Visszajelzés Karácsonyi éj csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 21.12.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Kattints rá valamelyik kipipáltra jobb oldalon és úgy tudod felöltöztetni. Minden sorból egyet válassz ki.

marcsi152, §Böbe13§, Gio és 7 más kedveli ezt.
  2. Holdsarló

Holdsarló Haladó

Nagyon szépen köszönöm! :)
    Így jár az aki az event leírásnál csak az elejét olvassa el. :(

§Böbe13§, kukori80, Gio és 5 más kedveli ezt.
  3. 83-tél

83-tél Járnitanuló

Megkaptam a vízilovat végreee !! xD

marcsi152, §Böbe13§, -W-595- és 18 más kedveli ezt.
  4. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Az jó!!!
    Valódi Nílusi víziló ?? xDxDxD
    Egyébként Gratu !

§Böbe13§, csopke1, nyuszika2003 és 5 más kedveli ezt.
  5. zotmar

zotmar Fórum ismerője

Sziasztok.
    Még 142 felröpi hiányzik, de reggel még lesz egy nagy aratásom. A kilences, és a tizenhármas kamra hiányzik még.
    A 9 órás eventgaz nagyon jó ötletnek bizonyult, igaz valamit nagyon elszámoltam, 2015 mikulásvirágom van pluszbano_O
    Legalább lett volna 2017, hogy legyen stilszerű:D
    Mindenkinek gratulálok, aki végzett, aki még eventezik, annak hajrá!
    További szép estét:)

marcsi152, §Böbe13§, ursa11 és 11 más kedveli ezt.
  6. Lilieth

Lilieth Törekvő

És pláne így jár, aki szelektíven olvas. Én azt sem tudtam, hogy fel lehet öltöztetni xD De jó, hogy benéztem ide! Az eventtel már pár napja végeztem és eszembe sem jutott volna egyáltalán visszatérni az event felületére, ha ezt most nem olvasom. De ennek örömére minden öltözéket kipróbáltam. Nagyon tetszett, igazán ötletes! Köszönöm szépen :inlove: a segítséget és a játék készítőinek is, valóban csodálatos munkát végeznek napról-napra!
    Szép estét Mindenkinek és kitartás, aki még gyűri!

marcsi152, §Böbe13§, -W-595- és 8 más kedveli ezt.
  7. Sacikofa

Sacikofa Utánpótlás-írogató

Miért kell ezeket a fantázia neveket adni a különböző titok ólaknak, fáknak ha sorra csak a kidobásra kerülő s..r sárga nyúl, tehén stb istállót és ugyanilyen értéktelen fákat ad. Egy jó ideig ki sem raktam őket összegyűjtöttem az utóbbi ajándék titkokat, csak ma amikor befejeztem az eventet. Most néztem meg hát majdnem a vérnyomáscsökkentőért nyúltam miközben az arcom a csalódottságtól nyúlt meg. Nevetni kell Nyest titok ól, ugyan már esti mesének sem megy el. Repültek a pajtába ott porosodnak a többi vacakkal

§Böbe13§ és vargamarika kedveli ezt.
  8. vargamarika

vargamarika Haladó

A sok titokól egyetlen db új állatot sem adott.Na de "ajándéklónak" ne nézd a fogát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marcsi152, §Böbe13§ és mebajah kedveli ezt.
  9. Sacikofa

Sacikofa Utánpótlás-írogató

Ajándék ide vagy oda, de a gebét Te sem tartod meg ha csak etetgetned kell d nem mész vele sehová. Nem az a bajom, hogy kapunk yy állatokat és fákat hanem csak és kizárólag amit egyenes úton kidobok a fenébe. Ez okozza a csalódást.

