Visszajelzés Karácsonyeste 2017 eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 20.12.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ugye ezt nem írod komolyan???

2. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia Beko, nem tartott volna ez ilyen sokáig, 1x kértem segítséget, többet nem fogok, nem is fogok, inkább talán másoknak szoktam segíteni itt és a való életben is. :):):)

Swordfish kedveli ezt.
  3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

taga1, Fenyvesi1010, *bálint* és 7 más kedveli ezt.
  4. Szviki04

Szviki04 Fórum ismerője

Szia!

Rackó adja a napi ajándékot. Amikor belépsz a hírek felület ugrik eléd, a legalsó fül a barifej, Rackó. Amíg nem vetted át az ajándékát egy felkiáltójel is van rajta. Minden hónap 21. napján a kincsesládájából is ad valami meglepit, ha előtte minden nap benéztél hozzá és elfogadtad az ajándékát.

5. Ninett79

Hékás, nyugi van...:) Választ kaptál ugye? :) Akkor mi a baj? Semmi. :) Csak nyugi. :) Ne idegeskedj. Eventre fel! :)
    Mamarygennek gondolom nincs jogosultsága megnézni, így el kellett érnie egy olyan kollégát, akinek joga van ehhez. :)

taga1, szekulagábor, *bálint* és 7 más kedveli ezt.
  6. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Tudod, először haza kellett érnem, hogy ellenőrizni tudjak. (Ismert dolog, hogy fórum moderátor nem tudja elvégezni ezeket a kereséseket.)
    Akkor szakadt minden a nyakunkba. Azt sem tudtuk, hová kapjunk, hogy mindenki sorra kerüljön.
    Ezért tartott ilyen "sokáig".
    Még szerencse, hogy az evented nem látta kárát a "késlekedésünknek". :) És sajnos a helyzeteden nem változtat az információ, hiszen a dekor nem áll rendelkezésedre. A felhőt órákkal korábban sem tudtad volna aktiválni.

Köszönöm, ha velem együtt befejezed ezt a témát!

Lillapilla73, taga1, inanna11 és 14 más kedveli ezt.
  7. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Sziasztok
    Az eventel még sehol sem tartok,még csak most fog lejönni az első kör nővény,én is ezekkel a felhőkkel voltam el,ment is minden szépen,mindaddig ameddig nem találkoztam az édes otthon nevű felhősorral,kiderült,hogy csak a nagymama nevezetű kitehetőm van meg,a többit vagy nem szereztem meg vagy elcseréltem valami szemfülessel,vagy kizárt dolog mert én azt nem tudomxD

szekulagábor, *bálint*, rozo52 és 6 más kedveli ezt.
  8. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, Rackó minden nap ajándékot, eddig át sem vetted ? o_Oo_Oo_O Szemben bal oldat látsz egy ! jelet minden nap. Remélem nem komolyan írtad. :music::music::music:

Így van, le van zárva. :):):)

Egymást követő hozzászólásaidat összevontam, mert az nem engedélyezett a fórum szabályzata alapján./mamarygen

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.12.17
  9. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Terményes ólakkal vártam az eventet és jött is belőlük 127 db felröpi!8)
    A virágfüzér érési ideje nekem nagyon nem tetszik!:wuerg:-.-Két felhőm aktív a harmadik hamarosan az lesz!
    :inlove::p
    Kívánok Mindenkinek virágfüzérekkel teli szép estét!xD

10. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Sziasztok!

A kislányomat pár hónapja rábeszéltem hogy játszon ő is,biztattam hogy segitek neki,persze nem önzetlenűl (1 ajándékkal több) ;). 38 szinten van még, ő is, én is ugyanazokkal a fákkal vártuk az eventkezdést. Tulajdonképpen azt akarom kihozni ebből hogy menyire fontos hogy a legenda full-e vagy nem. ...ezt a "kicsiknek" irom....szóval lányomnak 124 felröppenő lett,nekem 263! :)

11. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Imi. Szerintem is érdemes mindenkinek megcsinálnia ezt az eventet. Többet nem kér enni a 3 felhő, csak adja a TP-t. Többek között ad egy csomó más dolgot is, pl. 25 FA-t. Nem sűrűn van olyan event ahol FA-t lehet szerezni kevés ráfordítással.
    Nem kell lecsupaszítani ,mert azzal sok TP-t veszítesz. Elég csak elmozgatni az egérrel a kitehetőket, de ha neked úgy egyszerűbb, akkor szedjél le mindent.

12. Ninett79

Nem is kell elmozdítania, csak rákattint az egérrel és kiírja a dekor nevét. :)

Utoljára szerkesztett: 21.12.17
  13. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Adj egy ID-t ránézek gyorsan! :)

14. yokas

yokas Törzsjátékos

Nem mindenki él a fórumon.
    Évek óta én sem olvasom ezeket a csevegőket.. felületesen futom át, jelenlegi 18 oldalból talán 15 hozzászólást tartok olyan szintűnek ami segítség lehet, a többi, na hagyjuk...

taga1, brekkencs., Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  15. kukori80

De az sok idő. :D Csak várok és várok és nem ír ki semmit.:D Ennyi idő alatt megsütök 30 palacsintát.:D

16. Ninett79

Rákattint azt akartam írni Kukori, bocsi, de valami nem oké nálam. Nem tudok idézni, szerkeszteni sem... :(

17. Szviki04

Szviki04 Fórum ismerője

Köszönöm szépen Beko, de!
    Köszönöm szépen mindenkinek a sok-sok segítséget és a szurkolást. Előre elnézést kérek a kiabálásért, de:oops: HURRÁ MEGVAN!!!!:inlove::D Tökre meglepődtem, de előbújt a kis hamis.
    Valóban a mozgatás volt a jó ötlet egy magasabb dekortól nem láttam. Mondtam, hogy jól tud rejtőzni.xD

18. kukori80

Tudom mit akartál írni, de akkor is sokat kell várni mire kiírja. Ahhoz már nincs idegem hogy kivárjam, mert azonnal kell minden. :D

19. fiam62

fiam62 Fórum hercege

Sziasztok!
    Matricát melyik feladatnál kapjuk,nem találom sehol.

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  20. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Ez nem értem, nekem rögtön kiírja mi az, ha csak fölé állok az egérrel.

taga1, Fenyvesi1010, Maszatka47 és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.