Visszajelzés Karácsonyi éj csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 21.12.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szoszimo92

szoszimo92 Haladó

Sziasztok! :)

Mindenkinek békés, boldog karácsonyt kívánok!

Estére ha minden igaz, meglesz a felhőhöz szükséges mikulásvirág, a röpivel is jól állok (közben pedig sül az újabb adag mézeskalács) - a készítők most nagyon kitettek magukért, még sok ilyen eventet! Akinek már megvan felhő, gratulálok; aki még csinálja, annak sok röpit! :)

emocy91, granit, -W-595- és 13 más kedveli ezt.
  2. ERzsike2011

ERzsike2011 Junior szaki

Kétszer kell beadni , hogy megkapjuk az ajándékot ? Ma a paszuly tegnap a drónfutár és a mikulásost nem kaptam meg csak a második beadásra !!!!

Netudki50 kedveli ezt.
  3. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!

Még 6 ablak hiányzik a befejezéshez, felhősorom még tegnap elkészült.
    A ma reggeli aratás hözben elértem a 95. szintet, nekem ezt hozta a Jézuska:inlove: Mondjuk örültem volna az 5. madárlaknak, de 20 fölötti pörgetésből még nem sikerült...

Áldott, békés Karácsonyt kívánok mindenkinek! :inlove:

maszilva, 83-tél, granit és 21 más kedveli ezt.
  4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem kell kétszer beadni, hanem a mikulásvirágot és a csillagot külön külön kell beadnod egy ablakban.
    Mind a kettőn pipa kell legyen ugyan abban az ablakban.

-W-595-, Gio, missuzy_53 és 11 más kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    Látom mindenki elég jól kapja a felreppenőket. Én is szépen haladok, már csak a bahán ültetek 2 bejgli sütés közben. ;)
    Mindenkinek Áldott, Békés, Szeretetteljes Ünnepeket kívánok és sok ajándékot. :)
    Egyetek sok finomat, de vigyázzatok mert jövő héten mindenkit megmérek.xD;)

granit, -W-595-, Gio és 24 más kedveli ezt.
  6. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Minden kedves és kedvetlen Farmerama gazdának, moderátornak Kellemes Karácsonyi Ünnepet kívánok a Boney M "Karácsonyi Ének" magyar változatával :

granit, -W-595-, alpha58 és 22 más kedveli ezt.
  7. -Kiflicsücsök-

-Kiflicsücsök- Junior szaki

Nagyon Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Mindenkinek! :)

granit, -W-595-, alpha58 és 13 más kedveli ezt.
  8. stuccos12

stuccos12 Törekvő

Sziasztok! Helyzetjelentés: a teljes eventhez hiányzik még 4432 eventgaz és 780 felröpi, ami azt jelenti, hogy jó eséllyel még ma kész leszek a növénnyel, és este kezdem kirakni az ólakat is. Csak azt el ne felejtsem, hogy olyan érésidejűeket tegyek ki, amelyek holnap délig beérnek - ekkor jár le a +1 bónuszom! Ami pedig a party pörgetést illeti: nekem is hiányzik még egy elem, de képzeljétek, mindjárt az első pörgetésemkor megkaptam a PARTY KUNYHÓT! Így már csak a vityilló hiányzik, de azt 25 pörgetésből sem sikerült kihozni - pedig legalább 15 alkalommal az volt a főnyeremény! Illetve Rackótól kaptam egy IJESZTŐ MADÁRIJESZTŐT, nagyon megörültem neki! És még egy jó hír: ma kaptam még egy fúrót, így már 4 DB FÚRÓM van! Micsoda karácsonyi meglepik, ugye? :D:inlove: Na igen, és vagy ma, vagy holnap, illetve legkésőbb holnapután szintlépés: 95-s leszek! JUHÉ!
    Kívánom nektek is, hogy hasonló élményekben részesüljetek ti is a játékban, de az ünnepekben is legyen sok örömötök!

alpha58, Gio, -Fülemüle-70 és 20 más kedveli ezt.
  9. anyaoroszlan

anyaoroszlan Fórum-zöldfülű

Sziasztok, én is hosszúnak tartom a kilenc órás termelési időt, esély sincs arra ,hogy ötnél tönn nyereményt begyüjtsek. Nincs rá lehetőség ,hogy lerövidítség 6 órásra. Tudnák értékelni a játékosok. Köszönöm. anyaoroszlan

