Visszajelzés Karácsonyeste 2017 eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 20.12.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Nem kell többször, hanem várni kell kb. 30 mp-t mielőtt kilépsz. Addigra megy át az adat a központi szerverhez hogy kinyitottad. Addig bekeverem a palacsintatésztát meg ilyenek....:D de nem lépek ki. Azóta semmi problémám nem volt.

Maszatka47, -kaktuszable-, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  2. gymikii

gymikii Fórumlakó

Kifolyt a szemem , de meglett mindegyik kitehető:oops:

Swordfish, genka53, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
  3. -dudoloteve-

-dudoloteve- Törzsjátékos

Ez Rackó októberi kitehetője volt. Én például egy órán át kutattam fejvesztve, mindent apróra átnyálaztam, de sehol semmi. El is szontyolodtam, aztán benéztem a teliholdas területre, hááát nem ott lapult a kis huncut? :)

taga1, Maszatka47, Gio és 16 más kedveli ezt.
  4. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Helló Leho!

Mondj legalább egy eventet, ami megüti nálad a repülős szintet, azaz kiérdemelte a 10 pontot. Őszintén kíváncsi lennék rá. (Ha a Majomkirálynő lenne az, akkor kettőt.)

Ez szerintem nem lesz túl nagy biznisz. Aki viszonylag rendszeresen játszik, vélhetően eljutott a 21. nap(ok)ig. A Fejvesztett kutatás-sal ugyan adódhat némi bibi, mivel az egyszer (gondolom, merő véletlenségből) cserélhető volt.

Rackó októberi ajándéka volt.
    - Ha átvetted, és nincs a menüben - lehet a teliholdas kergén, a sima kergén vagy a bahás kincses szigeten.
    - Ha így se találod, akkor elcserélted.
    - Ha biztos vagy benne, hogy nem cserélted el, fuss neki még egyszer.
    - Ha még mindig nincs meg - modik, ID szám. (Csak hogy ők se unatkozzanak.)

taga1, Gio, -kaktuszable- és 7 más kedveli ezt.
  5. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Érdeklődnék, hogy a Boldog karácsony felhősorra hol lehet a kitehetőket meg szerezni, mert nekem azt írja hogy ez a kitehető nincs az eszköztáramba. Előre is köszönöm a segítséget . :) :)

Fenyvesi1010 és BriGitta75 kedveli ezt.
  6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Boldog Karácsony felhősor (4-es számú ajándék jutalma)
    Lezárási idő: 12:00 óra
    Jutalom: 9.500 TP, 9.500 BTP
    Besorolása: Haladási sorok
    Tematikus felhősor: Nyuszi hopp; Tócsában ugrálás; Virágfonás; Napsütés-rituálé

Nyuszi hopp 2017. március, napi belépési bónusz.
    Tócsában ugrálás 2017. április napi belépési bónusz.
    Virágfonás 2017. május napi belépési bónusz.
    Napsütés rituálé 2017. június napi belépési bónusz.

Rackó ajándékai összegyűjtve az alábbi linken megtekinthetők.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/napi-belépési-bónusz-azaz-rackó-költözik.14332/

Érdemes a kereséshez a farmon az animációt bekapcsolni, az egyedi kitehetők mozgása vagy formája sokat segíthet a kereséshez.

A fejvesztett kutatást a teliholdas kúrián is érdemes keresni. Ott volt az igazi helye eddig.

taga1, Maszatka47, Gio és 5 más kedveli ezt.
  7. BriGitta75

BriGitta75 Fórummogul

Szia!
    Az a felhősor a március április május és június havi belépési bónusz volt. Amennyiben akkor már játszottál, és megszerezted őket, nézd át a kerge kertet vagy a farmjaidat vagy felhősorokat, hátha kitetted valahova. Nekem egyik sincs meg, nem is keresem, mert én júliusban kezdtem játszani. Valószínű, hogy majd cserenapon lehet hozzájutni, vagy valami akcióban megvenni. Ha nem így van, valaki javítson ki! :)

Maszatka47 és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  8. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Csak egyet tudok mondani. Valamikor 2012/2013ban volt, amikor oxigény palack vót a felröppenő és közösségi játék is volt. Főd vagy víz világnapja.
    Van még egy 9,5 pontos Őszi szüret event melyben a csatni receptje és sok, sok egyéb volt megszerezhető, a gesztenyés felhősor is.
    A majomkirálynő olyan 9 pontocskát ér legfeljebb.
    De ez nem jelenti azt, hogy a 10 pont nem szerezhető meg. És azt sem jelenti, hogy csak 10 ponttal lehet jó eventet csinálni. Rengeteg világbajnok és olimpiai bajnok tornászlány volt már a történelemben. Alig akad olyan közöttük, aki átlag 10 ponttal lett az.

