Visszajelzés Kapj el! – 2024 június - csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Luminary, Jun 12, 2024.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
?

Mennyire tetszik az event? Kérjük, értékeld!

Poll closed Jul 11, 2024.
  1. 1

22 vote(s)
    15.1%
  2. 2

4 vote(s)
    2.7%
  3. 3

5 vote(s)
    3.4%
  4. 4

2 vote(s)
    1.4%
  5. 5

7 vote(s)
    4.8%
  6. 6

6 vote(s)
    4.1%
  7. 7

5 vote(s)
    3.4%
  8. 8

16 vote(s)
    11.0%
  9. 9

20 vote(s)
    13.7%
  10. 10

59 vote(s)
    40.4%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Elkaptam a felhőt ;):D
    Innentől fogva szépen hátradőlve lekapom az pecázáshoz az órákat és árgus szemekkel figyelem pecázás közben a bojlit, a következő eventeken átívelő event részig. :)

Last edited: Jun 14, 2024
  2. Menitala

Menitala Fórum mestere

Nem tudom hogy kell elkezdeni???Mit kell csinálni? Köszönöm! Üdv

3. cicimsincs

cicimsincs Haladó

Szia a malomban keverni kell, majd a fő farmon kattintás a szörnyre!
    Legyen szép a napod!

vihence likes this.
  4. Menitala

Menitala Fórum mestere

Már kevertem a malomba 10 db-t - de a szörny nem nyilik meg! Köszönöm!

5. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

• Ha még nem tetted, akkor az event órából lépj be a Farmkupa felületére és a középső buborékra kattintva, 1 db medvét beadva indítsd el az aratható mezőt, hogy megkapd a csali ládát, majd abból a csalikat a horgászathoz.
    • Ezután ültess a Főfarmon Dublonbogyót. A 72 malomtermékhez / etetéshez 13 680 darabot kell termelned és 1.080 darab felröppenőt gyűjtened. A felröppenőt a főfarmon és az erdei tisztáson tudod összegyűjteni.
    • Amíg itt ülteted a dublonbogyót, a Szédült szántón és a Baha ültetvényen a Macskamánia event növényeit kell ültetned. Ha Játékostársad terveit követed, akkor mindkét területen csak a 2 rövid érésidejűből kell termelned, kicsit többet, mint 6.000 db fajtánként. cili53:
      https://board-hu.farmerama.com/threads/macskamánia-event-csevegő.25050/#post-1389772
    • Közben el kell kezdened a tigristenyésztést, de a holnapi Baby boomot megvárhatod, hisz még bőven van rá időd.
    • A tigristenyésztéssel magnókazettákat gyűjthetsz, tenyésztésenként csak 1 darabot, tehát neked legalább 336 db tenyésztést kell indítanod, ha magnókazettával csökkentenéd a termelendő eventnövény mennyiséget.
    • Ha letermelted az eventnövényeket a főfarmon és már gyártottál malomterméket, akkor az eventbejáróra kattintva megjelenik a haladási sáv és a kincsesláda karakter, amit a teli pénztárcával kell etetni.
    • Az átadás gombra kattintva, ahogy az az eventismertetőben is szerepel.
    Kérlek mindhárom event ismertetőjét tanulmányozd át, illetve a csevegőkben is találhatsz hasznos információkat.
    Kap jel!:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kapj-el-–-2024-június.25044/
    Macskamánia: https://board-hu.farmerama.com/threads/macskamánia.25052/
    Farmkupa: https://board-hu.farmerama.com/threads/farmkupa-eventeken-átívelő-pecás-event.25042/

Sok sikert!:)

Az eventbejáróra kattintva előjön a haladási sáv és a pipa legyen bent a kis négyzetben, ami az ismertetőben jelölve van.
    Köszönöm,

6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Ezt gondolom hálóval fogtad! :D
    Gratulálok!! :)

7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Áááá, tegnap késő este már nem volt kedvem (meg energiám), hogy eljátsszam az event kellékeket, ezért kiraktam éjjelre a varsákat, és mára minden meglett. ;):D
    Ma meg még pecáztam is, és az egyik farmon kaptam 4 db Ritkagyöngyöt az event által adott 6 db mellé, a másik kettőn ugyanannyi pecázással egyet se... az vígasztal csupán hogy még több, mint 3 hét van a szépítéshez ;):D.

8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Most úgy érzem, hogy 700ó sem lenne elég, hogy össze jöjjön a Ritka gyöngy. Még jó, hogy 701ó van hátra... :D

9. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

valaki etetett tovább? mennyire éri meg tovább etetni?

10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Semmi sem változik a nyeremények körében az event kötelező részének teljesítése után, kb ugyanabban az arányban kaptam minden nyereményt, nem tudom mennyit etettem tovább, sajnos nem számolja az event, de szerintem megérte :)
    Csináld csak bátran, ha megvannak a hozzávalók.
    Sok sikert :)

11. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Szörnyen aranyos volt a ládikó:)
    Még talán párat etetek,de nagyon nem viszem túlzásba,estére már hosszú megy:p
    Aki kész annak gratula,aki még csinálja sok sikert a befejezéshez;)
    Felhő beüzemelve:D

12. Luminary

Kedves Játékosok!

Hamarosan véget ér a Kapj el! - az eventeken átívelő horgászós event első fordulója. Még közel 5 óra van vissza a feladat teljesítéséig, belefér egy eventnövény aratás, ha csak egy kicsi hiányozna a kitűzött célig.
    Ne felejtsétek a megszerzett Ládazsetonokkal aktiválni a különleges buborékokat a Farmkupában, ahol további csaliládákra tehettek szert.
    Aki még nem szavazott, 22:00 óra előtt megteheti és értékelheti a karakter etetős eventet.
    Ne hagyjátok az utolsó pillanatra az etetést!
    Gratulálok mindenkinek, aki már végzett és hajrá azoknak, akik már a célegyenesben vannak.

Sikeres befejezést kívánunk,
    A Farmerama csapata

13. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Csak vizet használva (most a felszaporításhoz sem használtam semmi mást) most végeztem, 44 db eventnövény maradt.

14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok! Kitartó vagy;) Szép teljesítmény!

Csere nap előtt írj egy kívánságot;) Próbálom majd teljesíteni!

15. Luminary

Kedves Játékosok!

A "Kapj el!" event csevegője bezárja kapuit. Remélem mindenkinek sikerült elérni a kitűzött célját és hasznos dolgokkal gyarapodott a gazdaságotok.
    Hamarosan találkozunk a következő event csevegőjében.

upload_2024-6-19_22-1-46.png

További sikeres gazdálkodást,
    a Farmerama csapata!

Dolphin and GA-BI-O-Farm like this.
Thread Status:
Not open for further replies.