Visszajelzés Karácsonyeste 2017 eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 20.12.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gymikii

gymikii Fórumlakó

Sziasztok!
    Ha 447 napja megvan a belépési bónuszom Rackónál, akkor elméletileg az összes szükséges kitehetőnek meg kell lennie valahol, igaz?
    Mert csak kettő van meg, 5öt nem találok sehol.......Na egyet MOST megkaptam, a földalatti spájzot

2. -Sarah-72

-Sarah-72 Aktív író

Köszönöm :)

3. Mevilla

Mevilla Fórumlakó

mamarygen!Szia,köszönöm a multkori biztatásod,jólesett nagyon!Most már többet tudok,s jobban figyelek mindenre!:inlove:

ursa11, -W-595-, Swordfish és 4 más kedveli ezt.
  4. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Így van. Nézd meg a Kísértetjárta kúriát, a felhősorokat, a kincsest, a kergét. Biztos kitetted valahová. Elég macerás bogarászni, majd kifolyt a szemem. Már ott voltam, hogy leszedem az összes dekor, aztán csak meg lett. Mondjuk én csak a Fejvesztett kutatást kerestem fejvesztve :), a többi a pajtában lapult.

-W-595-, brekkencs., Swordfish és 3 más kedveli ezt.
  5. gymikii

gymikii Fórumlakó

Ha a pajtában lenne, akkor látnám amikor rákattintok a felhőn, de nincs, nézhetem végig a felhőket, már csak 3 db hiányzik :(

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ez a tárgy a törléssel nem szűnik meg létezni!

Frissítsd kérlek a játékot, például a böngésző címsorában található "környíl" ikonjára kattintva.
    Majd keresd módszeresen a menüben, vagy közvetlenül a felhőnél, az adott helyre, pamacsra kattintva.

Fejvesztett kutatás
    Érési idő: 10:00 óra
    Szükséges szint: 2.
    Tapasztalatpont: 850 tp vagy btp a kihelyezéstől függően
    Tárgy mérete: 1x1
    Kihelyezhető: minden területre (a teliholdas kertet kivéve)

A tesztek alapján a Zuhatagok szigetére is ki tudjuk tenni.

https://board-hu.farmerama.com/inde...bónusz-azaz-rackó-költözik.14332/#post-757181

7. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

A dobozokat kibontottad? Ott van a 2 felhő.

-W-595-, szekulagábor, brekkencs. és 5 más kedveli ezt.
  8. Sagittarius1959

Sagittarius1959 Járnitanuló

Szia Marika! Köszönöm a választ Neked és a mindenkinek!
    Sajnos március is kiesett az életemből és a játékból -, így ezt a tárgyat akkor nem tudtam belépéssel megszerezni.
    Amim van: Szurkoló nyuszi, Nyugtalan nyugágy, Virágos nyuszi ...csak a hopp nincs meg :(
    Hát, ez kopp xD

-W-595-, Gio, szekulagábor és 5 más kedveli ezt.
  9. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Azt olvastam, hogy /úgy néz ki/keresik a megoldást, mert soknak a problémája.

-W-595-, szekulagábor, Swordfish és 3 más kedveli ezt.
  10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt. :)
    A két felhő aktiválva, nagyon tetszik a 2 fogú, félszemű nyúl aki a 3. ajándékot adta. :D A kompenzáció is megérkezett, úgyhogy dőzsi van. :D A felreppenővel el vagyok kicsit maradva mert nem úgy vártam az eventet ahogy szoktam, de majd kapkodom a virgácsomat.:)
    A kitehető vadászoknak kitartást. ;) Csak tanácsként: először nézzétek meg hogy milyen területet foglal (1x1, 2x1) és + a kép alapján könnyebb keresni még a felhőn is. Minden területet nézzetek át ahova raktatok kitehetőket. A Teliholdas Kúriába ki lehet rakni a Tökre meglepőt és a Fejvesztett kutatást, a Fejvesztett kutatást a Zuhatagokra is ki lehet rakni. Ha az egérrel elmozdítjátok az összes kitehetőt, úgy könnyebb észrevenni az 1x1-st.

