Visszajelzés Karácsonyi éj csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 21.12.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Sziasztok!
    ...és nekem találjátok ki mi lett, .....TOJÁSTOJÓ Narancs!!!:wuerg:...ezt már nem hiszem el!!!:cry::mad:A gőzösre felpakoltam mindet, erre van másik!:wuerg:o_O

Event kész, pedig volt 2nap, hogy csak 1x arattam!:p....mert az uncsik a legfontosabbak!;):inlove:

Utoljára szerkesztett: 26.12.16
    Cyra65, Peszi2, alpha58 és 14 más kedveli ezt.
  2. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok!
    Túl vagyok a felén, de elfogyott a felreppenőm. Még 430 kellene, a növény meg majdhogynem meg van. Nem tartom valószínűnek, hogy a felreppenő összejönne.
    Azért látom, már sokan hátradőlve majszolják a fotelban a bejglit. Gratulálok nekik!!

mária4702, -katalinjani-, zotmar és 9 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia:) Nevetni fogsz de nekem először 4 narancs tojástojó volt a manufaktúrában. Azóta már lecseréltem de akkor hirtelen csak ebből volt 4 db. Nem is rakom fel a vonatra, hátha még kelleni fog. :)
    Szia. Ha elfogadsz egy tanácsot én a helyedben abbahagynám az eventes növény termelését és fákat-hosszú növényeket raknék ki legalább holnapig a felrepiért. Elég sok hiányzik és hiába lesz meg a növényed ha nem lesz felreppenőd.

Gio, marcsi152, ursa11 és 9 más kedveli ezt.
  4. Csókos

Csókos Fórum bárója

igen,igen, hosszú van ültetve :) de nem fogom befejezni így sem :(

5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Majd holnap segítünk. ;)Sajna ma már nem tudok.

Gio, kovacstne, Fatther és 7 más kedveli ezt.
  6. bindi5454

bindi5454 Fórum veteránja

Gazda küzdj és bízva bízzál. Ez így sem jó, hogy nem tudom, csak az utolsó pillanatban, addig meg még van idő. A segítség megy! A többit Neked kell kisakkozni.Szurkolok nagyon és segítelek. Még van "kis" idő, 38 óra. Mindenkinek sok sikert kívánok, akik még küzdenek.

Gio, Peszi2, alpha58 és 14 más kedveli ezt.
  7. edina242

edina242 Fórummogul

Sziasztok! Nekem a 3 party pörgetés eredménye: Kőmadár kastély, Kőmadár parti kunyhó, Csokoládészirup. Gratula azoknak akik már végeztek! :)

Gio, Peszi2, alpha58 és 12 más kedveli ezt.
  8. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove::inlove:
    nagyon szép a piramis,minden formációt kipróbáltam,de a kék tettszik a legjobban8)
    mindenkinek sok röppentyűt,aki már kész annak gratula:):inlove::inlove::inlove:

Gio, Peszi2, alpha58 és 15 más kedveli ezt.
  9. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    Event 100%-ban kész. :inlove::inlove::inlove:
    Nagyon szép a dekoráció, mindet kipróbáltam.;)
    Nagyon jó volt hogy nem kellett izgulni a felröppenők miatt, mert szépen adta az event növény is.:)
    Még sok ilyen eventet kívánok magunknak. ;)
    Nagy gratula a készen levőknek, és még egy kis kitartást a küzdőknek.

Gio, Peszi2, edina242 és 14 más kedveli ezt.
  10. Ágica-1958

Ágica-1958 Aktív író

Sziasztok!
    Event kész. :inlove:
    Nagyon szép a karácsonyi piramis, mindet kipróbáltam.;)
    Kipörgettem a kőmadár parti kunyhót, így megvan a felhőm.:inlove:
    Gratula akik már végeztek, és kitartást azoknak akik még küzdenek.

