

heureca3, ada77201, vje0315 és 5 más kedveli ezt.
  8. csopke1

csopke1 Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Én is a finishbe értem! Már csak 49 kendő és 10 cipő hiányzik,és vége számomra az eventnek.:)
    Felhő már aktív,titkosak érnek,néhány cserét sikeresen lebonyolítottam.Köszönet,akikkel cserélhettem!
    Gratula,akik végeztek,aki még csinálja,sok sok felröpit!:)
    Kellemes hétvégét mindenkinek.

-kaktuszable-, -W-595-, heureca3 és 12 más kedveli ezt.
  9. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Sziasztok, segítenétek, hová lehet írni a cserenappal kapcsolatban? Nem találom azt a csevegőt.

Pharmer500#2 kedveli ezt.
  10. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

11. dalmata10

dalmata10 Fórum biztosa

Sziasztok!

Amilyen nehezen és sok-sok bakival kezdtem >:(>:(>:( az eventet, olyan gyorsan kész lettem vele. :):):) Magam sem hiszem de így van. Nagyon örülök:D:D:D.Természetesen a 0 perces hagyma segített hozzá az örömömhöz, mert különben nem sikerült volna. A felhő beizzítva, a titkosakat majd holnap rakom ki.
    Aki még csinálja annak sok sikert és sok röppentyűt kívánok. Aki már befejezte jó pihenést és Mindenkinek jó hétvégét kívánok.
    Üdv:dalmata10

heureca3, panda_30, mamszi5107 és 7 más kedveli ezt.
  12. alpha58

alpha58 Rutinos

Nagyon, de nagyon boldog vagyok. Ha lehetne nagy betűkkel írni.....és kiabálni...hurrá.. Egyszerűen örülök:).
    Lett végre teknősbékám és egy jégmadár is jött.
    A bahán XXL acai pálma mindjárt kettő. 2 db. achacha fa, majomkenyérfa, XXL tűzvirágfa.
    Az eventtel majd holnap végzek, még kell egy pár cipő.
    Mindenkinek jó játékot kívánok, sok kendőt és cipőt.

-kaktuszable-, dalmata10, taga1 és 12 más kedveli ezt.
  13. Tomilan25

Tomilan25 Törzsjátékos

Hát kissé csalódott vagyok-.- Ennyire vacak titokólakat még talán soha nem kaptam. A jégmadár közelemben sem volt ...

dalmata10 és Andzsi1971 kedveli ezt.
  14. elsolking

elsolking Fórummogul

sajna akkor én nem vagyok mindenki :-( és mire elcseréltem a majomkenyeret, nyertem. ez volt szinte az egyetlen " értelmes" nyereményem. nem olvastam végig mindent, de én számolok rosszul, hogy a maradékot nem érdemes kikeverni, a beváltásnál külön-külön többet ad?
    nekem eddig ez egy nagyon tetsző event volt :)

dalmata10 kedveli ezt.
  15. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Sziasztok! Ennyi ócska ólat még életemben nem kaptam, 94-es szinten sárga fejlesztések...Nem kellett megszakadni az eventért, hát ez járt.

dalmata10 és kovacstne kedveli ezt.
  16. Erzsike5110

Erzsike5110 Haladó

Sziasztok. Nálam még nincs kész az event, de nem is lesz. 160 disznót nem akarok beadni, inkább marad a pajtában.
    Mindent megszereztem amit akartam, és a felhő is működik már. A titokólakból lett egy teknőclak, ez még nem volt.
    A titokfákból meg lett a második amberstia, számomra ez egy jó kis event volt.

17. schill2

schill2 Haladó

Ez a cserebere vagy a titoktopik?.... Nagyon király az event,napok óta pipacsot termelek,én marha 300-ért eladtam a nem kicsi készletemet,most meg 600-ért megy. Hogy ki veszi meg,ki nem képes egy éjszakára pipacsot vetni,azt nem tudom,de mindegy is. Azt hiszem az event is kész,bár ez most mellékes. :)))

dalmata10, heureca3 és Pharmer500#2 kedveli ezt.
  18. OJani

OJani Kivételes tehetség

Leírom, hogy nevessetek egy kicsit.:)
    Mikor megjelent az event ismertető direkt leellenőriztem a készletemet, hogy minden meg van-e.? Pár dologból kellett egy kicsit termelnem, mást meg inkább a piacról szereztem be. Most meg nézem, hogy a pipacs igen csak megvan fogyatkozva.xD
    Szóval állhatok neki termelni. Biztos a malomban használódott el, mert a piacra nem vittem ki.:p
    Még szerencse, hogy leellenőriztem...
    És még azt hittem, hogy a tegnap délelőtti bakimnál kimerült a bénázásom, mikor az utolsó földterületre érve észrevettem, hogy a csatni hatása elmúlt. Szóval ültethettem még egy kőrt. 8):)

-kaktuszable-, dalmata10, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  19. muksika

muksika Fórumlakó

A játék számomra legfontosabb részein túl vagyok.
    Legnagyobb öröm, hogy a titokólakból lett 1 jégmadárfészek. A többi: 3 süni, 3 mosómedve, 1 farkas, 1 egérke, 1 kakas, 1 sárga nyúl, 1 narancs tojástojó. A talányos tiki-fákat meg elfelejtettem kirakni, az majd holnap kiderül mi lett belőle.
    Jó játékot mindenkinek!

stellácska26, dalmata10, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  20. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Én jobb vagyok:)
    Befejeztem az eventet és nem jött a Tűzijáték. Roppant elcsodálkoztam. Végig böngésztem, kiderült hiányzik 100 papucs és 21 kendő.( A fjancba!!!!!!!
    A teknőstáphoz csak 2 db kell.
    haladok, már csak kendő kell, hogy ne fázzon a fejem:)
    Az unokáimtól tanulok ilyen kifejezéseket: a fjancba, a dujva any...ád:)
    Hiába, sosem késő tanulni, ők már "árnyaltabban" fejezik ki magukat, mint az én korosztályom:)

Utoljára szerkesztett: 3.10.15
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.