-W-595-, kovacstne, Mevilla és 12 más kedveli ezt.
  11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Nálam es dőzsi van.
    A felhők aktívak, lakat alatt. Csak egy kísértetett, a többi porosan várta az idejét.
    Ha már kép. Ezek alapján keressenek a bújócskázók:

Karácsonyi ajándék felhősor (4-es számú ajándék jutalma)
    Lezárási idő: 12:00 óra

A bújócska is egy játék, és már két éves kortól lehet játszani.

-W-595-, Gio, szekulagábor és 9 más kedveli ezt.
  12. Bordórózsa

Bordórózsa Junior szaki

A kitehető vadászoknak kitartást. ;) Csak tanácsként: először nézzétek meg hogy milyen területet foglal (1x1, 2x1) és + a kép alapján könnyebb keresni még a felhőn is. Minden területet nézzetek át ahova raktatok kitehetőket. A Teliholdas Kúriába ki lehet rakni a Tökre meglepőt és a Fejvesztett kutatást, a Fejvesztett kutatást a Zuhatagokra is ki lehet rakni. Ha az egérrel elmozdítjátok az összes kitehetőt, úgy könnyebb észrevenni az 1x1-st.[/QUOTE]

Sajnos, a fejvesztett kutatást én sem találom, pedig már átnéztem a Kúriát és a Bahama kincses szigetet is. Mikor lehetett hozzájutni pontosan?

kukori80 és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  13. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Nagyon zabos vagyok :D Mivel tegnap estefelé kicsit szénáztam, zaboztam, úgy maradtam....... Ma délben belépve 2 terület szépen beérett zab fogadott. Na még így sem jártam soha. Még szerencse, hogy pár fa és a raktárházak állták a saratxD 140 felröpivel kezdődött az event. No, bele kell húznom rendesen. Sok sikert Mindenkinek!!

-W-595-, Gio, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  14. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Rackó 2017. októberi dekor ajándéka Fejvesztett kutatás névre hallgat

Érési idő: 10:00 óra
    Szükséges szint: 2.
    Tapasztalatpont: 850 tp vagy btp a kihelyezéstől függően
    Tárgy mérete: 1x1
    Kihelyezhető: minden területre (a teliholdas kertet kivéve)

A tesztek alapján a Zuhatagok szigetére is ki tudjuk tenni.

Van még egy másik eshetőség is, ez a tárgy csereelem volt, engedélyezett volt az ajándékozása is.
    Előfordulhat, hogy akkor cserélt gazdát.

Mevilla, -Fülemüle-70, *bálint* és 6 más kedveli ezt.
  15. kukori80

Szia Prof. Uram. :) Jó hogy egybe beraktad a képeket, így könnyebb lesz mindenkinek keresnie.
    Szia. A Fejvesztett kutatást lehetett cserélni, remélem nem cserélted el, nézzél át mégegyszer mindent.

16. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Kedves Tamás!
    Nem értem a 3 felhősort
    Nálam a Rackós van és a Karácsony este felhősor.
    Mi a harmadik? A BOLDOG KARÁCSONY ESTE sor lenne?

-W-595- kedveli ezt.
  17. szepesej

szepesej Fórumlakó

Nagyon mérges vagyok egyfolytában kidobál a játék semmit sem tudok végigcsinálni.

18. kukori80

Szia. Ha az eventben átvetted a 4 ajándékot alul, akkor az utolsóból kaptál 2 felhősort. Ezekre kell kirakni a rackós kitehetőket:
    Boldog Karácsony felhősor (4-es számú ajándék jutalma)
    Karácsonyi ajándék felhősor (4-es számú ajándék jutalma)
    A Karácsonyeste felhőhöz pedig ültetni kell az eventes növényt:
    Karácsonyeste felhősor (event nyereménye)

19. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Szia
    Minden formáját próbáltam, a kedvemre, a játékban lévő lehetőségekre, időmre, kitűzött célokat is figyelembe véve Játszottam.
    456 gömböm van a feladatossal együtt.

Gio, brekkencs., Swordfish és 3 más kedveli ezt.
  20. Bábicsek002

Bábicsek002 Járnitanuló

Ha a Fejvesztett kutatás cserélhető volt, én biztos elcseréltem. Kár, hogy nem lehetett szelektíven csak az egyik felhőt kérni. :) Most lesz egy szürke felhőm. -.-

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.