Visszajelzés Kapj el! – 2024 június - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Luminary, témanyitás ideje: 12.6.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Ez itt az event panaszládája!
    Ide várjuk a panaszaitokat az eventtel kapcsolatban!

Kedves Játékosok!

Érkezik a következő event!

Kapj el! – 2024 június

Ez az event a 4 héten át tartó - "Farmkupa - eventeken átívelő horgászós event - 2024. június" - első küldetése

Az event kezdete várhatóan: 2024. június 13. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2024. június 19. (szerda) 22:00 óra

Event jellege: növénytermesztős, felröppenős, malomban keverős, karakter etetős
    Eventnövény: Dublonbogyó
    Az event felröppenője: Üres érmés pénztárca
    Malomtermékek: Teli érmés pénztárca
    Különleges kellékek: Ládazseton
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 3. farmos szint
    Az event nehézségi fokozata: közepes / nehéz

Az event a Főfarmon és a Bahama ültetvényen zajlik.

Az event a hírek felületéről, az event óráról,
    valamint az Főfarmon megjelenő eventbejáratból érhető el.

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne arassatok (a felröppenő miatt) és ne ültessétek el az eventnövényt!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra,
    nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event csevegője >> ITT << érhető el.
    Az event ismertetője
    >> ITT << olvasható.

2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Ne feledjétek, ide kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszaitokat várjuk.

Az event csevegőjében várjuk a taktikai, segítő hozzászólásokat.

A panaszláda kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszokra van fenntartva!

Sikeres játékot kívánunk!

3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Panasszal jönnék....
    Kezd tele lenni a hócipőm a folyamatos módosításokkal...
    Értem, hogy játékos/moderátor visszajelzés után történnek...
    De nem értem, egszerűen nem fér a fejembe... ezek nem előre látható problémák?
    Kicsit, csak kicsit kellene a játékmesternek Előre !!!!! gondolkozni....>:(
    Moderátorok tesztelnek, event ismertetőt írnak.... Nem látják azt hogy mire fognak ugrani a játékosok a fórumon?
    Nem jön ám mindenki 3-szor ismertetőt olvasni... sőt frissíteni sem igen szokták...
    De lassan elolvasni sem kell mert az amivel a Moderátorok elsőre dolgoztak... - nem keveset... úgyis módosítva lesz:oops:
    Ehh... miért kell minden eventnek módosítással kezdődnie?:music:

A panasz a játék mesternek szól....8)

cucuska1, .barbi1., mucus252 és 5 más kedveli ezt.
  4. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Haladó

Sziasztok!
    Ugye ez most csak valami vicc??? Tegnap mindhárom eventet végigböngésztem, majd egy papírra leírtam, hogy mit, hova és hogyan ültetek, csinálok! Az ültetvényre ixorát tettem, majd oda napközben maja maszkkal és egyéb gyorsítókkal hosszú növénnyel felröpizés, éjszakára a 8 órás eventnövény! Erre most olvasom, onnan nem jön felröppenő, hanem a tisztásról, ami nekem vadaskertekkel, manufaktúrákkal és ólakkal van tele jelenleg!
    Persze tudom, ez az én hibám lesz és én tehetek róla, hogy nem olvastam tegnap óta (nem is volt időm)!!! De most komolyan, itt nem napról napra megy a játék, ezt nem lehet előre látni? Direkt szívatják a játékosokat?
    Legyen visszaállítva az eredeti forgatókönyv, ez így nem korrekt!!!

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    megértem bosszúságodat, sok országból érkezett visszajelzés az ismertetők megjelenése után, s a játékosok kérésére módosították a területet, mivel a Baha ültetvényen a Macskamánia eventhez ültetünk növényeket, nehéz lett volna ott felreppenőt gyűjteni.
    Amint megkaptuk a Központtól a módosításról az információt, én hoztam rögtön a Csevegőbe, s utána az ismertetőben is módosítottam az információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kapj-el-–-2024-június-csevegő.25045/#post-1389738
    Nem fogják visszaállítani, sajnálom, hogy így jártál. :-(
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch, vihence és Spanlotus776367 kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Azt kell mondjam nem csak a Te hócipőd van tele az utólagos módosításokkal...
    A játékmester nem igazán látja át a helyzetete a játékot.... S nagyon lassan érnek el hozzá a visszajelzések... De inkább : Lassan értelmezi őket:oops:
    Biztos vagyok benne, hogy az event ismertető írásánál látszanak ezek a problémák... ha játékos szemmel olvassa a Moderátor a tervezetet...
    De mégis kijön a játékos bosszantó verzió:( Mert ezt az utasítást kapták:(
    Lassan ott tartunk halál felesleges elolvasni... úgyis változik valami... néha a számok... néha a helyszínek... a jobbik eset mikor csak a nyeremények javulnak;)
    Sokan már megszöktek.... vagy követjük őket.... vagy megszokjuk....-.-

.barbi1., mucus252, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  7. Spanlotus776367

Spanlotus776367 Haladó

Szia!
    Láttam a módosítás időpontját, nem is arról szólt, hogy Ti lennétek a hibásak, egyszerűen ez így nem fair! Nem ül mindenki reggeltől estig gép előtt a fórumot olvasva! Lehetett volna mindkettőt csinálni azon a területen, ezért írtam fel mindent a jegyzetemre! Simán összejöhetett volna, mert ott a szédült is az eventhez!
    Köszönöm a válaszod!

ui.: Pont most írta meg -BombadilToma- itt, hogy a 8 órásakkal végig lehet vinni, én ugyanezt írtam le magamnak! Bőven belefér az időkeretbe!

Utoljára szerkesztett: 13.6.24
    -gyöngy-581 kedveli ezt.
  8. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Csúnya ez a kincsesláda, főleg az animáció ami a farm alján jelenik meg.
    A főfarm egy szép, zöld terület, és ilyen csúnya akármi jelenik meg.... Maximum a teliholdas területeken elmenne, de ez egy farmos játék, és nem egy horror akármi....

Nekem nem jön be. Ki is kapcsoltam. :wuerg: Sajnálom, hogy az event bejáratot nem lehet kikapcsolni, az is mehetne a kikapcsolás után a levesbe.

9. -Holdfeny-.

Sok csúnya dolgot el kell itt tűrni...xDxDxD Ez a ronda grafika csak hab a tortán:p

10. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

ÉN IS EZT MONDOM. SZÖRNYŰ.

Kisfenyő és Caccus kedveli ezt.
  11. marika0444

marika0444 Fórum-zöldfülű

Szia! Szeretnék segítséget kérni mert két farmom van és egyikben sem ugrik fel az etetni való. Gazdanév marika0444 ID:12205091 a másik gazdanév gaspi7068 ID:16874425 Segítségüket köszönöm.

12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Az 5.- nél ki kell pipálni és már ugrálnak is. :)

vihence, .barbi1., inanna11 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.