Visszajelzés Karácsonyeste 2017 eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 20.12.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hanny65

hanny65 Járnitanuló

Szia a -boldog felhősor- nem az event felhő ,oda a kitehetőket a napi belépéskor kaptuk rackóná 972 hozzászólás

Gio és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  2. cukipusi

cukipusi Junior szaki

hello, nem talalom sehol 1 kitehetomet -fejvesztett kutatas- lehet -e segitseget kerni ha megvan -e nekem es hol? koszonom cukipusi id.20540148

Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A teliholdas kúriában kerested? Ez a tárgy oda is kirakható.

genka53 és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  4. Kékmadár1

Szia!
    Boldog Karácsony felhősor és a Karácsonyi ajándék felhősor elemeit Rackó belépési ajándékaiért kaptuk az elmúlt hónapokban.
    Ha rendszeresen látogattad Rackót neked is meglehetnek ezek a tárgyak.
    Az ismertetőben megtalálod a dekorok képét hogy könnyen beazonosíthasd őket kereséskor.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/karácsonyeste-2017.15880/#post-798238

Nyuszi hopp 2017. március, napi belépési bónusz.
    Tócsában ugrálás 2017. április napi belépési bónusz.
    Virágfonás 2017. május napi belépési bónusz.
    Napsütés rituálé 2017. június napi belépési bónusz.

Fejvesztett kutatás 2017. október, napi belépési bónusz.
    Tökre meglepő 2017. november napi belépési bónusz.
    Föld alatti spájz 2017. december napi belépési bónusz.

Gio, genka53, Fenyvesi1010 és 4 más kedveli ezt.
  5. polyakf

polyakf Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Örülök, hogy ez végre egy olyan event volt, amit be is tudtam fejezni, mert volt elég felreppenő :)
    Több ilyen is lehetne ;)
    Köszönet érte!

ildiko44, Gio, mebajah és 5 más kedveli ezt.
  6. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia, Sziasztok! Szép napot kívánok mindenkinek!! Úgy látom, hogy te az vizuális típusú vagy.:D Írtam neked, hogy mi volt, de nem hitted el nekem, még látnod is kellett. Kellett egy LINK is!!:D;) Szerintem hasonló lesz az előzőhöz, vagy egy kicsit eltér valamiben. Az 2016-os volt, ez 2017-es és így biztos, hogy más lesz egy kicsit.:D;) Remélem, hogy az eventet sikerült mindenkinek, gond nélkül befejeznie!!

Utoljára szerkesztett: 27.12.17
    Gio, genka53, Fenyvesi1010 és még 1 ember kedveli ezt.
  7. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, szép napot kívánok Neked is és Mindenkinek ! :):) Dehogynem hittem el, olvastalak is , az ulmo12-ét korábban vettem észre , mert lejjebb volt. Görgettem felfelé , akkor láttam a Te leírásodat is. Kíváncsi vagyok, most milyen lesz, már várom és remélem meggyógyultál már ! :):):)

Gio, genka53 és Swordfish kedveli ezt.
  8. ginger.

ginger. Fórumprofi

Sikerült az eventet befejeznem.

Gio, genka53, mebajah és 3 más kedveli ezt.
  9. gelu59

gelu59 Haladó

Feladat kész,megérte megcsinálni ennyi jutalomért,könnyebb volt az eddigi feladatoknál.

grtatula

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.12.17
    Gio, Swordfish és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  10. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Tudom, hogy elhitted, csak vicceltem. Egyébként az vagyok én is, főképpen TV- nézésnél. Ha nincs kép, akkor rögtön rosszra gondolok! :D Még küzdök a betegséggel, 2 eset lehetséges nyerek vagy, elröpi leszek. Vagy szárnyakat kapok, vagy patát és kisördög leszek.:D Az első nekem jobban tetszene!!:D:music:

genka53 és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  11. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Mi lesz Veled , ha elromlik a TV? o_Oo_Oo_O Azért jobbulást kívánok , nem szárnyakat. :):):)

Swordfish kedveli ezt.
  12. Kékmadár1

13. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Köszi a jókívánságot!! Rendelkezem színes és fantáziadús képzelőerővel, majd elképzelem, hogy mit kellene látnom!:D

Gio, Fenyvesi1010 és bendi1121 kedveli ezt.
  14. cskati01

cskati01 Törekvő

Sziasztok!

Az event régen kész! Felröpim maradt 1135 db. Nagyon jó kis karácsonyi ajándék event volt, sok szabad idővel, amit a család többi sok-sok tagjával tölthettünk. (A tárgy válogatásom is szuperül sikerült.)

Köszönjük!

GA-BI-O-Farm, Gio, Swordfish és 3 más kedveli ezt.
  15. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

Szia leho!

A maradék felröpi nem felesleges! Az mind Tp, BTp és CSP :D

16. Kékmadár1

A Karácsony és az event is véget ért.
    A topik bezár!

Köszönjük a hozzászólásokat tanácsokat!
    Köszönet azon gazdáknak akik segítettek a dekorok keresésében, tanácsot adva gazdatársaiknak!

Találkozunk a következő alkalommal!

Sziasztok!

jófarmerlány, GA-BI-O-Farm, Gio és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.