Gio, Peszi2, alpha58 és 11 más kedveli ezt.
  11. kisvirág

kisvirág Haladó

Szép jó reggelt!
    Az event ablakban minden kocka kipipálva. :inlove:
    A piramis nagyon klassz.;)Nagyon jó volt, hogy a felröppenők szépen jöttek.:inlove:
    Nagy gratula az event befejezőknek, és még egy kis kitartást a küzdőknek.

Peszi2, alpha58, kukori80 és 9 más kedveli ezt.
  12. he1951

he1951 Haladó

Jo reggelt!
    Event befejezve, nyugisan , semmi kapkodas. Most jöhet a lablogatas, pajta töltögetes.
    Aki meg nem fejezte be kitartas es aki kipipalta azoknak gratulalok!
    Tovabbi szep napot!

Gio, alpha58, kukori80 és 7 más kedveli ezt.
  13. Ágimamácska

Ágimamácska Fórumlakó

Szia Kukori ! Ezek szerint úgy jársz a folyton ismétlődő ólakkal mint az egyszeri bennszülött a a régi bumeránggal.

alpha58, kukori80, Fatther és 3 más kedveli ezt.
  14. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Napsütéses napot kívánok mindenkinek!Már csak 60 röpi hiányzik és teljesen kész vagyok!!!xDTitok fák-ólak a szokásos vonatra valók, de jó kis event lett ez, volt időm közben mindenre.Olyan fáradt vagyok, hogy már a saját írásom nem bírom megfejteni.xDRemélem már mindenki kipihente a sok finom kajcsit.xDMaradt két nagy piskótám,azt még megcsinálom csokis-kókuszosnak és alszom egy nagyot.Előtte nyissatok ablakot és annak küldök aki szereti!!! MZ/X nyissátok az ablakotxDxD

Gio, HéricsBáró, .julia0905. és 10 más kedveli ezt.
  15. aragorn*

aragorn* Haladó

Sziasztok!

már jó pár éve játszom, most még a gyerekeké is rám maradt, tehát négy helyen csinálom a farmot,farmokat, de egyik helyen sem adta a várva várt ólakat.........az eventtel haladok, talán ma még meg is lesz......de már ebből ennyi elég, legalább karácsonykor adna vmi olyat amit szeretnénk....

Gio, kukori80, Fatther és 4 más kedveli ezt.
  16. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

szép jó reggelt!
    az event befejezve:cry:
    titok fákból semmi különös csak régi dolgok:(ugyan úgy a titokólak is:sleepy:
    parti pörgetés volt az eredményesebb kőmadár parti kunyhó:D:cry:
    így a felhősor kész aktiválva:inlove::cry:
    további szép napot mindenkinek:)

emocy91, Gio, alpha58 és 7 más kedveli ezt.
  17. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Az eventet már befejeztem,a gazt sikerült jócskán túltermelni,felröpi már + 187,rövidekkel töltögetem a pajtát.:D
    A küzdőknek kitartást!;)

Gio, alpha58, kukori80 és 5 más kedveli ezt.
  18. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok. Milyen piramisrol írtok. hogy nagyon szép? Én még tegnap reggel befejeztem az eventet, gazt túltermelve, és felröppim is lett elég sok, mert tegnap reggel is, és késő este is hosszukat ltettem.

Gio, §Böbe13§ és Fatther kedveli ezt.
  19. mikeafarmer71

mikeafarmer71 Törekvő

Szép napot kedves gazdák! Event kész,minden ablak nyitva...szuper volt!..:)

Gio, §Böbe13§, alpha58 és 2 más kedveli ezt.
  20. ikivid

ikivid Haladó

Sziasztok, tegnap én is befejeztem. Ahogy előre sejtettem, jó ünnepi event volt. Nem hajtottak bennünket túl, karácsony mellett is lehetett teljesíteni. Aki még nem végzett, annak kitartás és sok felröppenőt!:)

Gio, §Böbe13§, alpha58 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.