§Böbe13§ kedveli ezt.
  10. tanyasinagyi47

tanyasinagyi47 Haladó

Most itt olvastam , hogy fel lehet öltöztetni a karácsonyi emléket középen, tényleg jó, kipróbáltam , ezért szeretek itt olvasgatni, mert amit a játékostársaim észrevesznek, általában én nem, és ez tetszik, elsőre a zenés.

marcsi152, §Böbe13§, csopke1 és 3 más kedveli ezt.
  11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Bocsi,hogy belekotyogok, de a menyétodú az egyik legújabb titokólban szerepelt, azért ez szerintem jó,ha azt kaptál. :) Akár majd később cserealapnak, ha számodra értéktelen. :)Mert másnak lehet nagy kincs. Kinek mi az értékes.

§Böbe13§, csopke1, mebajah és 2 más kedveli ezt.
  12. hollosneilles1

hollosneilles1 Utánpótlás-írogató

Üdv! Azt szeretném megtudni, hogyan lehet lefényképezni a Karácsonyi éj dekorációmat? hollosneilles1 ID 48609633

§Böbe13§ kedveli ezt.
  13. jociszantai

jociszantai Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Ti megtudjátok nyitni az event órát vagy a főteret? Mármint az eventet gondoltam? Köszi Joci

14. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. A gépen megnyomod a Ptsc gombot (F12 mellett), utána megnyitod a Paintot a gépeden és beilleszted. Utána mentés másképp - JPEG képként és felkerül a gépedre a kép. Onnan az egyik képmegosztón keresztül (pl. képkezelő) ide tudod rakni.

15. yokas

yokas Törzsjátékos

Mundér kedvéért jelzem, hogy de igen!

Semmi extrát nem használok, csatni és az elején szupertáp!
    Most lettem kész, de úgy, hogy az utóbbi 2 napot linkebbre vettem.

§Böbe13§, Holdsarló, zotmar és 2 más kedveli ezt.
  16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!
    Mit tapasztalsz, ha rákattintasz az eventórában a Karácsony éj event ikonjára?

Gond nélkül megnyitható az event felülete, a beadási ablak és a dekoráció is látható.

Ha Nálad ez problémás, akkor lépj ki a játékból, majd térj vissza, és úgy ellenőrizd! Egy másik böngészőből is kipróbálhatod, működik-e?
    Az sem lehetetlen, hogy egy rutinszerű takarítást kellene elvégezned a gépeden, a gépedben!

jociszantai és Gio kedveli ezt.
  17. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Saját használatra is készítenéd, mármint csak Te vagy a családod tagjai nézhetnék meg, illetve mások számára is látható képet szeretnél?

A billentyűzeten Prt Screen billentyű megnyomása .... vágólapra helyezi automatikusan a géped a képet.
    A Paint program ablakát kinyitod, majd a beillesztés parancsot választod a jobb egér gomb kattintásával vagy a programból, a gép láthatóvá teszi a vágólapos képet.
    Ott lehet körbenyírni, a felesleges részeket leválasztani... majd a mentés gombhoz előbb a kép kiterjesztését kellene jpg vagy png képtípusra választani... a kép mentési helyét is meg lehet adni, hogy megtalálhasd, ha szükséges.

A képfeltöltés módja pedig a fórum alábbi linkjén tanulmányozható ... ekkor egy linket kapsz a képről, ami a képfeltöltő oldalon készül... ezzel pl. a fórumra is hozhatod a képet.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-fórum-felépítése-és-használata.6864/#post-416158

18. hollosneilles1

hollosneilles1 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a segítséget! : )

mebajah kedveli ezt.
  19. jociszantai

jociszantai Fórum-zöldfülű

Szia ! Köszönöm a választ. Most a gyerek asszem expoler???? ben meg tudta nekem nyitni Sajnos nagyon kezdő vagyok de már be is váltottam amit termesztettem. Köszi:)

erzsike511 és mebajah kedveli ezt.
  20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Nem most végeztem az eventtel,de most jött el az ideje,hogy írjak róla! :D ..most van rá úgymond időm,de legfőképp most jutott eszembe,hogy volt event! :D Amúgy jó volt szerintem! ;) Két napig próbáltam újra indítani,de nem tudtam. D
    Mellékesen várom az Adventi kalendáriumot! ;)

Gio, Ninett79 és erzsike511 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.