-Fülemüle-70 és Netudki50 kedveli ezt.
  10. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Igazán aranyos és kedves :inlove:, a Karácsony hangulatához passzoló 8), barátságos és bőkezű eventtel leptek meg bennünket a játék készítői :) !!!
    Annak ellenére, hogy minden területen nem is ültettem Mikulásvirágot ;), és a Pannikat is elfelejtettem kitenni :D, mégis, tegnap este a felhősoromat sikerült aktiválnom :inlove:.
    A fő cél mint mindenkinek, természetesen a felhősor megszerzése volt :inlove:, a többi már csak ráadás 8).
    Sok, ehhez hasonlóan imádnivaló eventet kérünk a jövőre nézve ;) :inlove: !!!

A Karácsonyi éj csevegőjében is Áldott, békés és boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok Mindenkinek :inlove: !!!

További szépeket és jókat kívánok 8) !!!

"Az igazi szeretet ott kezdődik, ahol már nem vársz érte viszonzást."/Antoine de Saint-Exupéry/

83-tél, Varázslat6869, Fuhur és 20 más kedveli ezt.
  11. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Lehet csak én értem félre az írásodat,de a termésbónusz az csak a növényekre jár,az állatokra nem.

12. bercy58

bercy58 Fórumlakó

Sziasztok! Jézuska meghozta az ajándékomat,beléptem a 100-asok csoportjába,felhősor aktiválva.Mindenkinek Boldog Ünnepeket kívánok.

maszilva, times84, Fuhur és 30 más kedveli ezt.
  13. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Gratulálok ! Üdv: a 100asok közt ! Neked is kellemes ünnepeket !

-W-595-, Gio, -Fülemüle-70 és 9 más kedveli ezt.
  14. ViriTündi

ViriTündi Fórumszaki

Gratulálok! Üdv. a klubban! Kellemes ünnepeket!

Gio, -Fülemüle-70, ursa11 és 6 más kedveli ezt.
  15. kincsesbence0612

kincsesbence0612 Aktív író

Juhééé! A Jézuska hozott nekem egy szarvastxDxDxDxD. Biztosan jó voltam. Hát hogyne, a bejgli, a mákos guba, a sportszelet torta, a zserbó kész. A hal besózva , hagyma összevágva, fa feldíszítve. Még terítés husi sütés, krumplipüré és jöhet a család meg a Jézuska.

meszimarsi, -W-595-, alpha58 és 16 más kedveli ezt.
  16. jocika52

jocika52 Utánpótlás-írogató

Felhősor aktiválva most már nyugodt vagyok a többit innentől csak lazán ....:) Boldog ünnepeket kívánok mindenkinek !!!

meszimarsi, -W-595-, Gio és 13 más kedveli ezt.
  17. Lili060504

Lili060504 Törekvő

A felhő már reggel kész volt. Ami most jön azt még beváltom. Itt nálam már vége. Teszem vissza az állatokat.
    mindenkinek áldott és békés ünnepeket kívánok:)

-W-595-, alpha58, Gio és 10 más kedveli ezt.
  18. stuccos12

stuccos12 Törekvő

Igazad van, jó hogy írtad, köszi! Összekevertem a kerekkeréken szereplő 100% termésbónusszal, ami mindenre vonatkozik - legalábbis ezt tapasztaltam, nemrég, mikor sikerült kiforgatnom. Az is igaz, hogy a fórumon rákerestem a termésbónuszokra, de azt, amit kerestem,nem találtam. Van olyan, hogy bónuszok, meg a használatuk, egy táblázat is van, de ezek főként az elfogyasztható termékek által illetve a felhők által adott bónuszokkal foglalkozik. Szóval akkor marad a növénytermesztés délig, de sebaj, mert abból is van mit behozni!
    Még egyszer: köszönöm Böbe az észrevételt!

-Fülemüle-70, ursa11, Netudki50 és 3 más kedveli ezt.
  19. hegyivadasz71

hegyivadasz71 Fórumlakó

Áldott karácsonyt minden játékosnak és szeretteiknek!

meszimarsi, marcsi152, granit és 11 más kedveli ezt.
  20. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! Felhő aktiválva! Még 5 ablakom maradt a végéig! Békés,Boldog Karácsonyt kívánok minden gazdatársamnak ,és családjának! :D

granit, -W-595-, alpha58 és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.