Visszajelzés Karácsonyi éj csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 21.12.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Judabeli

Judabeli Törekvő

Hát nem is tudom... 101 felreppenő, de még a sárgadinnye aratása hátra van a bahán. Ez a remény időszaka, így hát én is reménykedek.
    Nyugodt készülődést, és kellemes áldott ünnepeket kívánok minden kedves Gazdának.
    Üdv. J.

meszimarsi, heureca3, zotmar és 3 más kedveli ezt.
  2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Sziasztok.Még most tudtam belépni, nem is akartam hamarabb,hogy nehogy bakizzak.Tegnap már megtettem, a gesztenyés felhősorom learattam.Most a felszaporírásnál sokat jelenthetett volna, de ez van. A felröpik száma meglepett, ennyi még sosem volt.lehet,hogy a BP megszán minket.263db.
    A szomszédok is megleptek,ugyan is reggel már elküldték egy páran az ajándékukat,nem örültem neki, de azért köszönöm. Sok sikert aki belekezdett a feladatba.Meddig viszem még nem tudom.Délelőtt sokat haladtam a karácsonyi előkészületekkel, de mindent nem lehet 2-3 nappal előtte elkészíteni.Frissen sok mindent jobban szeretek

§Böbe13§, meszimarsi, heureca3 és 13 más kedveli ezt.
  3. mária4702

mária4702 Fórum ismerője

Röpi 219 ennyi még nem volt,remélem marad a röpibőség .

meszimarsi, heureca3, zotmar és 4 más kedveli ezt.
  4. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Nálunk a családban 224 és 240 között jöttek a röpik:D Mindenki elégedett ezzel a körrel:D:D

§Böbe13§, meszimarsi, heureca3 és 9 más kedveli ezt.
  5. kissme6

kissme6 Törekvő

244 felröpivel indítottam. Menni fog, ha nem, akkor marad.

ursa11, meszimarsi, heureca3 és 8 más kedveli ezt.
  6. Szinkler

Szinkler Fórum mestere

47 röpi jelenleg evvel kezdtem és 10 mag minden jóval ellátva. várom hogy mikor arathatok.

§Böbe13§, heureca3, zotmar és 3 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

A négy 2*2-es kockányi rózsám amit most arattam panni nélkül 3 csillagot adott:D biztató kezdet nagyon jó arány:)
    Az eventet csak holnap kezdem el valószínűleg szintlépés után (ezt a döntést hoztam magamban):)
    Vagy este aratás után, még mindig gondolkodom a kezdése időpontján.. csinálom, de hogy mikor azt még fontolgatom:):oops::music:8)

8. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!:inlove:
    A tegnapi lehangoló hsz-ek után optimistán nézek elébe az eventnek!:D
    Indulásnak 266 db ünnepi csillagom van!;)...nem rossz!
    Mindenhol fákkal és a tölgyesben mamutokkal vártam a kezdést!:p

§Böbe13§, meszimarsi, heureca3 és 11 más kedveli ezt.
  9. [Lacko]

[Lacko] Fórum ezredese

3 terület CSAK fákról - 294 felröpi...:D

10. Zsolti23

Zsolti23 Fórumlakó

Sziasztok! Én 302 felreppenővel indítottam. Erősen rekordgyanús számomra. Szerencsére a 2 felhő hatása is érezhető szerintem rajta. De ez nem 100%, csak hiedelem.

11. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

Először is, a grafikusok ismét kitettek magukért, gyönyörű a háttér grafikája!
    A kért felröppenők magas száma először elkeserített, de az első aratásból - csak 9 órás növény volt kint és pár fa - 142 felröppenő jött. Volt olyan terület, ahol 40 röpi volt! Szóval jó kis event ez, most már látok reményt a teljes befejezésre is!

Utoljára szerkesztett: 22.12.16
  12. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!269db felröpivel indítottam az eventet.:)Sok felröpit mindenkinek,jó eventezést.És nagyon szép lett a téli háttér:inlove:

13. *mókuci*

*mókuci* Járnitanuló

Gratulálok :)

Zsolti23, heureca3, Netudki50 és 3 más kedveli ezt.
  14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó reggelt:)
    A háttér gyönyörűséges. :)
    Magok elvetve, a búza 2x2-n 1 területen 3 csillagot adott, megy ez. :) Úgy látom a takarítónő feltekerte a felrepik mennyiségét. ;)

15. sárgazanót

sárgazanót Fórumelemző

250 felröpi! Csúcsot döntöttem! xDxDxD

16. Ananke

Ananke Fórumelemző

240!:D Nálam ez nagy rekordnak számít, remélem így is marad:D:D

meszimarsi, heureca3, mária4702 és 12 más kedveli ezt.
  17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Én is, de negatívat. :oops:87 felröpi. :pIgaz, nem ültettem semmit, csak a fákból, ólakból jött. Ez a grafika ismét szuper lett. :) Öröm nézni. :)

§Böbe13§, meszimarsi, heureca3 és 7 más kedveli ezt.
  18. Ágica-1958

Ágica-1958 Aktív író

231. Nagyon szép a g:)rafika.

Rebcsok, heureca3, zotmar és 7 más kedveli ezt.
  19. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok !
    Az event grafikája szédületesen szép !! Gratulációm.
    316 felröpi, fák 80 %-ban, a többi ól, kevés olasz köles - A raktárházakból 6 db-ok érkeztek. Szaporítást elkezdtem, mindent kapott a Mikulásvirág, nagyon szép !
    Mindenkinek sikeres eventet és Boldog karácsonyi ünnepeket kívánok.

Rebcsok, Fuhur, maszilva és 17 más kedveli ezt.
  20. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

56felröpi ebből10db varázsfából:sleepy:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.