Visszajelzés Karácsonyeste 2017 eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 20.12.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. verbung

verbung Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm! :inlove:Már remekül állok, learattam a szegfűt és már csak 11 felröpi hiányzik, az már simán meglesz.:D (A legendám még nincs kiváltva, de hajtok rá. Így a platina "kukoricámat" hurcolászom aratáskor, csak néha sajnos elfelejtem pedig 15-20 felröpi az eltérés vele, vagy nélküle)

meszimarsi, Rebcsok, Fenyvesi1010 és 7 más kedveli ezt.
  2. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Hozom az eventben nyert titokólak fák eredményeit. A farmosokból nem lett semmi újdonság.
    Na de a bahások na azok nagyon nagy meglepit okoztak, lett 1 krokitó - 1 volt eddig - és lett 1 zsiráf kifutóm :inlove::inlove::inlove: , a fákból pedig lett 2 db pomelofa, és 1 db csillagalmafa :inlove::inlove::inlove: - ezek még nem voltak.
    Nagyon örülök ennek a sok újdonságnak :):):).

meszimarsi, Jolán74, Rebcsok és 21 más kedveli ezt.
  3. atis752

atis752 Törekvő

Sziasztok!

Az event majdnem kész.Felhő aktíválva.

meszimarsi, Rebcsok, Fenyvesi1010 és 5 más kedveli ezt.
  4. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sok Sikert Mindenkinek ami még eventezik:)(

meszimarsi, Rebcsok, Fenyvesi1010 és 4 más kedveli ezt.
  5. BriGitta75

BriGitta75 Fórummogul

Sziasztok Gazdatársak! :inlove:

Most jutottam el odáig hogy írjak pár sort. Már egy ideje a felhőkön lógatom a lábam, és ezen kívül is a fellegekben járok! Az event során lett Zergém, Rózsaszín csirkém:D Krokodilom, Cápám. A sima farmon a fákból Szomorúfűz és XXL Nyírfa stb , a Bahán már nem tudom mi lett a fákból. (Újdonság nem, arra emlékeznék) Az eventekből és a hozzá tartozó gazdaköriből mindent kiszedtem, nagyon örülök minden nyereménynek! A kalendárium is jó ajándékokat adogat, abból lett Zsiráfom. Bízom benne , hogy a következő event is ilyen kényelmes és gyümölcsöző lesz , és ezáltal bőven jut idő a családra és a tennivalókra.
    Most egy kis szusszanás, vendégségek és jön a következő roham Szilveszterre. Megint lehet sütni főzni dögivel. xD

További Boldog Ünneplést Kívánok Mindenkinek! :inlove:

atis752, meszimarsi, -W-595- és 11 más kedveli ezt.
  6. atyka88

atyka88 Fórummogul

ecent befejeve
    ess 25 fararanyot kapam"D

meszimarsi, Rebcsok, Fenyvesi1010 és 6 más kedveli ezt.
  7. bendi1121

bendi1121 Fórumszaki

Foltos nyakorjánom, zergém természetesen megint nem lett, de kaptam 1 pomelofát, úgyhogy örülnöm kell

meszimarsi, Rebcsok, Fenyvesi1010 és 4 más kedveli ezt.
  8. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

Sziasztok :)
    Hogy van most ezekkel a felhősorokkal? Hol keressem a rávaló kitehetőket? Tittára tanácstalan vagyok...

meszimarsi és durnieva kedveli ezt.
  9. hirth.andras

hirth.andras Utánpótlás-írogató

Az ajándék felhősorokra honnan van a kirakható?

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  10. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Rackó ajándékai voltak a keresett kitehetők, ha átvetted őket a napi belépések alkalmával akkor ott vannak a menüben, vagy a farmod egyik szegletében, esetleg egy nem tematikus felhőn...

11. Angyalszárny

Angyalszárny Fórum császára

Szia!
    Rackó ajándékai voltak a keresett kitehetők, ha átvetted őket a napi belépések alkalmával akkor ott vannak a menüben, vagy a farmod egyik szegletében, esetleg egy nem tematikus felhőn...

12. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Én is örülhetek Lehoval vagy inkább nélküle? o_Oo_Oo_O

Utoljára szerkesztett: 26.12.17
    meszimarsi kedveli ezt.
  13. Sőrés_Róza_[Rózsika]

Sőrés_Róza_[Rózsika] Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!
    Event kész! FA bezsebelve. A bahán nem lett semmi extra, bár ettől függetlenül örültem a 2 mangrove xxl-nek és lett egy jávai alma xxl is.
    Meg lett volna hamarabb is, de nem voltam hajlandó területet bontani, így csak 150 db. kiskockán termeltem az event növényeket. Ennek köszönhetően jelenleg 551 felröpi túltermelésem van. :)
    Sok sikert a még küzdőknek!

-hanny2-, Swordfish, meszimarsi és 8 más kedveli ezt.
  14. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

15. racznemarcsi

racznemarcsi Utánpótlás-írogató

Kedves Adminok! Kérdezni szeretnék! Ti jobban beleláttok a farméletbe, mint én? Pl.: tudtok név szerint keresni? Keresem a Fejvesztett kutatás tagok, de sehol sem találom!

Leho69 kedveli ezt.
  16. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

A Fejvesztett kutatás Rackó októberi ajándéka volt.

- Ha átvetted, és nincs a menüben - lehet a teliholdas kergén, a sima kergén vagy a bahás kincses szigeten.
    - Ha így se találod, akkor elcserélted.
    - Ha biztos vagy benne, hogy nem cserélted el, fuss neki még egyszer.
    - Ha még mindig nincs meg: fordulj a modikhoz - farmnév, ID szám.

Nem is akartalak megdolgoztatni. ;) (Főleg nem karácsonykor és főleg nem feleslegesen.) De az utóbbi időben annyi újdonságot zúdítanak ránk, hogy farmer legyen a talpán, aki az összeset képes fejben tartani. Én már rég elvesztettem a fonalat. (Hogy őszinte legyek, már nem is törekszem arra, hogy megtaláljam.)
    Ahogy csak kedved tartja. :)

meszimarsi, Rebcsok, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  17. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

-hanny2-, meszimarsi, kutyika és 5 más kedveli ezt.
  18. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Igen, igazad van. Rengeteg az új dolog.
    Azért is csinálok ennyiféle összefoglalót, hogy egy helyen meglegyen. Ezek naprakészen tartása sem egyszerű már. xD
    Te is régi játékos vagy, ahogy az itt írók/olvasók közül sokan. Ugye, hogy régen mennyire magabiztosan tudtuk, hogy mi honnan van, mi mit ér, mit tud? Kopik a magabiztosság. :oops:
    Most csak a bónuszlexikon kilométer hosszú. A fák neveit lassan már én sem tudom, pedig 14 hónapja minden fa (és ól) "átmegy a kezem alatt".

A karácsonyom nagyszerű volt és most is az. Mindennel elkészültünk, finomakat ettünk/eszünk, lustálkodunk, sokat nevetünk, azt csináljuk, amihez kedvünk van és időnként a gép elé ülni is van időm és kedvem.
    Kívánom, hogy másnak is ilyen nyugalomban és jókedvben teljen, mint az enyém/miénk!

19. Sziren85

Sziren85 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Event letudva - de... Valamit rosszul csináltam? A karifa nincs feldíszítve. Vagy így kell lennie?
    Előre is köszi a választ!

Rebcsok és Gio kedveli ezt.
  20. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A jobb oldali díszítésekből kell választanod, hogy a saját elképzelésed összejöjjön. :)

Kattints egy díszre, és az a fára kerül... aztán a világító lámpások, a fa alapszíne, majd a girland ...
    Ha eltéveszted, akkor újra lépj a már kiválasztott ikonra, és abban a sorban lévő másik elemet is próbáld ki, hátha az a látvány szebb lesz.

Lehet fotóztatnod is. (ikon jelzi az event ablakában)

meszimarsi, Rebcsok, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.