Nagy biznisz lesz a Retró Rackó. Volt nyári szabadság, nyári vakáció, szülés, egyéb okok miatti távolmaradás sok sok gazdának. Az újonnan csatlakozókat ne is említsük. Többször is el fogják adni. Nem csak felhőmániások, hanem gyűjtők is fogják venni.
    A kerék kitehetőit is már többször eladták, pedig abból nem is egy lehetett egy farmon.
    A mostani keresgélés még csak a jéghegy csúcsa. Meggyőződésem, hogy 80 %a a gazdáknak nem is tudja, hogy csak klikk a 4 aji.
    A keresgélés rohama még csak ezután kezdődik. Csak a bemelegítésen vagyunk túl.

*bálint*, Maszatka47, Gio és 10 más kedveli ezt.
  9. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Most miért, a virágfüzért is túléltük... :p

10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

:D:D Hogy Maga milyen. :D Azt mondja meg Kend hogy miért tették cserélhetővé azt az egy szerencsétlen Fejvesztett kutatást, amikor a többit nem. Húúú, de bele szeretnék látni pár ember fejébe. :D

ursa11, szekulagábor, *bálint* és 10 más kedveli ezt.
  11. melcsi10

melcsi10 Járnitanuló

Szép estét kívánok ! Most tudtam csak elkezdeni az eventet. Csipkebogyó röpi termése a következő : Főfarm :63 , szédült :60 ,erdei :53 összesen 176 röpi lett + 5 ajándék /viszonzás nélküli !/.Éjszakára hagymát vetettem ,mivel már ma ,úgysem tudnék aratni. Holnap kezdem a növényezést.Pannim nekem sincs ,Legendám 28/30-as.
    /A Zoknis eventnél bizakodtam ,h annyi küzdelem után a Magasságos megszán zsiráffal ,zergével vagy valami rózsaszínnel. Sajnos csak sárga pálcikást és retro papagájokat adott .Majd legközelebb azok is meglesznek !/ Sok-sok röpit kívánok mindenkinek !

szekulagábor, Maszatka47, Gio és 5 más kedveli ezt.
  12. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Köszönöm nagy nehezen megtaláltam őket. :)

Köszönöm, megtaláltam mindet . :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.12.17
  13. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Elég, ha kinézel az ablakon, és máris elég sötétet láthatsz.xD
    Amit meg kellene mondanom, azt még azok sem tudnák megmondani, akik cserélhetővé tették. Magyarázatuk, már lenne. De két hónapja, még az sem lett volna több, mint egy rövid csak.:)

14. Bordórózsa

Bordórózsa Junior szaki

Farmnév: Bordórózsa
    IDszám: 4812098

Szia!
    Köszönöm a válaszod. Úgy emlékszem, dekorációt nem cseréltem. De most megnézni sem tudom, mit cseréltem.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.12.17
    -Fülemüle-70 és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  15. atyka88

atyka88 Fórummogul

ooo nekem nincs meg a fejvesztet kutatas kitehetom:__))

Margó1952 és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  16. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Kedves mamarygen, elhiszem, hogy sokfelé kell figyelned, már leírtam Neked mit keresek, az id számot és farmnevet is. Javaslom én is Neked keresd vissza , amit nekem korábban írtál. A help topicot arra találták ki, oda írtam, ami rám nem jellemző, segítséget nem kaptam, így lezárom. Szép estét .

szekulagábor kedveli ezt.
  17. mamarygen

Sajnálom!

Elcserélted ezt a tárgyat! Ezért nem találtad a kitehetők között.

Az ellenőrzést a Munkatársam végezte.

18. Margó1952

Margó1952 Junior szaki

kisértetjárta kurián nézted? mert én is ott találtam meg

Fenyvesi1010, -Fülemüle-70 és Margó kedveli ezt.
  19. mamarygen

Megtaláltam az adataidat: Fenyvesi1010 ID: 21909199

Munkatársam ellenőrizte, nem rendelkeztél a Napsütéses rituálé tárggyal, ezért nem találtad a keresés során.

20. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Szia!

Csak halkan jegyzem meg,hogy eléggé tisztességtelen eljárás volt cserélhetővé tenni egy olyan tárgyat, amihez több hasonló porosodik cserélhetetlenül a gazdák pajtáiban, miközben már tudták, hogy hamarosan szükség lesz erre a tárgyra. Persze majd jó pénzért meg lehet vásárolni......

Egy felhőm már megvan, a másikon egy elem még egy másik felhőn csücsül...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.